![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 7:46:25
|
|
|
|
lejca
|
Dobro jutro vsem skupaj,ko ste tako zgodnje.. jaz ze jem svoj zajtrk, cakam lesarja ,da pripelje koncno ta vrata in da vam dam mir,ko kr naprej jamram kak so vsi pr del ful pocasni.. Recimo,da smo potem za zelo dolgo casa fraj z delom na nasi mansardi in da se bodo stroski bistveno zmanjsali po tistem ko odplacamo dolgove Kaksen mir... Hvala za kavice in krofe, se mi jih tako lusta ,da bo prisel en dan ko se jih bom koncno spravila delat. MamaM cestitke za necakinjo Tasa za 34.teden lp lejca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 7:48:39
|
|
|
|
_andreja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Jutro a sem prva nekaj me zanima tiste ki ste že rodile sej sem jaz tudi ampak se mi ni nikoli začel luščit čep kako dolgo lahko to traja?????? no meni se je odluščil čep v nedeljo okoli 16-17 ure smo bili ravno na kostanjevem pikniku odluščil se mi je pa cel naenkrat ker pol ni blo več nič sluzasto, žilasto krvavo, je pa zelo malo tega vsaj pri meni je bilo, drugače sem pa slišala da se lahko lušči tudi do 3 dni.... sem pa imela v nedeljo zvečer tudi rahle redne popadke ampak sem šla spat ker nisem vedla da smo že tam.... pol v ponedeljek cez dan nič, sem pa fulll hodila tisti dan da bi ja kej blo, zvečer ko sem se pa umirila so bili pa spet redni rahli popadki in ob 22 sem mela dost in sem rekla da se greva kazat..... itak mi ni nč pokazal ctg (mi tudi ni kazal ko sem bila našopana s popadki in bi jih moral kazat pa ni blo nič, je rekla babica, da včasih ne pokaže...) in so me sprejeli ponoči mi je pa začela voda odtekat, sam sem mislila ene dvakrat da sem se samo malo polulala pa popadki so bili tudi že malce bolj resni čeprav nič v primerjavi z umetnimi.... no in pol zjutri ko me pošljejo na ctg ki ni nč kazal lepo vstanem iz postelje in bloooop voda se je ulila ven iz mene, no pol sem se kaki dve uri spehajala okol s tistim gromozanskim vložkom ker mi ni vsa naenkrt stekla okol 8 zjutri so mi pa naštimal umetne ob 13:42 sem pa rodila....dva dni pred PDP ufff mal mi je všlo iz pod kontrole, ampak ko začnem o tem pisat ne morem na kratko...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 7:49:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aja, pa da ne pozabim.. Danes sem polnih 34. tednov in prilagam slikico bušija lep buši!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 7:50:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_ IZVIRNO SPOROČILO: cita Jutro a sem prva nekaj me zanima tiste ki ste že rodile sej sem jaz tudi ampak se mi ni nikoli začel luščit čep kako dolgo lahko to traja?????? no meni se je odluščil čep v nedeljo okoli 16-17 ure smo bili ravno na kostanjevem pikniku odluščil se mi je pa cel naenkrat ker pol ni blo več nič sluzasto, žilasto krvavo, je pa zelo malo tega vsaj pri meni je bilo, drugače sem pa slišala da se lahko lušči tudi do 3 dni.... sem pa imela v nedeljo zvečer tudi rahle redne popadke ampak sem šla spat ker nisem vedla da smo že tam.... pol v ponedeljek cez dan nič, sem pa fulll hodila tisti dan da bi ja kej blo, zvečer ko sem se pa umirila so bili pa spet redni rahli popadki in ob 22 sem mela dost in sem rekla da se greva kazat..... itak mi ni nč pokazal ctg (mi tudi ni kazal ko sem bila našopana s popadki in bi jih moral kazat pa ni blo nič, je rekla babica, da včasih ne pokaže...) in so me sprejeli ponoči mi je pa začela voda odtekat, sam sem mislila ene dvakrat da sem se samo malo polulala pa popadki so bili tudi že malce bolj resni čeprav nič v primerjavi z umetnimi.... no in pol zjutri ko me pošljejo na ctg ki ni nč kazal lepo vstanem iz postelje in bloooop voda se je ulila ven iz mene, no pol sem se kaki dve uri spehajala okol s tistim gromozanskim vložkom ker mi ni vsa naenkrt stekla okol 8 zjutri so mi pa naštimal umetne ob 13:42 sem pa rodila....dva dni pred PDP ufff mal mi je všlo iz pod kontrole, ampak ko začnem o tem pisat ne morem na kratko... Hvala za info!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 7:55:34
