seliga007volja.net (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

elvino -> seliga007volja.net (19.4.2005 17:24:15)

Prosim za nasvet, kdaj začne otrok spremljati z očmi predmete.Jaz opažam, da moj še ne sledi igračam. 24.bo star tri mesece. prosim za odgovor.

nejcko -> seliga007volja.net (19.4.2005 17:45:07)

Dojenček ponavadi začne že v drugem mesecu slediti z očmi predmetu, če mu ga podržiš tam nekje 20 cm pred obrazom. V tretjem mesecu pa skuša že obrniti glavico za predmetom.
Mislim, da je pametno, da čim prej obiščeta pediatra.

Nočem te strašit in srčno srčno upam, da bo vse ok.

Sporoči!!! SREČNO!!!!!!

Mojca P. -> seliga007volja.net (19.4.2005 17:46:12)

Mislim, da bi v posvetovalnici sigurno ugotovili, ce kaj ne bi stimalo. Drugace pa pri naslednjem pregledu opozori, naj bo posebaj pozorna na vid.
Ne spomnim se sicer kdaj je Ziga zacel sledit predmetom, vem pa, da je pri treh mesecih ze navduseno gledal igrala nad posteljo.:rozica:

afrika -> seliga007volja.net (19.4.2005 18:45:03)

Lan je včeraj dopolnil 3. mesece in predmetom sledi s pogledom že dober mesec, zdaj pri treh pa že sledi meni, ko hodim po sobi. Vidi kar daleč.

Sama poskusi narediti test v zatemnjenem prostoru z lučko - boš videla, če ji sledi s pogledom. Sicer pa bi se jaz na tvojem mestu posvetovala s pediatrom. Držim pesti, da je vse ok.

DEN -> seliga007volja.net (19.4.2005 19:13:28)

Jaz bi na tvom mestu poklicala jutri in prašala če ga lahko pogleda pedijater, tako boš pa sigurna za ta pravi odgovor.
lp:rozica:

Stran: [1]