|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (217. nadaljevanje)
20.4.2005 8:56:41   
bambi
Dobro jutro punce moje.... Jaz že sedim za rač. s polnimi usti ementalerja, ker sem zadnje dni grožnooooo lačna. Obseg trebuha imam že 80 cm, pred :nosecka: pa sem imela 60 cm :):):). Sicer sem pa bolj slabe volje, ker sem včeraj imela neke prebavne motnje in me je močno zvijalo, pa nisem vedela ali je to prebava ali me krči v maternici in ko sem se šla tuširat se mi je po brisanju vlilo pa belih kapljic od spodaj :(:(:( Danes izcedka več ni, jaz sem pa kljub temu panična in jutri že zopet grem h G.... Upam da je z mojo :duda: vse vredu.

Midva z mojim ne greva na :morje:, ampak na Dunaj in potem v Nemčijo.... Že komaj čakam :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Imam pa eno vprašanje za poletje.... Rada bi šla nekam tukaj bilzu, npr v Istro.... Nekam kjer je lepo morje in lepa plaža, pa kaj za videt.... Kaj mi priporočate????????

Anitka, sem vesela, da si že bolje, to se vidi po tem, kako pridno že sodeluješ tukaj na RR....

LP BAmbi:rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
20.4.2005 8:58:50   
Maša26
Anitka, super :bravo: Res nimamo drugega, kot da jim zaupamo ;) Jaz sem tudi nekako se prisilila, da Rešu zaupam, da je v dveh sekundah preletel oba kartona, mojega in od :love: in vse izvide in rekel, lahko doma zanosite.. in preden se mi je zastavilo tisoč ?, sem bila že zdavnaj izven ordinacije :)-

Uf, julija bo polnih trebuščkov :)-:)-:miska::miska:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
20.4.2005 9:17:26   
larisa
Jutro punce,
kakšno vreme:((, tudi jaz grem že v soboto na :morje: in ko gledam napoved me je kar mal groza, zato Anitka res ne vem če nebi šli rajš smučat!!!

dons sem dala zadnjič kri za bhcg ker mi ful počasi pada in če ne bo danes negativen me morajo še enkrat odpret pa jajcevod odstranit!!!Držite pesti da ne bo tako!!!!!

Ema tudi jaz sem imela podobno situacijo sedajle po izvenmaternični. Po laparoskopski operaciji 6-ti dan je bila velika noč in so sorodniki mislili da bom jaz kar okol hodila na kosila pa zajtrke in so ble kar mal surle ko nisva nikamor šla!!! Ampak prav je tako ker mi je G rekla da je počitek po takih operacijah zeloooo pomemben. Zato počivaj in se ne sekiraj, saj veš tisti ki tega ne doživijo pojma nimajo in ne rezumejo!!!;)

Neni poletje dela čudeže ker je vse tako sproščeno.....in mogoče ne bo treba avgusta spet v postopek...:miska::miska::miska::miska: da bo tako!!!!

Tantra tudi jaz preživljam težke čase in če ti je hudo si lahko malo na privat piševa!!!:angel:

Anitka mene so tud šivi v popku špikali al boleli al neki tazga pa je rekel zdravnik da to pomeni da se celi. Boš vidla ko te bo začelo srbet, to je veselica k si ne upaš praskat pa tkoooo srbi....

Lep dan čeprav deževen prav vsem

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
20.4.2005 9:23:07   
emaa
me veseli larisa, da si bolje, ja ljudje pa zmeraj gledajo (gledamo) kaj za nas najbolje. Upam, da ti ne bo treba na operacijo, da bo vse v redu.
Držim pesti:miska:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
20.4.2005 9:38:39   
TANTRA
Jutro,
hvala, ker mislite name. Ja, dokler sama nisem bila v tej situaciji si nisem mislila kako hudo je. Sedaj pa popolnoma razumem, da edino čas pomaga :rozica:

Hvala Larisa, sem te že dala v imenik. Si lahko kaj piševa :rozica:.

Mojca, je danes kaj bolje? Držim :miska:, da se dobro počutiš in da že imata:duda:

Vreme je pa tako kislo:zmeden:, da sem danes zjutraj zaspala in tudi hčerki... Nekdo (mislim, da moj 4 letni nečak) je prestavil budilko in če se ne bi sama zbudila bi prišla ob 9 v službo...Komaj sem punci do 8 pripeljala v šolo....Ja, mi je že bilo namenjeno dremuckanje....:zaspan::muca:
Jaz navijam za :)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
20.4.2005 10:59:20   
Anonimen
Jaz sem na forumu nova, zato upam, da ne zamerite ce se vam malo pridruzim tudi v tejle temi. Najprej en lep pozdravcek vsem skupaj!:)
Jaz zivim od lanskega februarja na Nizozemskem, kjer imamo tudi zelo tecno uscano aprilsko vreme, jaz tako cakam na sonceka pa nic. :( Sicer zdaj pocasi ratujem nestrpna & malo zivcna, saj naj bi me ta vikend zopet obiskala :hudicek:...Z fantom se namrec ze skoraj eno leti trudiva z narascajem, a do zdaj zal brez uspeha. Zdaj te zadnje dni sem prebirala tale forum, predvsem tiste teme, kjer pisete o tem, da imate znake, da zdaj bi pa lahko bilo...in sem si ze zdaj sama zacela nekaj domisljat ?, upam, da si ne samo domisljam, da mogoce ta mesec pa bo. Sporocim po vikendu, kako in kaj je z tem.

