Anonimen
|
Največkrat kupujem v Merkatorju, ker je najbližji. Če bi bil Interspar bližji, bi tam, ker mi je bolj simpatičen in cenejši. V Hoferju veliko kupujem mlečne izdelke(jogurte, namaze..), salame (niso zdrave nikjer, naj bojo vsaj pocen in dobre;)), zmrznjeno zelenjavo, svežo zelenjavo (samo njihov paradižnik ima pozimi okus, pa kaj potem če je iz Maroka, važn da ima pravi okus, tudi solata, ki jo tam kupim, se mi najdlje obdrži v hladilniku) kruh moje drsalke so od tam in so špica, moji starši so tudi ogromno oblačil nabavili tam in so super V Lidlu sem redkeje, ker mi je najbolj od rok, ampak tudi ta mi je super (njihovi mali zelenjavno-mesni polpetki so mmmmm) Oba zmagata glede tega koliko hrane prineseš domov za 20 evrov. Leclerc mi je super zaradi kartice. Lani smo par mesecev kupovali izključno stvari iz kataloga, ki smo jih rabili in tako dobili tolko bonusa, da je bil prednovoletni nakup skoraj zastonj (delali smo pa žurko za 10 ljudi) V Tušu nisem pa nikoli. Bi rekla, da sta Hofer in Lidl res KVALITETNA diskonta s hrano. Je poceni, je pa tudi zelo okusno, ni neka škart roba. Imajo pa pač manj izbire in kdor je res vegetarijanec, ima več izbire sojinih izdelkov, jogurtov, namazov...v Merkatorju, pa tudi biohrane je v Hoferju malo (ampak je!)
|