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_ IZVIRNO SPOROČILO: cita Jutro a sem prva nekaj me zanima tiste ki ste že rodile sej sem jaz tudi ampak se mi ni nikoli začel luščit čep kako dolgo lahko to traja?????? no meni se je odluščil čep v nedeljo okoli 16-17 ure smo bili ravno na kostanjevem pikniku odluščil se mi je pa cel naenkrat ker pol ni blo več nič sluzasto, žilasto krvavo, je pa zelo malo tega vsaj pri meni je bilo, drugače sem pa slišala da se lahko lušči tudi do 3 dni.... sem pa imela v nedeljo zvečer tudi rahle redne popadke ampak sem šla spat ker nisem vedla da smo že tam.... pol v ponedeljek cez dan nič, sem pa fulll hodila tisti dan da bi ja kej blo, zvečer ko sem se pa umirila so bili pa spet redni rahli popadki in ob 22 sem mela dost in sem rekla da se greva kazat..... itak mi ni nč pokazal ctg (mi tudi ni kazal ko sem bila našopana s popadki in bi jih moral kazat pa ni blo nič, je rekla babica, da včasih ne pokaže...) in so me sprejeli ponoči mi je pa začela voda odtekat, sam sem mislila ene dvakrat da sem se samo malo polulala pa popadki so bili tudi že malce bolj resni čeprav nič v primerjavi z umetnimi.... no in pol zjutri ko me pošljejo na ctg ki ni nč kazal lepo vstanem iz postelje in bloooop voda se je ulila ven iz mene, no pol sem se kaki dve uri spehajala okol s tistim gromozanskim vložkom ker mi ni vsa naenkrt stekla okol 8 zjutri so mi pa naštimal umetne ob 13:42 sem pa rodila....dva dni pred PDP ufff mal mi je všlo iz pod kontrole, ampak ko začnem o tem pisat ne morem na kratko... Hvala!!!!!!Pa če čep gre ni nujno da i potem tudi voda odteče al kako je to????
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 7:59:03
|
|
|
|
tasa_m
|
.. ma sem obupala. Ostala na 67 strani pa sem imela še kakšnih 10 za prebrat. Ni mi..sem prelena. (zdaj mi je pol oproščenko, ker sem priznala) cita.. kako je z tvojo malo? da bo čimprej ok. lejca.. upam,da končno pride ta lesar in vam porihta še to kar mora kokica .. saj še malo pa boš nehala pit to železo.. Hvala vsem za bušija Aja, glede sterilnih zložencev sem še mislila vpr: 50 kom. jih potrebujemo? Jaz sem v lekarni zadnjič rekla, da potrebujem sterilne gazice oz. za čiščenje popka in okic pri novorojenčku in mi je dala Tosamine gaze oz. na paketku piše Set tampon iz gaze 25.kos. A je to to ali moram nakupit še kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 7:59:49
|
|
|
|
|
Pridem nazaj čez kako urco grem mal počivat me križ boli ko pr norcih ...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 8:22:46
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aja, glede sterilnih zložencev sem še mislila vpr: 50 kom. jih potrebujemo? Jaz sem v lekarni zadnjič rekla, da potrebujem sterilne gazice oz. za čiščenje popka in okic pri novorojenčku in mi je dala Tosamine gaze oz. na paketku piše Set tampon iz gaze 25.kos. A je to to ali moram nakupit še kaj? Sterilni zloženci 5*5 oz. gazice... Jaz sem jih kupila v Sanolaborju. Za celo škatlo - 50 kom sem odštela 6€, torej 0,12 je kom. Dokler se popek ne zaceli oz. odlušči jih menjaš pri vsakem previjanju. torej ziher jih rabimo po 8 kom na dan... Jaz jih sicer poznam že od prej in so take fine mehke, na otip žametne gazice. Full boljše od Tosaminih, ker niso tko grobo tkane. Firma je Nissan. Priporočam.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 8:26:29
|
|
|
|
Dali*
|
Dobro jutro! tasa...lep buši... hvala za krof in kavico...jaz bom danes poskusila z manj kalorično hrano...kile kr gor letijo... No jaz sem si za zajtrk privoščila ...........sedaj pa sledi še kavica...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 8:50:49
|
|
|
|
spps
|
ojla!hvala za zajtrk kako smo danes? kaj novega? taša,nice buši
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 9:04:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla!hvala za zajtrk kako smo danes? kaj novega? taša,nice buši samo da si se najedla.. jaz sem.. ma bo za silo..kaj bomo jamrali novega nič hvala lepa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 9:05:18
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!!! A zdaj smo pa na 4 tedne pa 3 dni, sem morala prvo pokukat k spps, kak gre zdaj.No ja v nedeljo bo 4 tedne. Drugače pa smo nosečniško v redu.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 9:11:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Jaz nazaj Laura ima angino dobila ospen in voltaren svečke ker ji vročina ne pade njen stari pa pameten da je kr joj me je razjezil ful...grem raje sem čist dijo... lepo nočko punce ... za Lauro
