|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 6.del
5.2.2009 7:46:25   
lejca
Dobro jutro vsem skupaj,ko ste tako zgodnje..
jaz ze jem svoj zajtrk, cakam lesarja user posted image user posted image user posted image ,da pripelje koncno ta vrata in da vam dam mir,ko kr naprej jamram kak so vsi pr del ful pocasni..user posted image user posted image user posted image Recimo,da smo potem za zelo dolgo casa fraj z delom na nasi mansardi in da se bodo stroski bistveno zmanjsali po tistem ko odplacamo dolgove user posted image  Kaksen mir...

Hvala za kavice in krofe, se mi jih tako lusta ,da bo prisel en dan ko se jih bom koncno spravila delat.

MamaM cestitke za necakinjouser posted image user posted image user posted image
Tasa user posted image  za 34.teden user posted image

lp lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
5.2.2009 7:48:39   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Jutro a sem prvauser posted image user posted image user posted image user posted image

nekaj me zanima tiste ki ste že rodile sej sem jaz tudi ampak se mi ni nikoli začel luščit čep kako dolgo lahko to traja??????

no meni se je odluščil čep v nedeljo okoli 16-17 ure smo bili ravno na kostanjevem pikniku user posted image  odluščil se mi je pa cel naenkrat ker pol ni blo več nič sluzasto, žilasto krvavo, je pa zelo malo tega vsaj pri meni je bilo, drugače sem pa slišala da se lahko lušči tudi do 3 dni.... sem pa imela v nedeljo zvečer tudi rahle redne popadke ampak sem šla spat ker nisem vedla da smo že tam.... pol v ponedeljek cez dan nič, sem pa fulll hodila tisti dan da bi ja kej blo, zvečer ko sem se pa umirila so bili pa spet redni rahli popadki in ob 22 sem mela dost in sem rekla da se greva kazat..... itak mi ni nč pokazal ctg (mi tudi ni kazal ko sem bila našopana s popadki in bi jih moral kazat pa ni blo nič, je rekla babica, da včasih ne pokaže...) in so me sprejeli ponoči mi je pa začela voda odtekat, sam sem mislila ene dvakrat da sem se samo malo polulala pa popadki so bili tudi že malce bolj resni čeprav nič v primerjavi z umetnimi.... no in pol zjutri ko me pošljejo na ctg ki ni nč kazal lepo vstanem iz postelje in bloooop voda se je ulila ven iz mene, no pol sem se kaki dve uri spehajala okol s tistim gromozanskim vložkom ker mi ni vsa naenkrt stekla okol 8 zjutri so mi pa naštimal umetne ob 13:42 sem pa rodila....dva dni pred PDP

ufff mal mi je všlo iz pod kontrole, ampak ko začnem o tem pisat ne morem na kratko...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
5.2.2009 7:49:11   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

aja, pa da ne pozabim..
Danes sem polnih 34. tednov in prilagam slikico bušija user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image lep buši!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
5.2.2009 7:50:57   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

Jutro a sem prvauser posted image user posted image user posted image user posted image

nekaj me zanima tiste ki ste že rodile sej sem jaz tudi ampak se mi ni nikoli začel luščit čep kako dolgo lahko to traja??????

