Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 11:12:29
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Misar Buci, rad je svrha covjeka (V.I.Lenin), govorilne ure so zakon (K.Marx), a narocito konference (F.Engels) Itata za dober vikend Katka, s februarckam mi ni tezko cvekati ker ste suuuuuper in s es e enkrat zahvaljujem ker ste me sprejele v zensko sovinisticno zduzenje Lillchy, ne bat na'm zgasnu... Ella, me veseli da se mas fajn v sluzbi v sportnem mestu - Jesenicama Pina, super za Anino spanje in tih dezeven dan Februarka, za pridno Lariso Blacky, nazdravje, rukn se enga zame... cin, cin sam danes je res fajn, nič ne dela, tako da se noro zabavamo, zdele greva pa z eno kar mal na sprehod po jesenicama Ej, uzivaj... , upam, da si trenirko oblekla... ce ne te bodo koj ugnal d' nisi njihova.... a to češ rečt po bosanicama ma ne.... po sportasima u Jesenicama pod Mezakljama...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 11:23:52
|
|
|
|
Stipe air force
|
Kaj je treba storiti, ko umre šef? Obrniti ga na trebuh za dva dni, da lahko vsi iz riti prilezejo.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 11:25:03
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Misar Buci, rad je svrha covjeka (V.I.Lenin), govorilne ure so zakon (K.Marx), a narocito konference (F.Engels) Itata za dober vikend Katka, s februarckam mi ni tezko cvekati ker ste suuuuuper in s es e enkrat zahvaljujem ker ste me sprejele v zensko sovinisticno zduzenje Lillchy, ne bat na'm zgasnu... Ella, me veseli da se mas fajn v sluzbi v sportnem mestu - Jesenicama Pina, super za Anino spanje in tih dezeven dan Februarka, za pridno Lariso Blacky, nazdravje, rukn se enga zame... cin, cin sam danes je res fajn, nič ne dela, tako da se noro zabavamo, zdele greva pa z eno kar mal na sprehod po jesenicama Ej, uzivaj... , upam, da si trenirko oblekla... ce ne te bodo koj ugnal d' nisi njihova.... bi jo danes res rabla, sem zdele na wiiju igrala boks in bovling madona mi je vroče
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 11:39:19
|
|
|
|
Stipe air force
|
Ej, EMA je bla pa podn od podnov.... karkol bi poslal v Moskvo, bi blo vseeno... smo mel pa plejado glazbene gluposti... od naravnih blondink.... do strojanov k pojejo v ruscini...za posrat... ... Pol pa recejo da mormo poslusat slo muzko in zakaj poslusamo Karana, Grasota, Sverino, Oliverja.... ... bogi nasi otroc, k morjo tak shit poslusat, k je kao z nasih logov doma...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 11:45:42
|
|
|
|
ella79
|
a danes k mam pa jaz cajt čvekat, pa nikjer nobene
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 11:49:15
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a danes k mam pa jaz cajt čvekat, pa nikjer nobene fino se mate a je kakšno prosto mesto gor midve sva ble mal pri tašči k majo obiske in smo se mal nasmejal pa mal popacal zdej jo dam pa počasi spat... potem bi mogla pa likat, ampak sem enga kuhančka spila in se mi j*** za cunje
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 11:49:53
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a danes k mam pa jaz cajt čvekat, pa nikjer nobene jaz sem tuki , ampak imam borbe z Adno me je zdaj dvakrat ugriznila , pa hrenovka je pristala v košu , pa še pa še da ne govorim , da ponoč ne zaspi do 2h ,....mah ta otrok bo mene ob živce spravu , ... saj zdaj se je umirila in sestavlja puzle po tleh,.....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 11:50:32
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a danes k mam pa jaz cajt čvekat, pa nikjer nobene jaz te že 1 uro nekje drugje ogovarjam
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 11:54:08
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a danes k mam pa jaz cajt čvekat, pa nikjer nobene jaz te že 1 uro nekje drugje ogovarjam sej, a me pa nismo dovolj dobre da bi kaj lepega povedala
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 11:54:55
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a danes k mam pa jaz cajt čvekat, pa nikjer nobene jaz te že 1 uro nekje drugje ogovarjam uuu čak, pridem
