Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 22:06:18
|
|
|
|
ella79
|
čer Matiji vse naj naj vsem ki jutri feštate, želim prijetno praznovanje nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 22:08:29
|
|
|
|
blaža
|
hvala ella, lahko nočko, tudi jaz grem, jutri bo treba mulčke krotit.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 22:55:29
|
|
|
|
jencili
|
nič pupe moje, jst grem tud počasi spat. Mirno nočko vam želim.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 23:26:25
|
|
|
|
mesecnica
|
NINA VSE NAJBOLJŠE ZA 1.ROJSTNI DAN.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 28.2.2009 7:53:24
|
|
|
|
pina-1
|
Jutro. Mi smo že pred 6 bli pokonci. Tale naša Ana je čisto naspidirana . No ma zdej že spi jaz pa kavo pijem in juice iz pomaranč in grenivke zraven.... je kar fajn vitaminski zajtrk . PRi nas se sonček kaže in bo prov lepo vreme. Planov pa nimamo nekih velikih, tako da bomo kej tuki okoli bajte užili sončka. Pa upam, da mi rata kej liakt danes. Da bom mela vsaj kaj za oblečt za v ponedljek MATIJA VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 6. ROJSTNI DAN vsem , ki danes praznujete želimo Piniči lepo praznovanje z veliko otroškega smeha
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 28.2.2009 8:02:25
|
|
|
|
blaža
|
Jutro! Danes ima pa moj ta velik februarček RD. in sem si je naštacnal smaylije. Spali nismo lih najboljše, se mu je ob štirih malo zabasal nosek in pol smo mu špricali slano vodo, pa je blo pol boljše, ma je pa vstal že malo po šesti, pa ob štirih ki je mel zabasan nosek je klepetal: tata, nini, tata, tata? No no, ma smo preživeli. Danes moj potegne, juri bom pa jaz lahko še malo poležala. Tak je dogovor. No pol šibam po torto in jo okrasim, popoldne pa pizze in žurka.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 28.2.2009 8:30:34
|
|
|
|
mala_pikica
|
Zdravo! Najprej Nina vse najboljše za 1. svečko, upam, da si včeraj lepo praznovala. Matija tudi tebi želim vse naj, naj za tvoj rojstni dan. Bodi še naprej tako priden fant in razveseljuj mamico, atija in malega brateca Blaža. Mi smo vredu, razen Luka ima malo zamašen nosek. Sem pa zdaj par dni prav uživala, ko je bil tako lep sonček, sem bila tudi po dobri 2 uri na sprehodu. Pa danes bo tudi sonček . Blaža glede službe te razumem, tudi jaz bi bila težko brez mojih otrok toliko časa. Meni čas, ki ga preživim z otrokoma veliko pomeni. Kako pa kaj nosečke, a ste dobro?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 28.2.2009 8:42:52
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Zdravo! Najprej Nina vse najboljše za 1. svečko, upam, da si včeraj lepo praznovala. Matija tudi tebi želim vse naj, naj za tvoj rojstni dan. Bodi še naprej tako priden fant in razveseljuj mamico, atija in malega brateca Blaža. Mi smo vredu, razen Luka ima malo zamašen nosek. Sem pa zdaj par dni prav uživala, ko je bil tako lep sonček, sem bila tudi po dobri 2 uri na sprehodu. Pa danes bo tudi sonček . Blaža glede službe te razumem, tudi jaz bi bila težko brez mojih otrok toliko časa. Meni čas, ki ga preživim z otrokoma veliko pomeni. Kako pa kaj nosečke, a ste dobro? hvala za čestitke in za odgovor glede službe. Čakam ponedeljek, da se grem na zavod skregat, ki po zakonu lahko odklonim, ker imam majhnega otroka in ob nedeljah mi ni treba delat. ben, se bomo že znašli, kot ponavadi. No ma danes bo žurka, pustimo stat službo
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 28.2.2009 8:51:47
|
|
|
|
ELMA
|
Jutro ... MATIJA VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 6. ROJSTNI DAN! Blaža tebi pa , si pa končno dočakala čas , ko boš začela kupovat knjige in potrebščine za šolo ..... Kak hitro čas beži ,a ne ?
< Sporočilo je popravil ELMA -- 28.2.2009 8:52:20 >
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 28.2.2009 10:03:54
|
|
|
|
mlavla
|
februarka..tvoji Larisi pa želim Vse najboljše..!!! pa kar danes..sej je februarka...jutri je pa že marec..pa lepo praznujte a kaj obujaš spomine pred letom..jst sem kar mal nostalgična pa še Matiji..vse lepe želje!!! nič grem tortico pečt...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 28.2.2009 10:14:51
|
|
|
|
blaža
|
Mlavla zdej si pa me ane? Nima danes Larisa RD. No pa vseeno, ne bom brisala.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 28.2.2009 10:34:27
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Mlavla zdej si pa me ane? Nima danes Larisa RD. No pa vseeno, ne bom brisala. ja če pa 29. ni ta mesec..ja jutri je pa že 1.marec..
