tinkamiška
|
Mozdravljene! MucaMaca, dobrodošla med nami:rozica: Sem te včeraj zasledovala na par naslovih in ti želela dobrodošlico, no tu, danes sem te pa ulovila:)-:)-:)- Anitka, hvala, ker misliš na vse nas:rozica: Še malo pa boš šla v Tučepe;) upam, da ti bo všeč in da boš uživala, pa da se še kaj nepričakovanega, luškanga zgodi tam;) Se mi zdi, da nas ja kar nekaj, ki ta vikend nestrpno pričakujemo in se ga ob enem malček bojimo. O znakih raje nebi, ker jst mam že od tretjega meseca, odkar se trudiva vsak mesec vse znake:zmeden:, mislim, zdej pa res vem, da se mi še sanjalo ne bo ko bom:nosecka:, ker si sploh več ne verjamem:)- Zato si za vsako, ko se mi zazdi, da so se joške napihnile, za vsako slabost, za vsako žretje kislega,... zažvižgam in se delam, kot, da ni nič. Hehe, pomojem sem kak dober primer za preučevat:)-:)-:)- Drugače je pa ta teden kr pester, prijateljica iz študentskih dni se bo poročila in ji pripravljamo dekliščino, čeprav bo šele julija:)-:)-:)-, se že dobivamo in planiramo, je prav fajn. Edino kar me spravlja v slabo voljo je dež in dež in dež in Anitka pravi, da naj bi bilo v nedeljo -1?!!! Jst sem si pa tako želela v Mozirski Gaj gledat rožice:( Počasi sva si tudi začela iskat stanovanje in zdej malo šnofava okrog, če bi bilo kaj zanimivega. Imava dovolj časa in se nama nikamor ne mudi, bova že kaj našla:) Pupe, jst vam želim lep dan, čeprav ni sončka, da bi se lepo imele in seveda:modri::roza: vsem, ki jih čakamo in vse lepo:nosecka::nosecka::nosecka: in Ema, tebi pa, da bo opercija hitro mimo in da bi vse uredili:miska::miska::miska: Tinka
|