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 11:55:10
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a danes k mam pa jaz cajt čvekat, pa nikjer nobene jaz te že 1 uro nekje drugje ogovarjam sej, a me pa nismo dovolj dobre da bi kaj lepega povedala kaj bi pa ti rada lepega slišala
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 11:55:25
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a danes k mam pa jaz cajt čvekat, pa nikjer nobene jaz sem tuki , ampak imam borbe z Adno me je zdaj dvakrat ugriznila , pa hrenovka je pristala v košu , pa še pa še da ne govorim , da ponoč ne zaspi do 2h ,....mah ta otrok bo mene ob živce spravu , ... saj zdaj se je umirila in sestavlja puzle po tleh,..... sej bo to fazo sloz dala, pa bo bolje
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 11:57:02
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Mater sem jezna. Sem bla zdej pri notarju, pa nisem nič rešla, ker so ljudje, ki so pravniki nesposobni. . Pa še tam čakam, kot en črnc v vrsti, da pridem do notarja, pa pride ena stara in kar gre pred mano, da ki ga ma samo neki za prašat. HAloooo, pa sej ga mamo vsi sao neki za prašat..... grrrr tile ljudje so čisto nekulturni. Skratka, sem zagonla 2 uri, za nič in bom morala verjetno še 2 uri, da bom končno zadevo razčistila...mahhhh Ančka pa spi prvo rudno pri noni. Zdej sem končno pojedla zajtrk: en velik trojasnki krof, kavico in eno veliko pomarančo. Zdej pa ne vem kaj bi delala? Ti se pa ne jez'.... ce ne bos grda in siva ... tko k jaz ... jaz se ne jezim vec, ma je prepozno.... če bom siva se bom pobarvala. Grda pa jaz ne morem bit, ker sem po naravi zeeellllo lepa sam ti pravniki in notarji so pa budale.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 12:08:25
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a danes k mam pa jaz cajt čvekat, pa nikjer nobene jaz te že 1 uro nekje drugje ogovarjam sej, a me pa nismo dovolj dobre da bi kaj lepega povedala kaj bi pa ti rada lepega slišala itak... pol nas pa Majske sisajo za tri poglavja... skrivalice
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 12:09:53
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a danes k mam pa jaz cajt čvekat, pa nikjer nobene jaz te že 1 uro nekje drugje ogovarjam sej, a me pa nismo dovolj dobre da bi kaj lepega povedala kaj bi pa ti rada lepega slišala mal sem te mogla sprovocirat
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 12:15:19
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a danes k mam pa jaz cajt čvekat, pa nikjer nobene jaz te že 1 uro nekje drugje ogovarjam sej, a me pa nismo dovolj dobre da bi kaj lepega povedala kaj bi pa ti rada lepega slišala mal sem te mogla sprovocirat sem vedla da nisi imela kake hude želje da bi debatirala z mano
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 12:20:48
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a danes k mam pa jaz cajt čvekat, pa nikjer nobene jaz te že 1 uro nekje drugje ogovarjam sej, a me pa nismo dovolj dobre da bi kaj lepega povedala kaj bi pa ti rada lepega slišala mal sem te mogla sprovocirat sem vedla da nisi imela kake hude želje da bi debatirala z mano no no, nisem tako mislila se vidi da vas je več ali manj po službah, eni pa še kar štrajkamo še malo, pa bomo vse noro zaposlene in bo na RR-ju samo še stipe Grem pogledat malo če že spi, tiho je že vse potem grem pa malo za kosilo pripravit...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 12:24:24
|
|
|
|
putina
|
dan.. jaz sem pa danes doma .. uvajam tamaro v vrtec .. sva bili dve uri in je bilo ful luštno .. jutri bosta z očijem že do kosila, potem spet z mano .. v petek bomo probali pa že s spanjem .. zdaj pa spi, ker se je očitno ful zmatrala .. ella...ful imaš fajn službo .. če sem prav ujela enkrat ko si namignila kje delaš, pol je bil prejšnji teden ful lep člank o vaši firmi in šefu v Financah .. bi kar prošnjo poslala k vam, če ne bi bili na Jesenicah..
