|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 6.del
4.2.2009 21:25:54   
dolči
Končno sem prišla do konca.

Zloženci???? Zakaj se pa uporabljajo?
Sem več ali manj končala z nabavo ampak  tega pa mislim,da nimam.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
4.2.2009 21:28:11   
spps
a ste se le prikazale?user posted image user posted image

dolči,gazice oz.zloženci so za zaščito popka in čiščenje-saj blo je takuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
4.2.2009 21:30:45   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy
danes sem pa jaz postala teta mali prelepi user posted image , user posted image user posted image user posted image  

ja, super, kako ji je pa ime?

Maša

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
4.2.2009 21:31:21   
spps

danes sem pa jaz postala teta mali prelepi user posted image , user posted image user posted image user posted image  

ja, super, kako ji je pa ime?

Maša
čestitke tetauser posted image user posted image   user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
4.2.2009 21:34:42   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

a ste se le prikazale?user posted image user posted image

dolči,gazice oz.zloženci so za zaščito popka in čiščenje-saj blo je takuser posted image

jap, midva sva bila pri enih kolegih v Ribnici. Grem tako rada naokrog, zdaj ko sem cele dneve doma user posted image

gazice so pa tudi za umivanje oči.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
4.2.2009 21:37:42   
felix7
jutri ima pa možek dopust, tako da bova imela športni dan, verjetno user posted image  to pomeni, da greva v shoping.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
4.2.2009 21:42:02   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

hm... samo do PDP je še daleč... če bom šla en teden prej 1 kg dol se tak sploh ne bo poznalo, ker jih bom očitno šla še 10 gor do takrat user posted image user posted image user posted image če pogledate malo seznam, sem med vodilnimi... no vsaj na enem področju user posted image he he user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tak, zdaj pa grem gledat neki film, ker me ta RR že pošteno jezi in me kar naprej dol meče. se čujemo jutri. lahko noč!

veš kaj, če se sekiraš zarad kg... bolj se sekiraš slabše je, to sm pr sep ugotovila... in nisi med vodilnimi, sem jst če dobroo pogledaš... user posted image sicer se nebi rada hvalila s tem, bi te pa rada potlažla, da sem jst še na hujšem k ti... user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
4.2.2009 21:49:12   
spps

jutri ima pa možek dopust, tako da bova imela športni dan, verjetno user posted image  to pomeni, da greva v shoping.
o,lepooouser posted image user posted image da ne bosta preveč zapravljalauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
4.2.2009 21:49:16   
jadrnica
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

prov maš user posted image user posted image user posted image moja tašča tud že skoz hujša...shujša nič, je pa vsakič hujša user posted image user posted image user posted image user posted image

js sm misnla da je samo moja taka...
vedno reče: ''joj morem shujšat.. zdej sm pa res že ko slon'' in nabaše ISTO SEKUNDO biškot v usta ...
in ponavlja ta stavek že ne vem kolko časa... in bišpkot tudiuser posted image user posted image user posted image

pol je pa moja iz istega kluba, karakter ni težak, sam vedno full hujša, pa še tablete z jabolčnim kisom si kup, pol pa full sladic čes, pa povsod omakice in kisla smetanca pa sladka smetanca, šport ...jojj to pa ne, to ni zame, se ne smem naprezat sem že stara.....user posted image user posted image user posted image res jaz se ji že res smejen, meni je res tolk full smešna.....piškotek tak, sladica taka, pa tortice user posted image user posted image user posted image   no jutr bom pa hujšala

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
4.2.2009 21:57:21   
jadrnica

moj tudi, tak da bo malo shopinga, pol pa pospravljava  - in premikava omare za bebico, v petek pa italija pade - grem po voziček , sem že klicala v PRENATAL V Staro Gorico in punce poslušte to, Per Perego Pliko switch stane v BC 355 EUR tam pa 279 EUR - uf ima BC nabite cene, bom še kaj drucga tam kupil, pa bom poročala.

grem sedaj še jogurt z odmrznjenimi borovnicami do konca pojest...men je to full dobr , da so prave borovnice v jogurtu....mnjammm

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
4.2.2009 22:01:55   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

moj tudi, tak da bo malo shopinga, pol pa pospravljava  - in premikava omare za bebico, v petek pa italija pade - grem po voziček , sem že klicala v PRENATAL V Staro Gorico in punce poslušte to, Per Perego Pliko switch stane v BC 355 EUR tam pa 279 EUR - uf ima BC nabite cene, bom še kaj drucga tam kupil, pa bom poročala.

grem sedaj še jogurt z odmrznjenimi borovnicami do konca pojest...men je to full dobr , da so prave borovnice v jogurtu....mnjammm

hitro nabavi, da potem še do BTCja uletiš user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
4.2.2009 22:58:51   
trinity22
ojla,

vidim, da vse kar neki kopujete, pa jeste, pa hujšajo tašče ... me pa še bomouser posted image , zdaj res ni pravi čas za to ...

Jaz še moram tud te zložence nabavit pa kolker sem gledala seznam mi še itaq ful stvari manjka, pa sem mislila da imam že vseuser posted image  joj bo še pestro ...

