Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: obvezno zavarovanje v času porodniške 2.2.2009 14:26:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Naj se ne sekira, ima vse urejeno preko ministrstva. Itak, ko nastopiš v porodniško, se vse obveznosti delodajalca prenesejo na csd, oz. ministrstvo za delo, družino...Ko konča s porodniško, bo urejala naprej.
|
|
|
|
RE: obvezno zavarovanje v času porodniške 2.2.2009 14:30:06
|
|
|
|
AnciM
|
Vse je že urejeno preko ministrstva, samo treba je pa na CSD opozorit na to! Meni se je pogodba za določen čas iztekla med porodniško in kar neenkrat dobim pošto od ZZZS, da nimam urejeno zavarovanje. Sem šla vprašat, kaj se dogaja, in me je opozorila, da na CSD velikokrat pozabijo uredit papirje, če se ti pogodba izteče med porodniško.
|
|
|
|
RE: obvezno zavarovanje v času porodniške 2.2.2009 14:33:36
|
|
|
|
ksenci
|
poklič na csd- jz sm mogla it uredit to na občino, kr sem zavarovana kot občan, ker sem brez zaposlitve- oz. zdaj na porodniški
|
|
|
|
RE: obvezno zavarovanje v času porodniške 2.2.2009 21:32:24
|
|
|
|
Barca
|
Je imela službo za določen čas? Ali je firma odpustila več delavcev? Samo nje namreč NI mogla odpustiti v času porodniške - naj si prebere Zakon o delovnih razmerjih, ves čas nosečnosti, celotno porodniško (in nego, skratka celo leto) ter še mesec po vrnitvi je delodajalec ne more odpustiti.
|
|
|
|
RE: obvezno zavarovanje v času porodniške 2.2.2009 22:05:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, na csd mora sporočit, da ni več zaposlena - da gre osnovno potem iz njihovega naslova
|
|
|
| Stran: [1] |
varstvo otrokmarta82Kaj vam je najpomembneje?prijazna, prijetna vzgojiteljica /varuška (
68%)
veliko dejavnosti in animacije (
9%)
zdrava prehrana (
5%)
dosleden urnik (
3%)
veliko učenja skozi igro (
12%)
drugo (prosim napišite kaj) (
4%)
Število vseh glasov: 147Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!