|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   seliga007volja.net
19.4.2005 17:24:15   
elvino
Prosim za nasvet, kdaj začne otrok spremljati z očmi predmete.Jaz opažam, da moj še ne sledi igračam. 24.bo star tri mesece. prosim za odgovor.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   seliga007volja.net
19.4.2005 17:45:07   
nejcko
Dojenček ponavadi začne že v drugem mesecu slediti z očmi predmetu, če mu ga podržiš tam nekje 20 cm pred obrazom. V tretjem mesecu pa skuša že obrniti glavico za predmetom.
Mislim, da je pametno, da čim prej obiščeta pediatra.

Nočem te strašit in srčno srčno upam, da bo vse ok.

Sporoči!!! SREČNO!!!!!!

(odgovor članu elvino)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   seliga007volja.net
19.4.2005 17:46:12   
Mojca P.
Mislim, da bi v posvetovalnici sigurno ugotovili, ce kaj ne bi stimalo. Drugace pa pri naslednjem pregledu opozori, naj bo posebaj pozorna na vid.
Ne spomnim se sicer kdaj je Ziga zacel sledit predmetom, vem pa, da je pri treh mesecih ze navduseno gledal igrala nad posteljo.:rozica:

(odgovor članu elvino)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   seliga007volja.net
19.4.2005 18:45:03   
afrika
Lan je včeraj dopolnil 3. mesece in predmetom sledi s pogledom že dober mesec, zdaj pri treh pa že sledi meni, ko hodim po sobi. Vidi kar daleč.

Sama poskusi narediti test v zatemnjenem prostoru z lučko - boš videla, če ji sledi s pogledom. Sicer pa bi se jaz na tvojem mestu posvetovala s pediatrom. Držim pesti, da je vse ok.

(odgovor članu elvino)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   seliga007volja.net
19.4.2005 19:13:28   
DEN
Jaz bi na tvom mestu poklicala jutri in prašala če ga lahko pogleda pedijater, tako boš pa sigurna za ta pravi odgovor.
lp:rozica:

(odgovor članu elvino)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?