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 9:11:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Jutro a sem prva nekaj me zanima tiste ki ste že rodile sej sem jaz tudi ampak se mi ni nikoli začel luščit čep kako dolgo lahko to traja?????? mislim,da se to lahk zavleče do enga tedna,ko ti če gre-sama tud nimam izkušenj s tem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 9:11:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro! Spanje je bilo zadovoljivo...sanje pa zmešane..Sedaj pa sem lačna---si grem zajtrk narediti...Najbolj me razjezi, da moram zjutraj tisti sirup za železo piti..potem pa 2h po tem ne smem mleka in mlečnih izdelkov jesti..pa tak jih imam rada... malo še,pa boš brez železa začela dan
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 9:11:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla!hvala za zajtrk kako smo danes? kaj novega? taša,nice buši samo da si se najedla.. jaz sem.. ma bo za silo..kaj bomo jamrali novega nič hvala lepa kratko in jedernato
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 9:11:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!!! A zdaj smo pa na 4 tedne pa 3 dni, sem morala prvo pokukat k spps, kak gre zdaj.No ja v nedeljo bo 4 tedne. Drugače pa smo nosečniško v redu. jp,še enmal
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 9:13:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Pridem nazaj čez kako urco grem mal počivat me križ boli ko pr norcih ... kaj te je s tabo?si včeraj preveč laufala okol
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 9:16:04
|
|
|
|
felix7
|
Dobro jutro, punce, samo da vas pozdravim in še eno obvestilce: po mejlu sem dobila obvestilo, da se danes začne razprodaja v trgovini Chicco v Celju - -60% na tekstil in obutev in -50% na osnovne otroške pripomočke. Tako da Celjanke, veselo v shoping
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 9:20:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Dobro jutro, punce, samo da vas pozdravim in še eno obvestilce: po mejlu sem dobila obvestilo, da se danes začne razprodaja v trgovini Chicco v Celju - -60% na tekstil in obutev in -50% na osnovne otroške pripomočke. Tako da Celjanke, veselo v shoping kk si prijazna a ti še nisi šla zapravljat?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 9:24:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Dobro jutro, punce, samo da vas pozdravim in še eno obvestilce: po mejlu sem dobila obvestilo, da se danes začne razprodaja v trgovini Chicco v Celju - -60% na tekstil in obutev in -50% na osnovne otroške pripomočke. Tako da Celjanke, veselo v shoping dobro jutroo. Jaz sem tud dobila ta mail ja..ampak nič ne rabim pa nebom šla v šoping..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 9:27:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla!hvala za zajtrk kako smo danes? kaj novega? taša,nice buši samo da si se najedla.. jaz sem.. ma bo za silo..kaj bomo jamrali novega nič hvala lepa kratko in jedernato .. in zvedela si vse kar si hotela...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 9:28:16
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Dobro jutro, punce, samo da vas pozdravim in še eno obvestilce: po mejlu sem dobila obvestilo, da se danes začne razprodaja v trgovini Chicco v Celju - -60% na tekstil in obutev in -50% na osnovne otroške pripomočke. Tako da Celjanke, veselo v shoping kk si prijazna a ti še nisi šla zapravljat? glih šibam, zato sem vam uspela samo tole na hitro napisat adijoooooooooooo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 9:38:40
|
|
|
|
Pupa7
|
dobro jutro, vidim, da ste že v zagonu... hvala za karof in kavico jaz se prov počas sestavljam, ker smo pol noči presedeli namest prespali zdej grem pa malo prebrat kaj je novega
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 9:39:35
|
|
|
|
buksi
|
DObro jutro! Eno vprašanje. A slučajno kater izmed vas čuti, kako se otrok premika čisto spodaj pod trebuhom, ful nizko?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiImela sem občutek, da nekaj ni v reduOdločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.