Anonimen
|
[/quote] ojla bejba in vse ostale bejbe. Mah kr neki, največji problem je če ni in test nič ne pokaže . Včeraj zvečer na WC opazim nič pa je prišla sm mislnla seveda čist na psihirana, ni je blo neki ful (glih tok da sem opazla, mogoče kapljica ali dve pa še to ne na hlačkah ampak na papirju- upam da nisem nagravžna, sori) ampak sem mislila da je to pač začetek........... čakam,,, čakam,,,čakam da se mi ulije in danes je ni več, niti sledu o tako da pojma nimam, kr neki. A ma katera isti problem. Alna,hvala za vprašanje, upam da nama res uspe skupaj. Kako gre tebi? Držim pesti za vse, naj se pokaže , ve pa seveda držte pesti zame. [/quote] Hoj! Mah pri men pa še vgnezditvene ni blo (vsaj tko zgleda, da je pri tebi - nekaj kapljic, ko se oplojeno jajčece vgnezdi v steno maternice), test grem pa jutri delat v zdravstveni dom, ker mam multiplo sklerozo in bi rabila zdravila, če nisem noseča, če pa sem, jih pa ne smem, tko da sem že res čist nervozna. PUNCE, PROSIM držite pesti jutri okoli 7.15 zjutraj, pa čeprav samo v sanjah. Jaz bom pa za vse vas, ki vas to še čaka in za vse ostale, da bo vse v redu!
|