Sulfinija -> ZA NAS (217. nadaljevanje) (20.4.2005 8:46:15)
|
Pozdravljene!!! Spet je tako oblačnp jutro,da ti je kar slabo :grrr::grrr::grrr:. In kaj boste ve počele danes?Jaz bom doma,mal se šla v mesto potepat,kuhala in šivala.Drugače se počutim ok,vendar včeraj zvečer so se mal začele bolečine in sem se potožila svojemu :love::love: in je samo žalostno dejal pol pa spet ne bo najine :duda::duda:,če te je prejšnji mesec tudi bolelo in ni ratalo. Anitka veš kaj ne vzemi na morje puloverjev,saj lahko preveriš kakšne so tam vremenske razmere,... Veš tako sem jaz naredila leta 2003,ko sma se z mojim :love::love: poročila.Septembra sva šla na Korčulo na poročno potovanje in vzela same poletne stvari,blo je na začetku septrembra in vsi so rekli kako bo toplo,...In glej blo je resnično hladmo,samo enkrat v 7.dneh sva se lahko kopala,....Drugače pa hodila naokrog,po izletih,... Pol pa sva še isto leto šla na silvestrovanje v Dubrovnik in tja sva pa vzela same puloverje,debele jakne in blo je prav kontra ne boste verjele na morju pozimi v kratkih oblačih,sijalo sonce,blo toplo kot poleti.Res čudno zato ti priporočam vsakega malo.Kopali pa se boste tako pol v notranjem bazenu?Ali kje? In kako ste kaj vse ostale? :metulj:Naša Aljča upam,da že fanj delaš na šiftu,dsa nisi preveč utrujena,ker dolgo nisi delala,da si lahko zjutraj vstalla in se spomnila name kako še doma sladko :zaspan::zaspan::zaspan:. :metulj:Tantra upam,da je pri vama vse ok,da te je včeraj kaj presenetil,hvala ti za klic. In srečke nosečke so slabosti minile,ali še dalje ostajajo? Tako punce na kratko za tole dopoldan.Lepo se imejte in se tipkamo,beremo zvečer!!! LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:,ki bo čez dva tedna prav vesela srečka :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:. Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|