no meni se je odluščil čep v nedeljo okoli 16-17 ure smo bili ravno na kostanjevem pikniku user posted image  odluščil se mi je pa cel naenkrat ker pol ni blo več nič sluzasto, žilasto krvavo, je pa zelo malo tega vsaj pri meni je bilo, drugače sem pa slišala da se lahko lušči tudi do 3 dni.... sem pa imela v nedeljo zvečer tudi rahle redne popadke ampak sem šla spat ker nisem vedla da smo že tam.... pol v ponedeljek cez dan nič, sem pa fulll hodila tisti dan da bi ja kej blo, zvečer ko sem se pa umirila so bili pa spet redni rahli popadki in ob 22 sem mela dost in sem rekla da se greva kazat..... itak mi ni nč pokazal ctg (mi tudi ni kazal ko sem bila našopana s popadki in bi jih moral kazat pa ni blo nič, je rekla babica, da včasih ne pokaže...) in so me sprejeli ponoči mi je pa začela voda odtekat, sam sem mislila ene dvakrat da sem se samo malo polulala pa popadki so bili tudi že malce bolj resni čeprav nič v primerjavi z umetnimi.... no in pol zjutri ko me pošljejo na ctg ki ni nč kazal lepo vstanem iz postelje in bloooop voda se je ulila ven iz mene, no pol sem se kaki dve uri spehajala okol s tistim gromozanskim vložkom ker mi ni vsa naenkrt stekla okol 8 zjutri so mi pa naštimal umetne ob 13:42 sem pa rodila....dva dni pred PDP

ufff mal mi je všlo iz pod kontrole, ampak ko začnem o tem pisat ne morem na kratko...

Hvala za info! user posted image

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
5.2.2009 7:55:34   
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

Hvala!!!!!!Pa če čep gre ni nujno da i potem tudi voda odteče al kako je to????

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
5.2.2009 7:59:03   
tasa_m
.. ma sem obupala. Ostala na 67 strani pa sem imela še kakšnih 10 za prebrat. Ni mi..sem prelena. user posted image (zdaj mi je pol oproščenko, ker sem priznala)

cita.. kako je z tvojo malo? user posted image user posted image da bo čimprej ok.

lejca
.. upam,da končno pride ta  lesar in vam porihta še to kar mora user posted image

kokica .. saj še malo pa boš nehala pit to železo.. user posted image

Hvala vsem za bušija user posted image

Aja, glede sterilnih zložencev sem še mislila vpr: 50 kom. jih potrebujemo? Jaz sem v lekarni zadnjič rekla, da potrebujem sterilne gazice oz. za čiščenje popka in okic pri novorojenčku in mi je dala Tosamine gaze oz. na paketku piše Set tampon iz gaze 25.kos.
A je to to ali moram nakupit še kaj? user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
5.2.2009 7:59:49   
Pridem nazaj čez kako urco grem mal počivat me križ boli ko pr norcihuser posted image user posted image user posted image ...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
5.2.2009 8:22:46   
Dali*

Aja, glede sterilnih zložencev sem še mislila vpr: 50 kom. jih potrebujemo? Jaz sem v lekarni zadnjič rekla, da potrebujem sterilne gazice oz. za čiščenje popka in okic pri novorojenčku in mi je dala Tosamine gaze oz. na paketku piše Set tampon iz gaze 25.kos.
A je to to ali moram nakupit še kaj? user posted image user posted image

Sterilni zloženci 5*5 oz. gazice...

Jaz sem jih kupila v Sanolaborju. Za celo škatlo - 50 kom sem odštela 6€, torej 0,12 je kom.

Dokler se popek ne zaceli oz. odlušči jih menjaš pri vsakem previjanju. torej ziher jih rabimo po 8 kom na dan...

Jaz jih sicer poznam že od prej in so take fine mehke, na otip žametne gazice. Full boljše od Tosaminih, ker niso tko grobo tkane. Firma je Nissan. Priporočam.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
5.2.2009 8:26:29   
Dali*
Dobro jutro!

tasa...lep buši...

hvala za krof in kavico...jaz bom danes poskusila z manj kalorično hrano...kile kr gor letijo...user posted image

No jaz sem si za zajtrk privoščila ...........sedaj pa sledi še kavica...
user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
5.2.2009 8:50:49   
spps
ojla!hvala za zajtrkuser posted image

kako smo danes?user posted image user posted image user posted image

kaj novega?

taša,nice bušiuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
5.2.2009 9:04:57   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

kaj novega?

samo da si se najedla..user posted image
jaz sem.. ma bo za silo..kaj bomo jamrali user posted image
novega nič user posted image
hvala lepa user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
5.2.2009 9:05:18   
Lolita23
Živjo!!!!