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 12:27:53
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: putina dan.. jaz sem pa danes doma .. uvajam tamaro v vrtec .. sva bili dve uri in je bilo ful luštno .. jutri bosta z očijem že do kosila, potem spet z mano .. v petek bomo probali pa že s spanjem .. zdaj pa spi, ker se je očitno ful zmatrala .. ella...ful imaš fajn službo .. če sem prav ujela enkrat ko si namignila kje delaš, pol je bil prejšnji teden ful lep člank o vaši firmi in šefu v Financah .. bi kar prošnjo poslala k vam, če ne bi bili na Jesenicah.. verjetno si prav brala in prav misliš, sam sej se tudi iz LJ vozijo no, tudi doma je fajn, k si pa res lahko v trenerki
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 12:50:56
|
|
|
|
putina
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: putina dan.. jaz sem pa danes doma .. uvajam tamaro v vrtec .. sva bili dve uri in je bilo ful luštno .. jutri bosta z očijem že do kosila, potem spet z mano .. v petek bomo probali pa že s spanjem .. zdaj pa spi, ker se je očitno ful zmatrala .. ella...ful imaš fajn službo .. če sem prav ujela enkrat ko si namignila kje delaš, pol je bil prejšnji teden ful lep člank o vaši firmi in šefu v Financah .. bi kar prošnjo poslala k vam, če ne bi bili na Jesenicah.. ja, fajn so take službe .. da prideš kar v trenirki ... se hecam .. mah jest ful gledam na to, da se lohk tud z biciklom pripeljem do službe, ker tlele po Lj. je z avtom katastrofa .. včasih rabim z avtom (če je dež) tolk kot če bi šla peš .. uff .. tamara me kliče .. dons se ji moram še posvetiti malo .. težko meni .. jutri grem itak v službo verjetno si prav brala in prav misliš, sam sej se tudi iz LJ vozijo no, tudi doma je fajn, k si pa res lahko v trenerki
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 12:59:01
|
|
|
|
Suzi*
|
kaj je zdej to, a ste nore? že 10. del???? aja, dan. jaz biti doma, sem polepšana , bla pri frizerju, otroc so v vrtcu in varstvu, žana je že odspala dopoldansko rundo v varstvu ...sem čist presenečena. je varuški zaspala v vozičku na poti od dnevne sobe do kuhne. svašta! zdej čakam, če bo spet zaspala, če ne bo hotla bom šla pa po njo, bo pa doma še malo odspala. jutri služba. sej se kar veselim že. ta teden bo ok, delam samo po 4 ure. nč, grem mal popucat doma...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 13:12:27
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: putina dan.. jaz sem pa danes doma .. uvajam tamaro v vrtec .. sva bili dve uri in je bilo ful luštno .. jutri bosta z očijem že do kosila, potem spet z mano .. v petek bomo probali pa že s spanjem .. zdaj pa spi, ker se je očitno ful zmatrala .. ella...ful imaš fajn službo .. če sem prav ujela enkrat ko si namignila kje delaš, pol je bil prejšnji teden ful lep člank o vaši firmi in šefu v Financah .. bi kar prošnjo poslala k vam, če ne bi bili na Jesenicah.. verjetno si prav brala in prav misliš, sam sej se tudi iz LJ vozijo no, tudi doma je fajn, k si pa res lahko v trenerki zdele sem vidla zakaj vam je fletno danes ko sem hotla na vašo spl.stran pa piše, hudimana, ni mogoče
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 13:17:20
|
|
|
|
lidijajenko
|
februarka kva je zdej, a namo nič jedli? takole ti a? kuhančka?? babe,babe..... lep pozdravček vsem na RR sem mal gor uletela k sem vidla da je feb.gor, nč serte ga še naprej.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 13:28:26
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidijajenko februarka kva je zdej, a namo nič jedli? takole ti a? kuhančka?? babe,babe..... lep pozdravček vsem na RR sem mal gor uletela k sem vidla da je feb.gor, nč serte ga še naprej. ne ti mene javi se še kaj...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 13:30:00
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Misar Buci, rad je svrha covjeka (V.I.Lenin), govorilne ure so zakon (K.Marx), a narocito konference (F.Engels) Itata za dober vikend Katka, s februarckam mi ni tezko cvekati ker ste suuuuuper in s es e enkrat zahvaljujem ker ste me sprejele v zensko sovinisticno zduzenje Lillchy, ne bat na'm zgasnu... Ella, me veseli da se mas fajn v sluzbi v sportnem mestu - Jesenicama Pina, super za Anino spanje in tih dezeven dan Februarka, za pridno Lariso Blacky, nazdravje, rukn se enga zame... cin, cin sam danes je res fajn, nič ne dela, tako da se noro zabavamo, zdele greva pa z eno kar mal na sprehod po jesenicama a v tenerki
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?