Tudi jaz grem počasi spat je že pozna ura ... mejte se, upam da se jutri kaj oglasim ...

Lahko nočuser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
4.2.2009 23:38:09   
Jaz nazaj Laura ima angino dobila ospen in voltaren svečke ker ji vročina ne pade njen stari pa pameten da je kr joj me je razjezil ful...grem raje sem čist dijo...

lepo nočko punce ...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
5.2.2009 0:03:14   
yania
Cita user posted image za tvojo Lauro....drži se...
Naj te pomirim, da sem tudi jaz takšna, da ponavadi popizdim in rečem, ala, gremo na dežurno..no HB zdej že dolgo ni bilo treba iti, samo vedno so možki tisti, ki se jim ne da, otrok pa trpi, in seveda naš materinski nagon je tak, da hočemo otročku le najboljše....jao, če se samo spomnim, kake štale smo imeli z našo Najo...ja pri 5ih mesecih je imela pri osebnem zdr.polhn karton...potem veš...sama štala, pa  bronhitis, pa bolnica...no kakorkoli....zmagala si, bravo mami...tvoje dete pa je dobilo Antibiotik in bo šlo na boljše...veliko tekočine, počitek in bo...boš videla...deca pa pusti...naj pametuje, važno da ti veš, da si ji pomagala s tem.....

lepo in mirno nočko vsem....

jaz pa sem zdej brala in brala...o dojenju,,,par luštnih stvari sem našla...med drugm na medover.net...dobri napotki, res..in ugotovila sem da nimam vdrtih bradavic...so le majhne....ampak vem da zna biti štala spet ob navalu mleka, zato grem jutri zagotovo kupiti prsne školjke od aventa...to ni isto kot nastavki za dojenje...to imam že od prej...te školjkice je fajn imeti ene 30 minut prej gor , da bradavičke zunaj ostanejo in da user posted image  lažje zagrabi......ma  vse bi dala, samo da bo steklo..to si želim več kot karkoli......ker ob navalu pa vem, da bo spet vse ravno...pa že sedaj so polne...kak dan so trde,,,ko kamen..boljš da se zdej pripravim...ni kaj...
nič punce..
lepe sanje...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
5.2.2009 6:31:30   
Jutro a sem prvauser posted image user posted image user posted image user posted image

nekaj me zanima tiste ki ste že rodile sej sem jaz tudi ampak se mi ni nikoli začel luščit čep kako dolgo lahko to traja??????

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
5.2.2009 7:21:14   
KOKICA32
Dobro jutro!

Spanje je bilo zadovoljivo...sanje pa zmešane..Sedaj pa sem lačna---si grem zajtrk narediti...Najbolj me razjezi, da moram zjutraj tisti sirup za železo piti..potem pa 2h po tem ne smem mleka in mlečnih izdelkov jesti..pa tak jih imam rada...user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
5.2.2009 7:31:06   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Jaz nazaj Laura ima angino dobila ospen in voltaren svečke ker ji vročina ne pade njen stari pa pameten da je kr joj me je razjezil ful...grem raje sem čist dijo...

lepo nočko punce ...

cita za tvojo pupiko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
5.2.2009 7:31:08   
tasa_m
dobro jutro...

vas grem prebrat za nazaj,..da vidim kaj sem včeraj pomembnega zamudila.

Najprej pa vsem en kafe in trojanski krof (sem si jih privoščla za vse vasuser posted image ).

user posted image

in

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
5.2.2009 7:33:19   
mama_milchy
Dobro jutro,

kako smo spale?
najprej ena user posted image  za lažje prebujanje; jaz sem spala recimo da OK; smo včeraj kr tle ostali prespat...zdaj pa grem zbudit moja dva fanta in gremo v vrtec oziroma po opravkih...
pupe fajn se imejte pa ne preveč čvekat ampak tud kej nardit user posted image
lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 1769
5.2.2009 7:35:00   

IZVIRNO SPOROČILO: cita

lepo nočko punce ...

cita za tvojo pupiko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1770
5.2.2009 7:36:16   
KOKICA32
Oooo, Tasa, hvala za krof..je pasal....! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
5.2.2009 7:37:06   
Moja noč je bila katastrofalnauser posted image user posted image user posted image ...sem pa že sedaj zjutraj nekaj nardila tako da sem bila malo koristnauser posted image user posted image zdele grem pa na zajtrk...tasa si me čist razdražla z krofom ampak ga nimam doma bom našla kaj drugega...kofetka bom pa pol ko moj vstane to bo tako tam okol 10.00user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
5.2.2009 7:39:29   
tasa_m
aja, pa da ne pozabim..
Danes sem polnih 34. tednov in prilagam slikico bušija user posted image
user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
5.2.2009 7:40:43   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Oooo, Tasa, hvala za krof..je pasal....! user posted image
ni zakaj..se priporočam..še je kak na zalogi verjetno user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
5.2.2009 7:40:52   
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

aja, pa da ne pozabim..
Danes sem polnih 34. tednov in prilagam slikico bušija user posted image
user posted image

lep bušiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.