A zdaj smo pa na 4 tedne pa 3 dni, sem morala prvo pokukat k spps, kak gre zdaj.No ja v nedeljo bo 4 tedne.

Drugače pa smo nosečniško v redu.user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
5.2.2009 9:11:22   
spps

Jaz nazaj Laura ima angino dobila ospen in voltaren svečke ker ji vročina ne pade njen stari pa pameten da je kr joj me je razjezil ful...grem raje sem čist dijo...

lepo nočko punce ...
user posted image user posted image user posted image  za Laurouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
5.2.2009 9:11:24   
spps

mislim,da se to lahk zavleče do enga tedna,ko ti če gre-sama tud nimam izkušenj s temuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
5.2.2009 9:11:26   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dobro jutro!

Spanje je bilo zadovoljivo...sanje pa zmešane..Sedaj pa sem lačna---si grem zajtrk narediti...Najbolj me razjezi, da moram zjutraj tisti sirup za železo piti..potem pa 2h po tem ne smem mleka in mlečnih izdelkov jesti..pa tak jih imam rada...user posted image

malo še,pa boš brez železa začela danuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
5.2.2009 9:11:33   
spps

kaj novega?

user posted image user posted image user posted image kratko in jedernatouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
5.2.2009 9:11:35   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!!

A zdaj smo pa na 4 tedne pa 3 dni, sem morala prvo pokukat k spps, kak gre zdaj.No ja v nedeljo bo 4 tedne.

Drugače pa smo nosečniško v redu.user posted image user posted image user posted image

jp,še enmal user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
5.2.2009 9:13:00   
spps

Pridem nazaj čez kako urco grem mal počivat me križ boli ko pr norcihuser posted image user posted image user posted image ...

kaj te je s tabo?si včeraj preveč laufala okoluser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
5.2.2009 9:16:04   
felix7
Dobro jutro, punce,

samo da vas pozdravim in še eno obvestilce: po mejlu sem dobila obvestilo, da se danes začne razprodaja v trgovini Chicco v Celju - -60% na tekstil in obutev in -50% na osnovne otroške pripomočke. Tako da Celjanke, veselo v shoping user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
5.2.2009 9:20:18   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Dobro jutro, punce,

samo da vas pozdravim in še eno obvestilce: po mejlu sem dobila obvestilo, da se danes začne razprodaja v trgovini Chicco v Celju - -60% na tekstil in obutev in -50% na osnovne otroške pripomočke. Tako da Celjanke, veselo v shoping user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  kk si prijaznauser posted image user posted image user posted image user posted image

a ti še nisi šla zapravljat?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
5.2.2009 9:24:56   
tasa_m

Dobro jutro, punce,

dobro jutroo. Jaz sem tud dobila ta mail ja..ampak nič ne rabim pa nebom šla v šoping..

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
5.2.2009 9:27:39   
tasa_m

kaj novega?

user posted image user posted image user posted image kratko in jedernatouser posted image user posted image
.. in zvedela si vse kar si hotela... user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
5.2.2009 9:28:16   
felix7

Dobro jutro, punce,

user posted image user posted image user posted image user posted image  kk si prijaznauser posted image user posted image user posted image user posted image

a ti še nisi šla zapravljat?user posted image

glih šibam, zato sem vam uspela samo tole na hitro napisat user posted image

adijoooooooooooo

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
5.2.2009 9:38:40   
Pupa7
dobro jutro,

vidim, da ste že v zagonu... hvala za karof in kavico user posted image

jaz se prov počas sestavljam, ker smo pol noči presedeli namest prespali user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa malo prebrat kaj je novega user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
5.2.2009 9:39:35   
buksi
DObro jutro!

Eno vprašanje. A slučajno kater izmed vas čuti, kako se otrok premika čisto spodaj pod trebuhom, ful nizko?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.