Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 16:02:40
|
|
|
|
mary_lou
|
dan
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 16:04:06
|
|
|
|
mary_lou
|
Sm v zaostanku tko po moje ene miljon strani itak nimam nč časa se z Taijem skoz potepava naokoli- lahkih nog naokrog...sm pršla sam BAMBY prašat če je bla na razgovoru?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 18:55:56
|
|
|
|
blaža
|
Čer! No na žalost se ni lih dobro izšlo z mojo službo in zavodom. Mi bojo verjetno ukinli denarno pomoč. Jaz sem se že vse zmenla z uno iz KIKA, da mi podpiše za zavod, ma tista iz zavoda je rekla, da pa naj grem za trgovko v KUKU. In pol je kar ona sama klicala tisto iz KIKA in rekl, da bi pa jaz šla za trgovko k njim in me je ženska vsa veselča klicala, da če pridem delat za trgovko, Ko sem rekla, da ne bi , ker so nedeljem, pa lih tako me dva meseca ne bi vidli otroci, pa da zaradi nedelj lahko odklonim, mi je rekl, da se pa tako preko otrok ne bomo šli in da mi ne bo podpisala.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 18:58:24
|
|
|
|
blaža
|
No v ponedeljek grem osebno na zavod in če mi bojo hotli ukinit nadomestilo, za kar imam dobro možnost, vzamem knjižico in naj si keš nekam vtaknejo. Pa po zakonu je da če maš malega otroka, da lahko dokloniš nedeljsko delo!!!!! Ma kreteni. Kaj pa uni ko skoz na zavodu visijo?! Nikom i ništa. No ma sem že angažirala za čez in sem že na dveh endvih skupno 400e in začnem že ta teden. Bravo jaz. Od te države itak ne morem nič pričakovat.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 18:59:16
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža No v ponedeljek grem osebno na zavod in če mi bojo hotli ukinit nadomestilo, za kar imam dobro možnost, vzamem knjižico in naj si keš nekam vtaknejo. Pa po zakonu je da če maš malega otroka, da lahko dokloniš nedeljsko delo!!!!! Ma kreteni. Kaj pa uni ko skoz na zavodu visijo?! Nikom i ništa. No ma sem že angažirala za čez in sem že na dveh endvih skupno 400e in začnem že ta teden. Bravo jaz. Od te države itak ne morem nič pričakovat. Ej oni bi pa da grem za 430e, za cel mesec vse sobote in nedelje delat! Že teeeeeeeeeeeeeečemmmmmmmm!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 19:02:07
|
|
|
|
blaža
|
No se opravičujem, če se komu zdim grozna in da ne cenim dela. ma raje sekrete čez pucam, kot v SLo šjoro špilam No sej sem tudi v Slo delala v tovarni, pa kot čistilka, ...pa ša marsikaj, ma so pasali cajti, mi proradio mozak. No ma kaj ni to malo dosti katastrofa da dobiš v trgovini 430e plače enako kot v tovarni? Ok sej res da ni fax trgovska šola, je pa vseeno šola , v tovarni te pa vzamejo še brez osnovne šole, le če se z X znaš podpisat?! Ej pojma nimajo kaj je to dober trgovec.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 19:03:27
|
|
|
|
blaža
|
Uu, samogovori. No pa dost o dnarju. Sem lihkar spekla rafaello. Pa zdej moj dajke prat posodo v pomivalnega, pol pa grem delat dekoracijo za jutri za torto za Matijo. Moram nekaj gor narisat, nekega junaka.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 19:09:34
|
|
|
|
blaža
|
še vas ni. ma se javim kej pol.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 19:43:50
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Sm v zaostanku tko po moje ene miljon strani itak nimam nč časa se z Taijem skoz potepava naokoli- lahkih nog naokrog...sm pršla sam BAMBY prašat če je bla na razgovoru? Lepo, da te zanima zame. Na žalost me sploh niso poklicali na razgovor. Sem kar kmalu prišla na idejo, da je bilo delavno mesto kar hitro oddano, ampak razpis pač morajo dat. Več sreče prihodnjič!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 20:45:08
|
|
|
|
jencili
|
čer, ooo, punce, ne tok čvekat, ker vas težko dohajam zdele zvečer Kje se vse skrivate? Hm...grem pogledat na drugo temo...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 20:56:36
|
|
|
|
pina-1
|
čer. ma tu pri nas je res nekam kritično stanje. ŠE nikoli nismo tako malo čvekale. upam, da nan nosečke niso pobegnile na drugi forum mi že spimo. Punci sta bili koma. Mia je celo popoldne neki cmihala, ker ji je vedno neki falilo. Je bla boga zaspana. Je zaspala v manj kot 5minutah. Jaz bi pa morala še posodo pospravit iz pomivalca, pa sem tuki končala
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 20:57:01
|
|
|
|
blaža
|
evo, da vidite, da ne zabušavam, ki me ni tlele gor. Matija je super truper vesel, meni ni tako nevem kako lepo, ma on si je to želel.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 21:00:15
|
|
|
|
pina-1
|
blaža sej je prišlo lepo. samo ne vem kdo je ta mož
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 21:00:57
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer. ma tu pri nas je res nekam kritično stanje. ŠE nikoli nismo tako malo čvekale. upam, da nan nosečke niso pobegnile na drugi forum mi že spimo. Punci sta bili koma. Mia je celo popoldne neki cmihala, ker ji je vedno neki falilo. Je bla boga zaspana. Je zaspala v manj kot 5minutah. Jaz bi pa morala še posodo pospravit iz pomivalca, pa sem tuki končala sem mislila, da se vsaj na naslednji temi kej dogaja, pa je tud totalno zatišje
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 21:01:23
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 blaža sej je prišlo lepo. samo ne vem kdo je ta mož HB ti ni treba vedet, ki imaš punce, meni pa ne bo treba poznat Winksice po imenu. to je EON KID- Marty
