Punce, HVALA. V takšne debele solze ste me spravile, da še dobro, da sem sama, kjer sem
Tako rada vas imam vse
in tako zelo si želim, da se vam tudi prikažejo črtice in to res zelo, zelo kmalu! Vsaka ženska mora bit nosečka, to je njeno poslanstvo in naloga.
Sem se na
30+ razpisa vse o mojem "znanstvenem" pristopu.
Ja, meni je pomagal
, vključno z nogami u luft
. Amapk poglej, na nek način so tudi umetne oploditve znanstveni pristop in računanje, kaj niso? Pa nimamo s tem nobenih težav, če pa se naravno dela otroka, pa kar mislimo, da ne sme bi načrtno in moramo kar vse odmislit.
Pač, to je tudi en način potem, ko imaš pač že toliko let in nimaš otrok in tudi s partnerjem si dal že marsikaj skozi...
Kakorkoli, moje mennje je, da je načinov, kako priti do otročka, toliko kot parov. Vsak ima svojo pot in izbere seveda tisto, ki mu je najlažja... Nama je bila pot s testiranjem veliko lažja kot na dva dni skakat en po drugem potem, ko to že zdavnaj ne počneva več. In ravno ta mesec sem še največ testirala in merila in si zapisovala, in niti pod razno nisem odklopila ali pozabila. Oh, ja...
Samo zdaj moramo seveda pripeljat do konca, to je šele začetek visoke in strme poti, kjer lahko hitro padeš...
Punce, res vam vsem privoščim dneve, kot jih doživljam od sobote dalje!!!