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 28.2.2009 10:35:17
|
|
|
|
mlavla
|
blaža...me pa zanima za masleno kremo..koliko masla in koliko sladkorja ?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 28.2.2009 10:41:15
|
|
|
|
Blacky*
|
Matija vse najboljše mamici pa seveda tudi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 28.2.2009 10:44:09
|
|
|
|
nizy
|
LARISA VSE NAJBOLJŠE ZA 1.ROJSTNI DAN MAMICI PA ŠOPEK
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 28.2.2009 10:46:09
|
|
|
|
Blacky*
|
dober dan mi bi morali danes v Ikeo, a je Val malo zakuhal... 37,6... sicer je čisto ok, malo mu iz nosa teče, kot že cel teden, danes pravzaprav najmanj, a nisem reskirala ker gremo v sredo v bolnico... sta šla pa zato sama babi in dedi... bosta opremila sobico vnukecu, pa sta šla po pohištvo... zdaj bo imel tu celo lepše kot doma zdaj čakam, da ga bom počasi dala malo počivat ati je tudi čisto zbolel... lahko celo da ima gripo... samo jaz se držim , kot ponavadi uživajte na ta sončni dan
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 28.2.2009 10:47:12
|
|
|
|
nizy
|
MATIJA VSE NAJBOLJŠE ZA 6. ROJSTNI DAN blaža - prov je elma rekla welcome v klub šolo obveznih otrok
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 28.2.2009 10:51:06
|
|
|
|
nizy
|
blaža - kar se tiče službe si se čisto prov odločila , ....je pa tko , da je vsak začetek težek,.... ampak odsotnosti tudi jaz ne podpiram ,..... saj kar se tiče delovnega časa je to danes tako po trgovinah ,.. nedelj se pa jaz tudi hočem odrešit , ko začnem delat , če ne bom prej brco v tazadnjo dobila
< Sporočilo je popravil nizy -- 28.2.2009 10:52:11 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 28.2.2009 10:51:19
|
|
|
|
mlavla
|
blacky..mogoče ti veš odgovor na to moje vpr.??? drugače pa upam,da se čimprej pozdravite IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža...me pa zanima za masleno kremo..koliko masla in koliko sladkorja ?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 28.2.2009 11:03:39
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blacky..mogoče ti veš odgovor na to moje vpr.??? drugače pa upam,da se čimprej pozdravite IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža...me pa zanima za masleno kremo..koliko masla in koliko sladkorja ? jaz tako in tako sumim zobke... jih imamo že 12, pa mislim da je še en na pohodu... jaz sem masleno kremo naredila kar tako, da sem v enakem razmerju zmešala maslo in sladkor v prahu... npr. 250 g sladkorja in 250 g masla... pa še zličo, dve nutele .... mogoče sem dala malo manj masla če je več nutele... tako malo po občutku
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 28.2.2009 11:07:21
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blacky..mogoče ti veš odgovor na to moje vpr.??? drugače pa upam,da se čimprej pozdravite IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža...me pa zanima za masleno kremo..koliko masla in koliko sladkorja ? jaz tako in tako sumim zobke... jih imamo že 12, pa mislim da je še en na pohodu... jaz sem masleno kremo naredila kar tako, da sem v enakem razmerju zmešala maslo in sladkor v prahu... npr. 250 g sladkorja in 250 g masla... pa še zličo, dve nutele .... mogoče sem dala malo manj masla če je več nutele... tako malo po občutku o hvala..
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 28.2.2009 11:31:39
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blacky..mogoče ti veš odgovor na to moje vpr.??? drugače pa upam,da se čimprej pozdravite IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža...me pa zanima za masleno kremo..koliko masla in koliko sladkorja ? jaz tako in tako sumim zobke... jih imamo že 12, pa mislim da je še en na pohodu... jaz sem masleno kremo naredila kar tako, da sem v enakem razmerju zmešala maslo in sladkor v prahu... npr. 250 g sladkorja in 250 g masla... pa še zličo, dve nutele .... mogoče sem dala malo manj masla če je več nutele... tako malo po občutku o hvala.. ni za kaj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 28.2.2009 11:32:32
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blacky..mogoče ti veš odgovor na to moje vpr.??? drugače pa upam,da se čimprej pozdravite IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža...me pa zanima za masleno kremo..koliko masla in koliko sladkorja ? jaz tako in tako sumim zobke... jih imamo že 12, pa mislim da je še en na pohodu... jaz sem masleno kremo naredila kar tako, da sem v enakem razmerju zmešala maslo in sladkor v prahu... npr. 250 g sladkorja in 250 g masla... pa še zličo, dve nutele .... mogoče sem dala malo manj masla če je več nutele... tako malo po občutku o hvala.. ni za kaj aja... s tem sem mazala samo pod tičino... saj zato rabiš
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?