Pikapolonica_ -> RE: Lidl - da ali ne? (6.2.2009 9:39:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR IZVIRNO SPOROČILO: bumerang V Lidlu bi pohvalila odlične in zelo kvalitetne plantažne čokolade (J. D. Gross ali nekaj takega) pred katerimi se lahko skrije marsikatera visokodoneča znamka, mleko, vložene pelate, meso, ki je res nemastno, češnjev paradižnik, ki ima pravi okus tudi sredi zime in vedno sveže sadje in zelenjavo. Najbolj pa cenim destvo, da ves nakup opravim v 20 minutah skupaj s čakanjem pri blagajni. Ker v Mercatorju včasih samo na vrsto čakam 20 minut. Pa ne zaradi tega, ker bi bilo toliko ljudi. Se strinjam. Kupujem 70% in 81% čokolado; nisem še našla boljše, tudi Lindt in Gorenjka nista niti približno tako dobrega okusa. Pasiran paradižnik v flaši ima skoraj tak okus kot tisti, ki ga vloži moj tast, kadar je dobra letina. In dejansko gre promet na blagajni tekoče. Pri nas so v Lidlu ful vredu prodajalke. V lokalnem Mercatorju so pa ženske zmrznile v času pred približno 20 leti. V trgovini jih je 5, nikjer nobene stranke, pa čakaš pri kruhu kot zadnji idiot. 4 te gledajo in si trebijo nohte, pa čakajo na ono, ki je zadolžena za kruh in je ravno šla tam nekam nazaj nekaj pogledat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/grrr.gif[/image] . Se strinjam. Sploh ne bi komentirala dejstva, da so pri nas v lokalnem Mercatorju te vrečke, ki so jih pri Mercatorju delili nad 30€, prodajali po 2€. Saj grem rada v Mercator, vendar v večje, v hipermarkete pa še tam na tik tak blagajne, ali kakorkoli jim že rečejo, da imam čimmanj opravlka z ljudmi, ki delajo not. Saj jaz razumem, da nimajo nekih hudih plač in avtomatsko zaradi tega nekega huda zanosa, da bi delali, ampak da pa komaj premika roko na blagajni in ima pogled, ki pravi, da bi me najraje ubila, ko naložim fasngo gor, to mi je pa tudi višek. Pa da se obnašajo, kot da sem jaz zaradi njih tam in ne obratno. Samo malo človeškega odnosa in bontona bi želala, pa bi bilo super. Da o tušu ne govorim. Prodajalke in prodajalci v Lidlu in Hoferju si tega nikoli, RES NIKOLI, ne dovolijo. Tako da kapo dol. Res.
|
|
|
|