Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 13:30:44
|
|
|
|
Stipe air force
|
Žena tečnari možu: "Vem, da si bil vedno velik frajer, punce so bile nore nate, koliko si jih le imel pred mano, kaj, no povej, koliko, koliko...." In tako dan za dnem, dokler on znerviran končno ne začne glasno računati: "No dobro, evo, 1,2,3,4,5,6,7,8,9, potem si ti, 11,12,13,14,15 in to je to."
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 13:30:49
|
|
|
|
dolenjka
|
O Blacky, a si na malici?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 13:38:21
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka O Blacky, a si na malici? ja... danes mam pa že štalco
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 13:39:37
|
|
|
|
Blacky*
|
Še poročilo iz vrtca: Končno je prišla tudi vzgojiteljica od Vala in je takoj poslala atija domov. Rekla je, da je to malo predrago, da bi mi vrtec samo za kosilo plačevali in da ga bo že porihtala... jokal, kričal je in ne vem kaj še vse, a ga je umirila s petjem... nato je pojedel in zaspal... jutri je na vrsti borba številka 2... takle mamo... je skontal da je to vsak dan, so pa še tako mejhni da ne vedo ali ga kar tam puščaš al kaj in da se vrneš po njega... pikci mali Zdaj sta že z atijem doma in se bosta malo pocartala. Uživejte šibam.... ekšn.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 13:39:52
|
|
|
|
lillchy123
|
danes na sprehodu naš domek da vam mal lušte nardim kosilo že v ritki in riti , sva mela pa rizi bizi pr nas spet sneži k pr norcih
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 13:47:10
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 danes na sprehodu naš domek da vam mal lušte nardim kosilo že v ritki in riti , sva mela pa rizi bizi pr nas spet sneži k pr norcih kako lepo in kako lepa hišica
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 13:48:25
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 danes na sprehodu naš domek da vam mal lušte nardim kosilo že v ritki in riti , sva mela pa rizi bizi pr nas spet sneži k pr norcih lilči ma sem vam fouššššššššššššššššššššš. pri nas je tako gnilo vreme. Prši dež in je prov . Jaz bi tudi en dan snegece pegeca. A menjamo?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 13:51:11
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: putina dan.. jaz sem pa danes doma .. uvajam tamaro v vrtec .. sva bili dve uri in je bilo ful luštno .. jutri bosta z očijem že do kosila, potem spet z mano .. v petek bomo probali pa že s spanjem .. zdaj pa spi, ker se je očitno ful zmatrala .. ella...ful imaš fajn službo .. če sem prav ujela enkrat ko si namignila kje delaš, pol je bil prejšnji teden ful lep člank o vaši firmi in šefu v Financah .. bi kar prošnjo poslala k vam, če ne bi bili na Jesenicah.. verjetno si prav brala in prav misliš, sam sej se tudi iz LJ vozijo no, tudi doma je fajn, k si pa res lahko v trenerki ella, pa še mate kako prosto mesto? Jst bi se tud do Jesenic vozila, če dobr plačajo
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 13:52:26
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 danes na sprehodu naš domek da vam mal lušte nardim kosilo že v ritki in riti , sva mela pa rizi bizi pr nas spet sneži k pr norcih lilči ma sem vam fouššššššššššššššššššššš. pri nas je tako gnilo vreme. Prši dež in je prov . Jaz bi tudi en dan snegece pegeca. A menjamo? pinči, ni blema, sam enkrat, k boste mel sonce
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 13:56:43
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 danes na sprehodu naš domek da vam mal lušte nardim kosilo že v ritki in riti , sva mela pa rizi bizi pr nas spet sneži k pr norcih Od vzun zgleda da zvis v raju.... , res je lepo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 14:00:35
