|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2009
16.3.2009 12:30:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: teji

jst sem čist na tleh user posted image  zanima me pa glede mojga neki mu je en doktor reku kr ma neke vrste negativno kri da bo težko zanosila zdej me pa zanima če je katera mela tak primeruser posted image

teji
glej to nima nobene veze,mislim s tem če si mislila rhg negativno,to mam tud jaz to je za nosečke pomembno ker če ima otrok pa pozitivno potem morš dobit injekcijo v rito da telo ne zavrača deteta ampak šele v 28 tednu tko da ne skrbi

(odgovor članu teji)
  Neposredna povezava do sporočila: 1251
16.3.2009 12:39:26   
tecnobica

oj jaz bila pr gin. pikica je bla pa se ni primlauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Potolaži se. Verjetno je bilo itak kaj narobe s pikico in je morda boljše tako. Boš videla, bo pa drug mesec bolje.

(odgovor članu teji)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
16.3.2009 12:46:26   
Anonimen
Mi pa čakamo na + 27.03. zaenkrat bi bila pa še anonimna-o.

anonimna-o

(odgovor članu tecnobica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1253
16.3.2009 12:47:27   
lidijajenko

IZVIRNO SPOROČILO: alna

Vsem, ki jih je obiskala user posted image  user posted image user posted image user posted image , srečkam user posted image  user posted image user posted image user posted image , tiste, ki čakamo user posted image , pa rabimo malo potrpljenja. Vsaj jaz sem čisto znervirana, ker ni ne user posted image , ne user posted image .

lidijajenko, kako kaj pri tebi?

Naj danes vsem posije sonček!user posted image

ojla bejba in vse ostale bejbe.

Mah kr neki, največji problem je če ni user posted image  in test nič ne pokažeuser posted image .

Včeraj zvečer na WC opazim user posted image  nič pa je prišla sm mislnla seveda čist na psihirana, ni je blo neki ful (glih tok da sem opazla, mogoče kapljica ali dve pa še to ne na hlačkah ampak na papirju- upam da nisem nagravžna, sori) ampak sem mislila da je to pač začetek........... čakam,,, čakam,,,čakam user posted image da se mi ulije in danes je ni več, niti sledu ouser posted image   user posted image user posted image  tako da pojma nimam, kr neki.

A ma katera isti problem.

Alna,hvala za vprašanje, upam da nama res uspe skupaj. Kako gre tebi?

Držim pesti za vse, naj se pokaže user posted image , ve pa seveda držte pesti zame.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
16.3.2009 12:51:08   
Anonimen
lidijajenko verjetno gre pa pri tebi za vgnezditveno. Si test naredila?

(odgovor članu lidijajenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1255
16.3.2009 12:55:02   
lidijajenko
ja sem skoz negativen. Kaj pa to pomen? sori ampak res se nikol nisem tolk pozanimala o teh stvareh. hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
16.3.2009 12:57:14   
Bojana82
lidijajenko, pri meni je bilo tako kot pri tebi in sem user posted image , tudi jaz mialim da je šlo pri tebi za vgnezditveno krvavitev!

Punce kaj pa je sedaj z dini ali se nič ne oglaša?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1257
16.3.2009 13:57:32   
dini
Teji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem novim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ostalim ki je pršla user posted image  pa user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
16.3.2009 13:58:32   
dini
Jst sm dala user posted image  čist z glave, nej bo kar hoče, sm čist flegma, je blo dost tega zaj... v glavo s temi znaki!!!!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
16.3.2009 14:00:52   
Kliki
No dini potem pa zdej za gotovo bo user posted image .
Tut jest probam bit čimbolj flegma kar se da. Pa tudi za nas sije sonce in bomo kmalu postale srečke user posted image .

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
16.3.2009 14:06:50   
dini
U res mi je že čist useeno za user posted image  in za znake, se ne mislm več obremenjevat in se psihirat, dost je blo. Na teste pa sploh ne mislm več, ker so kr neki.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
16.3.2009 14:09:31   
Kliki
Sej tako je prov ker pri teh stvareh res psiha dela.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
16.3.2009 14:09:39   
nikolinca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oj jaz bila pr gin. pikica je bla pa se ni primlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teji)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
16.3.2009 14:13:00   
dini
Če je sam psiha pa ne vem.

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
16.3.2009 14:25:57   
lidijajenko
drage moje punce in dini, jz vsen mislim da je lahk rečt da se navš obremenjevala in navš mislila na teste, v podzavesti pa boš glih tako.
Vsaj jaz po sebi vem da ti glih tako pride na misel, četudi nočeš.

Mah vsem želim veliko sreče, dini zate še posebej držim pesti, upam da ti čimprej uspe. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
16.3.2009 14:29:18   
dini
Hvala lidijajenko ampak ne mislm niti v podzavesti, sm preveč trmasta.

Neposredna povezava do sporočila: 1266
16.3.2009 15:10:37   
dini
Kje ste? A je kera tabletke maca?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
16.3.2009 16:04:42   
S*
Evo mene, sem odšmrcala iz službe in sedaj se ne mislim premaknit iz kavča. Bom lepo počivala in pila čajček, da se čim prej pozdravim.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
16.3.2009 16:10:14   
dini
Kaj pa boš kej gledala na tv? Čim prej se pozdravi.user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
16.3.2009 16:17:25   
S*
Malo bom srfala ( prednost leb topa ) da si lahko na kavču, če bo pa kak pameten film na Tv, v kar sicer dvomim, ga bom pač pogledala. Mogoče bom tudi kaj brala.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
16.3.2009 16:32:32   
dini
Poglej mal pop, kanal če bo kej ob 17h.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
16.3.2009 16:45:52   
Anonimen

[/quote]

ojla bejba in vse ostale bejbe.

Mah kr neki, največji problem je če ni user posted image  in test nič ne pokažeuser posted image .

Včeraj zvečer na WC opazim user posted image  nič pa je prišla sm mislnla seveda čist na psihirana, ni je blo neki ful (glih tok da sem opazla, mogoče kapljica ali dve pa še to ne na hlačkah ampak na papirju- upam da nisem nagravžna, sori) ampak sem mislila da je to pač začetek........... čakam,,, čakam,,,čakam user posted image da se mi ulije in danes je ni več, niti sledu ouser posted image   user posted image user posted image  tako da pojma nimam, kr neki.

A ma katera isti problem.

Alna,hvala za vprašanje, upam da nama res uspe skupaj. Kako gre tebi?

Držim pesti za vse, naj se pokaže user posted image , ve pa seveda držte pesti zame.user posted image
[/quote]

Hoj!
Mah pri men pa še vgnezditvene ni blo (vsaj tko zgleda, da je pri tebi - nekaj kapljic, ko se oplojeno jajčece vgnezdi v steno maternice), test grem pa jutri delat v zdravstveni dom, ker mam multiplo sklerozo in bi rabila zdravila, če nisem noseča, če pa sem, jih pa ne smem, tko da sem že res čist nervozna.
PUNCE, PROSIM držite pesti jutri okoli 7.15 zjutraj, pa čeprav samo v sanjah. user posted image

Jaz bom pa za vse vas, ki vas to še čaka in za vse ostale, da bo vse v redu!

Neposredna povezava do sporočila: 1272
16.3.2009 17:15:25   
dini
Navijamooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
16.3.2009 17:50:24   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Navijamooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jazuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
16.3.2009 18:17:31   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: dini

tudi jazuser posted image user posted image user posted image

Jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......