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 21:03:30
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer. ma tu pri nas je res nekam kritično stanje. ŠE nikoli nismo tako malo čvekale. upam, da nan nosečke niso pobegnile na drugi forum mi že spimo. Punci sta bili koma. Mia je celo popoldne neki cmihala, ker ji je vedno neki falilo. Je bla boga zaspana. Je zaspala v manj kot 5minutah. Jaz bi pa morala še posodo pospravit iz pomivalca, pa sem tuki končala sem mislila, da se vsaj na naslednji temi kej dogaja, pa je tud totalno zatišje ma nimaš kam it, kar tel bodi.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 21:10:37
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer. ma tu pri nas je res nekam kritično stanje. ŠE nikoli nismo tako malo čvekale. upam, da nan nosečke niso pobegnile na drugi forum mi že spimo. Punci sta bili koma. Mia je celo popoldne neki cmihala, ker ji je vedno neki falilo. Je bla boga zaspana. Je zaspala v manj kot 5minutah. Jaz bi pa morala še posodo pospravit iz pomivalca, pa sem tuki končala sem mislila, da se vsaj na naslednji temi kej dogaja, pa je tud totalno zatišje a na drugi forum... ma veš da jaz sem na tisto sploh pozabla... bomo v ponedeljek tam čvekale pridi na gmail čvekat... tam dogaja,ne blaža
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 21:11:50
|
|
|
|
jencili
|
pa sem seeno šla malo pošpegat letošnje februarčice
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 21:15:37
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer. ma tu pri nas je res nekam kritično stanje. ŠE nikoli nismo tako malo čvekale. upam, da nan nosečke niso pobegnile na drugi forum mi že spimo. Punci sta bili koma. Mia je celo popoldne neki cmihala, ker ji je vedno neki falilo. Je bla boga zaspana. Je zaspala v manj kot 5minutah. Jaz bi pa morala še posodo pospravit iz pomivalca, pa sem tuki končala sem mislila, da se vsaj na naslednji temi kej dogaja, pa je tud totalno zatišje a na drugi forum... ma veš da jaz sem na tisto sploh pozabla... bomo v ponedeljek tam čvekale pridi na gmail čvekat... tam dogaja,ne blaža če pa nimam vaših mail-ov
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 21:19:53
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer. ma tu pri nas je res nekam kritično stanje. ŠE nikoli nismo tako malo čvekale. upam, da nan nosečke niso pobegnile na drugi forum mi že spimo. Punci sta bili koma. Mia je celo popoldne neki cmihala, ker ji je vedno neki falilo. Je bla boga zaspana. Je zaspala v manj kot 5minutah. Jaz bi pa morala še posodo pospravit iz pomivalca, pa sem tuki končala sem mislila, da se vsaj na naslednji temi kej dogaja, pa je tud totalno zatišje a na drugi forum... ma veš da jaz sem na tisto sploh pozabla... bomo v ponedeljek tam čvekale pridi na gmail čvekat... tam dogaja,ne blaža če pa nimam vaših mail-ov samo praši in dobiš ma na ZS
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 21:22:31
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer. ma tu pri nas je res nekam kritično stanje. ŠE nikoli nismo tako malo čvekale. upam, da nan nosečke niso pobegnile na drugi forum mi že spimo. Punci sta bili koma. Mia je celo popoldne neki cmihala, ker ji je vedno neki falilo. Je bla boga zaspana. Je zaspala v manj kot 5minutah. Jaz bi pa morala še posodo pospravit iz pomivalca, pa sem tuki končala sem mislila, da se vsaj na naslednji temi kej dogaja, pa je tud totalno zatišje a na drugi forum... ma veš da jaz sem na tisto sploh pozabla... bomo v ponedeljek tam čvekale pridi na gmail čvekat... tam dogaja,ne blaža če pa nimam vaših mail-ov evo koj dobiš
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 21:23:52
|
|
|
|
listek1
|
čer mi smo ok. Sva se danes cel dan potepala Blaža - ful si lepo narisala. Jencili - kako je Tajson? Je kaj boljše, sem vidla, da si napisala, da ma ful noska zamašenga. Mata še take borbe za spanje?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 21:36:57
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 čer mi smo ok. Sva se danes cel dan potepala Blaža - ful si lepo narisala. Jencili - kako je Tajson? Je kaj boljše, sem vidla, da si napisala, da ma ful noska zamašenga. Mata še take borbe za spanje? hvala, glavno, da je Matija vesel. jutri ma RD moj februarček
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 21:48:22
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: listek1 čer mi smo ok. Sva se danes cel dan potepala Blaža - ful si lepo narisala. Jencili - kako je Tajson? Je kaj boljše, sem vidla, da si napisala, da ma ful noska zamašenga. Mata še take borbe za spanje? hvala, glavno, da je Matija vesel. jutri ma RD moj februarček no potem, pa, ker ne vem kako bom jutri, želim tvojemu Matiju VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN Pa lepo praznujte jutri
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 21:53:39
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: listek1 čer mi smo ok. Sva se danes cel dan potepala Blaža - ful si lepo narisala. Jencili - kako je Tajson? Je kaj boljše, sem vidla, da si napisala, da ma ful noska zamašenga. Mata še take borbe za spanje? hvala, glavno, da je Matija vesel. jutri ma RD moj februarček no potem, pa, ker ne vem kako bom jutri, želim tvojemu Matiju VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN Pa lepo praznujte jutri hvala!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?