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 danes na sprehodu naš domek da vam mal lušte nardim kosilo že v ritki in riti , sva mela pa rizi bizi pr nas spet sneži k pr norcih lilči ma sem vam fouššššššššššššššššššššš. pri nas je tako gnilo vreme. Prši dež in je prov . Jaz bi tudi en dan snegece pegeca. A menjamo? pinči, ni blema, sam enkrat, k boste mel sonce ampak tvoj kuža pa uživa v atkmu vremenu ne?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 14:00:57
|
|
|
|
lillchy123
|
pinči, lohk pa pridete enkrat na sankanje, kuhančka in klobase, mi pa k vam na martinčkanje, teran in pršut stipe, sej tud je kadar se ne kregamo
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 14:06:34
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 pinči, lohk pa pridete enkrat na sankanje, kuhančka in klobase, mi pa k vam na martinčkanje, teran in pršut stipe, sej tud je kadar se ne kregamo oooooo, spet baseeeeee
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 14:10:41
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 pinči, lohk pa pridete enkrat na sankanje, kuhančka in klobase, mi pa k vam na martinčkanje, teran in pršut stipe, sej tud je kadar se ne kregamo oooooo, spet baseeeeee če daš mojmu sinu na izbiro neki sladkega al pa baso, vzame baso isti fotr
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 14:13:21
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 pinči, lohk pa pridete enkrat na sankanje, kuhančka in klobase, mi pa k vam na martinčkanje, teran in pršut stipe, sej tud je kadar se ne kregamo oooooo, spet baseeeeee če daš mojmu sinu na izbiro neki sladkega al pa baso, vzame baso isti fotr Dobra vzgoja , base so zakon.... .... se lihkar trudim Taro prepricat, da sladkarije unicujejo zobe, holesterol pa ne
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 14:14:33
|
|
|
|
listek1
|
dan, punce za 10.del jest bi mogla pa dones v službo in je David spet zakuhal , pa z noska teče in fulll kašlja spet. Jest ne vem več kaj nej nardim, ker se nam to tako ponavlja. Men bojo pa odpoved dal, ker bi mogla že prejšnji teden začet delat, pa sem jest zbolela, zdej pa še tole. Mah Mali je full bogi, skoz neki joka, k ponavad ne. Lillchy - kako mate lepo, pa fulll lepa hiška Vsem februarčkom, ki ste že upihnili prvo svečko pa želiva z Davidom vse najboljše, pa da boste fejst mamice ubogal . Mi bomo pa v soboto in nedeljo praznovali, upam, no, da se bo david pozdravil aja, pa spodaj so nam pokukale tudi obedve dvjokici ven, tako, da mamo že 8 zobkov.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 14:22:13
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 pinči, lohk pa pridete enkrat na sankanje, kuhančka in klobase, mi pa k vam na martinčkanje, teran in pršut stipe, sej tud je kadar se ne kregamo oooooo, spet baseeeeee če daš mojmu sinu na izbiro neki sladkega al pa baso, vzame baso isti fotr Dobra vzgoja , base so zakon.... .... se lihkar trudim Taro prepricat, da sladkarije unicujejo zobe, holesterol pa ne
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 14:24:18
|
|
|
|
lillchy123
|
listek ta vikend nas bo pa kr neki praznoval mi bomo v petek popoldne, v soboto pa pride še moja family 2 tortici- jeeeee!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 14:26:58
|
|
|
|
Stipe air force
|
Blaza... kje si...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 14:27:36
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 listek ta vikend nas bo pa kr neki praznoval mi bomo v petek popoldne, v soboto pa pride še moja family 2 tortici- jeeeee! ja res nas bo kar nekaj praznovalo ja. In kar 1 leto bojo stari, sploh ne morem verjet Mi bomo mel tud dve tortici. A boš ti sama pekla, ker sem vidla kok so ble ene pridne s torticami. Mi jih bomo kar naročili, ena bo medvedek Pu, ena bo pa ribica Nemo verjetno.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 14:32:23
