yania
|
Cita za tvojo Lauro....drži se... Naj te pomirim, da sem tudi jaz takšna, da ponavadi popizdim in rečem, ala, gremo na dežurno..no HB zdej že dolgo ni bilo treba iti, samo vedno so možki tisti, ki se jim ne da, otrok pa trpi, in seveda naš materinski nagon je tak, da hočemo otročku le najboljše....jao, če se samo spomnim, kake štale smo imeli z našo Najo...ja pri 5ih mesecih je imela pri osebnem zdr.polhn karton...potem veš...sama štala, pa bronhitis, pa bolnica...no kakorkoli....zmagala si, bravo mami...tvoje dete pa je dobilo Antibiotik in bo šlo na boljše...veliko tekočine, počitek in bo...boš videla...deca pa pusti...naj pametuje, važno da ti veš, da si ji pomagala s tem..... lepo in mirno nočko vsem.... jaz pa sem zdej brala in brala...o dojenju,,,par luštnih stvari sem našla...med drugm na medover.net...dobri napotki, res..in ugotovila sem da nimam vdrtih bradavic...so le majhne....ampak vem da zna biti štala spet ob navalu mleka, zato grem jutri zagotovo kupiti prsne školjke od aventa...to ni isto kot nastavki za dojenje...to imam že od prej...te školjkice je fajn imeti ene 30 minut prej gor , da bradavičke zunaj ostanejo in da lažje zagrabi......ma vse bi dala, samo da bo steklo..to si želim več kot karkoli......ker ob navalu pa vem, da bo spet vse ravno...pa že sedaj so polne...kak dan so trde,,,ko kamen..boljš da se zdej pripravim...ni kaj... nič punce.. lepe sanje...