Carol11 -> RE: DOMŽALSKE MAMICE (5.2.2009 12:08:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: anmp2601 Ojla vsem, no res sem vesela, da ste se oglasile domžalske mamice. Kar se tiče telovadbe... Ga. Andreja Troppan (organizatorka vadbe) mi je tako razložila: lahko sproti plačate za vsako vadbo posebaj po 10 evrov (da vidimo če nam in našim sončkom odgovarja), lahko pa za 4 vadbe naekrat plačamo 30 evrov. Vadba naj bi potekala ob torkih od 10-11h v plesni šoli Akademija (na Prešernovi cesti). Baje ima ta plesna šola nove prostore nad Metalko na Ljubljanski cesti, tako da čakam odgovor, če bomo imele v teh prostorih. Rabijo pa najmanj 5 prijav. Glede na to da bo kmalu poletje in s tem tudi počitnice-kar pomeni konec vadbe, bi blo fajn da malo pohitimo, če hočmo kej narest. Po mojem je najbolš, da vse zainteresirane pošljete mail gospe Andreji na andreja.troppan@zavod-tamala.si in povprašate za več informacij o tej vadbi. No moja kolegica je hodila na to vadbo v Ljubljano in je bila res ful zadovoljna. Sploh, ker veliko vaj naredimo mamice tudi zase (vemo da nas skos opozarjajo na vaje za medično dno-no tukaj se baje ful naredi teh vaj). Najbolj pomembno pa je to, da so poleg nas tudi naši sončki, ki skupaj z nami telovadijo. Baje je res ful lušno. Pa dosti svetujejo mamicam, če rabijo kakšen nasvet o naših lumpjih. In imajo tam poleg vaditeljice tudi eno študentko, ki vedno priteče na pomoč, če jo potrebuješ pri otročičku in potem v miru izvajaš vaje. No ne bom preveč hvalila, da na koncu sama ne bom razočarana, ampak po besedah kolegice, je res fajn. Pa tudi ugodno, če smo realne. Gledala sem skupinsko vadbo za tamale v Ljubljani pri Andreji Semolič in je too much drago. 55 evrov za 4 vadbe. Za kofetkanje pa res komi čakam da se bomo kej dobile in podebatirale o naših lumpijih. Sam treba se je zmenit. Si pišemo in dogovorimo, takoj ko se ta sneg malo polegne!!!! Juuuupiii, komi čakam.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Lepo in mirno nočko vam želim!!!! Pozdravljene, tudi jaz sem iz okolice Domzal (Krtina). Imam hcerko staro 6 mesecev. Na to vadbo sem hodila novembra v Fuzine, ker v Domzalah ni bilo dovolj prijav in sem bila ful zadovoljna. Zdaj ze dva meseca nisva bili, malo zaradi praznikov, potem je prisel prehlad. Bi pa veliko raje hodila v Domzale. anmp2601: bom tudi jaz pisala, da bi rada obiskovala telovadbo v Domzalah. Bom pa tudi vesela kake druzbe spomladi pri vozickanju.
|
|
|
|