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 listek ta vikend nas bo pa kr neki praznoval mi bomo v petek popoldne, v soboto pa pride še moja family 2 tortici- jeeeee! ja res nas bo kar nekaj praznovalo ja. In kar 1 leto bojo stari, sploh ne morem verjet Mi bomo mel tud dve tortici. A boš ti sama pekla, ker sem vidla kok so ble ene pridne s torticami. Mi jih bomo kar naročili, ena bo medvedek Pu, ena bo pa ribica Nemo verjetno. za Davida da se čimprej pozdravi kako ste pridni, kar 2 tortice mi bomo mel eno... ni denarja za 2 saj bi jo mogoče sama spekla, samo kje, bo polomija pa saj še modelčka nimam Nič, gremo kosilat počasi...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 14:34:32
|
|
|
|
Bajsa
|
Dan! Čestitke za 10.del, ste res pridne čveke in priden čvekač . Me ni blo že sto let na plan, ni časa, sem brez službe, nimam časa sploh . No mi2 sva tud že v vrtcu se mamo super fino, mal sicer pojoka ko grem, pol je pa kuj kul. Ma ful fine vzgojiteljice in še enga luštnga pomočnika vzgojitelja, Čukca Jerneja . Je Zala zaljubljena vanga čiiist! Je res luštn, ga majo otroci ful radi, še mamice ful z veseljem po otroke hodmo . A je še kej novga pr nas, no v bistvu ne, razen to, da se mi zdi, da bomo vsak cajt dobili vsaj še 2, če ne kr 4 zobke. Jo kr matra revco, pol je pa še neki prehlajena, pa smrava, tko da zdej mamo parne kopeli, pa inhalacije doma narjene, pa brisanje noska, pa ..... vsega po mal. No sam da veste, da sem še med živimi! Vsem februarčkom in februarčicam, ki ste vpihnili prvo svečko želiva z madam VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 14:35:04
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 listek ta vikend nas bo pa kr neki praznoval mi bomo v petek popoldne, v soboto pa pride še moja family 2 tortici- jeeeee! ja res nas bo kar nekaj praznovalo ja. In kar 1 leto bojo stari, sploh ne morem verjet Mi bomo mel tud dve tortici. A boš ti sama pekla, ker sem vidla kok so ble ene pridne s torticami. Mi jih bomo kar naročili, ena bo medvedek Pu, ena bo pa ribica Nemo verjetno. za Davida da se čimprej pozdravi kako ste pridni, kar 2 tortice mi bomo mel eno... ni denarja za 2 saj bi jo mogoče sama spekla, samo kje, bo polomija pa saj še modelčka nimam Nič, gremo kosilat počasi... dober tek sej pri nas bo eno tortico prnesla teta od mojga eno bova pa midva naročila ja, sam še ne vem kje. A kej poznate kakšno dobro slaščičarno?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 14:40:38
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Dan! Čestitke za 10.del, ste res pridne čveke in priden čvekač . Me ni blo že sto let na plan, ni časa, sem brez službe, nimam časa sploh . No mi2 sva tud že v vrtcu se mamo super fino, mal sicer pojoka ko grem, pol je pa kuj kul. Ma ful fine vzgojiteljice in še enga luštnga pomočnika vzgojitelja, Čukca Jerneja . Je Zala zaljubljena vanga čiiist! Je res luštn, ga majo otroci ful radi, še mamice ful z veseljem po otroke hodmo . A je še kej novga pr nas, no v bistvu ne, razen to, da se mi zdi, da bomo vsak cajt dobili vsaj še 2, če ne kr 4 zobke. Jo kr matra revco, pol je pa še neki prehlajena, pa smrava, tko da zdej mamo parne kopeli, pa inhalacije doma narjene, pa brisanje noska, pa ..... vsega po mal. No sam da veste, da sem še med živimi! Vsem februarčkom in februarčicam, ki ste vpihnili prvo svečko želiva z madam VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!! Ooooooo, Bajssisita, ma forum takoj zazivi ko se ti prikazes iz vesoljne Gorenjske.... lupcka Zali....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 14:42:26
|
|
|
|
Bajsa
|
Joj pr nas tud mormo še tortico naročit, pa se tud jaz še sprašujem kje bi jo, pa kakšno obliko tud. Sploh nimam idej
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?