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
20.4.2005 11:13:15   
tinkamiška
Mozdravljene!

MucaMaca, dobrodošla med nami:rozica: Sem te včeraj zasledovala na par naslovih in ti želela dobrodošlico, no tu, danes sem te pa ulovila:)-:)-:)-

Anitka, hvala, ker misliš na vse nas:rozica: Še malo pa boš šla v Tučepe;) upam, da ti bo všeč in da boš uživala, pa da se še kaj nepričakovanega, luškanga zgodi tam;)

Se mi zdi, da nas ja kar nekaj, ki ta vikend nestrpno pričakujemo in se ga ob enem malček bojimo. O znakih raje nebi, ker jst mam že od tretjega meseca, odkar se trudiva vsak mesec vse znake:zmeden:, mislim, zdej pa res vem, da se mi še sanjalo ne bo ko bom:nosecka:, ker si sploh več ne verjamem:)- Zato si za vsako, ko se mi zazdi, da so se joške napihnile, za vsako slabost, za vsako žretje kislega,... zažvižgam in se delam, kot, da ni nič. Hehe, pomojem sem kak dober primer za preučevat:)-:)-:)-

Drugače je pa ta teden kr pester, prijateljica iz študentskih dni se bo poročila in ji pripravljamo dekliščino, čeprav bo šele julija:)-:)-:)-, se že dobivamo in planiramo, je prav fajn.

Edino kar me spravlja v slabo voljo je dež in dež in dež in Anitka pravi, da naj bi bilo v nedeljo -1?!!! Jst sem si pa tako želela v Mozirski Gaj gledat rožice:(

Počasi sva si tudi začela iskat stanovanje in zdej malo šnofava okrog, če bi bilo kaj zanimivega. Imava dovolj časa in se nama nikamor ne mudi, bova že kaj našla:)

Pupe, jst vam želim lep dan, čeprav ni sončka, da bi se lepo imele in seveda:modri::roza: vsem, ki jih čakamo in vse lepo:nosecka::nosecka::nosecka: in Ema, tebi pa, da bo opercija hitro mimo in da bi vse uredili:miska::miska::miska:

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.4.2005 11:13:27   
Bety
Heej MucaMaca pozdravljena!!!! Kar iz Nizozemske se nam javljaš??????Kako lepo!!!:bravo::bravo::bravo:

Jaz sem slišala, da se tam ženske odločajo za prvega otroka šele po 40.letu starosti in da vsaki uspe... Moje sestre so tam preživele nekaj let in sem se o tej deželi kar nekaj naučila. Zelo poceni hrana; lahko počneš v svojem življenju kar češ, druge ne briga; lahko greš študirati pri 50.letu in ti država vse financira...
Povej nam malo več o pregledih tam pri vas, zdravnikih, porodih...

:rozica: za tebe

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
20.4.2005 11:25:56   
Anonimen
Hej TinkaMiska in Bety! Hvala za dobrodoslico!

Ce ti odkrito povem nimam pojma kako je z tem tukaj na NL, od kar zivim tu (dobro leto), se namrec nisem bila pri G. :zmeden: Bila sem na pregledu namrec poleti preden sem se preselila, pa so rekli, da je vse ok, tako da tukaj se nisem sla na pregled. Gledam pa tu in tam na TV oddaje o porodih in dojenckih, kjer vidis prav vse, porodi na domu, v vodi, cepe. Druga pa zal se ne vem. V ponedeljek grem k splosnemu zdravniku in ce bom zopet dobila ta vikend:hudicek: se bom narocila tudi pri G, saj me ze malo skrbi, da ni vse uredu z mano/nama tam spodaj. Stara sem sicer 25, no cez dober mesec bom 26, a meni se to zdi, *normalna* starost za prvega otroka. Btw imam eno vprasanje, zenske v nasi druzini, moja mami, babica itd. so imele tudi kar nekaj tezav pri zanositvi itd., je to *genetsko* povezano? Oprostite, ko sprasujem taka bedasta vprasanja, a ocitno nisem bila dosti pozorna pri bilogiji!:)-

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
20.4.2005 11:26:03   
emaa
Pozdravljena Muca Maca, ti se kar javljaj v temi Za nas, saj ti naslov pove, da je za vse nas, ki si tako želimo :duda: in za tiste, ki jim je uspelo, da nam s svojimi tegobami razvedrijo dan.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
20.4.2005 11:30:46   
Bety
Hej MucaMaca, glede genetike, pa nimam pojma...vse je možno...samo ti si na NZ in upam, da tam bolj poskrbijo za tovrstne težave...
Grem naprej delati...lepo se imej in držim ti pesti za :modri: čimprej...

:rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
20.4.2005 17:28:56   
koala
Hojla!
No pa se spet oglašam, čeprav nimam kaj pametnega povedati, razen da danes, jutri pričakujem našo velecenjeno prijateljico M!

Anitka, ne obupat, saj ko boš na morju bo lepo in toplo vreme! Pazi na sebe!

Bambi a tebi pa že spet nekaj nagaja? Zlobnost zlobna, da ti ne da miru. Saj bo ves OK boš videla!

Nosečke kako??

Pa pa
Koala

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
20.4.2005 18:57:06   
Anitka
Hajli, hajlo!

Pa sem že tu, tokrat za spremembo že brez šivčkov. A je katera omenjala srbenje 8):)-8):)-8) Po malem me že kar začenja srbet, pa si res ne upam preveč šarit tam po ranah8) In v ponedeljek grem delat, v torek sem si pa že vzela dopust, ker grem ponoči na :morje: in mislim, da bom s sabo kar smučarsko opremo vzela :)-:)-:)-

LARISA, kam greš pa ti na :morje:? In vsekakor držim pestke, da bo vse O.K. z izvidi in da ne boš rabila iti na operacijo. Naj te :angel::angel::angel::angel: čuvajo.:rozica::rozica::rozica:

MUCAMACA D:rozica:O:rozica:B:rozica:R:rozica:O:rozica:D:rozica:O:rozica:Š:rozica:L:rozica:A:rozica: med nami. Sem vesela, da si se nam tudi ti pridružila v debatah "za nas" in čimprej ti želim :modri::duda::roza:

TINKAMIŠKA :miska::miska::miska::miska::miska::miska: da je april tvoj.

BAMBI a tebi pa spet nekaj nagaja:grrr::grrr: Naj te pusti pri miru in :miska::miska::miska::miska: da bo vse O.K.

KOALA :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:, grem kar en indijasnki pels zaplesat, da :hudicek: ne bi bilo.

EMAMAIR še enkrat - ne iti na rojstni dan, se ne splača :angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica:

A&T s tvojega :morje: na moje :morje: pričakujem novičke o :modri::duda::roza:

Kje pa je kaj :nosecka:TIA?Pa :nosecka:Pia 73, :nosecka:Pi, :racka:Pika 74....

No pa se še kaj beremo,

Anitka:pika:, ki bo do poznega poletja :nosecka:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
20.4.2005 21:47:13   
tia
Hojla,

naj se bolj na hitro oglasim,saj sme utrujena kot :kuza:,saj so mi včeraj montirali kuhinjo,pa včeraj celi dan na nogah pa sem pa tja letanje.Danes sem si malce to čistila,pospravljala,tako da me sedaj kar lepo meče.No le noge me bolijo,saj 1000× po stopnicah gor pa spet dol.
Moji zlati :duda: je verjetno to paslao ,saj je kar celi dan spančkala,sedaj pa ima celo fešto,ja umirila sem se.
Pa naj še malce jamram,tako po časi me še trebuh boli,pa da od zgage sploh ne govorim,moj stalni spremljevalec.

:zajcek:Anitka vzami kakšen pulover s sabo,da se nebi prehladila,v glavnem pa uživaj maximalno.:morje:

:zajcek:Koala držim pesti:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da se ta :hudicek: ne pojavi.

:zajcek: Vse ostale ,ki vas nisem omenila mislilm na vas ali sem tako utrujena,da priznam ne da se mi pisati,bom zato drugič več kaj napisala.

Vse ,ki ne pričakujete :hudicek: M.,držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:da zagledate :modri:.

:nosecka::nosecka::nosecka: ve pa lepo čuvajte svoje :duda::duda::duda::duda:,Uživajte.

Mislim na vas,moji :angel::angel::angel::angel::angel::angel:.

Za vsako :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Tia
:zaspan:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
21.4.2005 12:33:58   
Anonimen
Hvala za dobrodoslico, punce! Res ste prijazne! :)
Vsem posiljam sopek:rozica::rozica::rozica:!!!

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Z leti tudi plodnost moškega upada
Ste vedeli, da imajo tudi moški svojo biološko uro? Glede na najnovejše raziskave, mora tudi moške skrbeti za biološko u...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?