Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 13:50:52
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Aveste, da nas lahko črvinči tud to da smo pojedel preveč pedticidov, npr. pomaranče najprej olupi si umi roke nato jo pojej, iz grozdja sploh nemoreš dol sprat, banana je edina ko jo olupiš in poješ ne da si jo dotikal z roko,.......... sm mal za info Jaz vse sadje, ki ga olupim, še operem pod vodo. Ravno zarad citrusov, ki so špricani. sodelavec mi je razlagal, da naj bi citruse pred lupljenjem oprali v sodi bikarboni al citronski kislini... neki od tega, skratka, da spereš vso to svinjarijo.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 13:53:30
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa O, super si. Evo, sem ti poslala na zs. poslano, malenkost
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 13:58:20
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ej a se kateri dogaja, da se ji zaletava slina, hrana skoz...?Vem da je čuden vprašanje, sam kaj morem. mogoče si preveč požrešna hecam se, meni se to ne dogaja (zaenkrat) ko bi bilo le to
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 14:14:57
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ej a se kateri dogaja, da se ji zaletava slina, hrana skoz...?Vem da je čuden vprašanje, sam kaj morem. mogoče si preveč požrešna hecam se, meni se to ne dogaja (zaenkrat) ko bi bilo le to Men se tut to dogaja... samo ne pri hrani, pri slini pa pijači pa zlo velikrat . včasih me je prou strah pit, ker sam čakam kdaj se mi bo zaletel.. zgleda da ko sem bla mejhna da me niso naučil dobr pit, oziroma požirat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 14:23:06
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Dobro jutro... Sem ravnokar pršla s pregleda... joj ob 8 zjutri sem že mela... je blo tko zgodi za vstat, mi učke kr skup vleče... no da dam podatke, potem se grem pa mal nazaj uležt, ker ponoč nisem dobr spala... kar bo čedali pogosteje se mi zdi... dans sem mela 1.ctg, tko da ni kej velik za napisat, skor sm že zaspala tam ko sem ležala, ampak je mali potem začel na veliko razgrajat, je mogla dohtarca dvakrat prestavt on za poslušat srčka, ko se je tok premaknu ozirma skril naslednji pregled mam 17.2., takrat bo ctg in UZ + še on pregled za streptokok sma se dans zmenle... kilogrami kar naraščajo do zdaj je že +20kg!!! (pa mi G. nč ne reče... čeprou sama ne morm vrjet kam grejo te kile, ker ok, sej sm se zredila, sam ni vidt da za 20kg...joj... zdej pa res začnem mal gledat ka pojem, ker bo mali mel preveč kg in bo še težji porod... obseg trebuha je pa 107cm ... tko, zvečer oziroma popoldne prpopam še kako slikco bušija k je glih 35tednov... Zdej grem pa mal v vodoraven položaj, se mi ne da več... ajde čveke, lep dan vam želim čestitke za pregled, sam tista da če se ti zrediš da se bebek tudi, si pa tak v temo brcnla kaj so vas pa v MŠ učili? ja, pa sem nde res brcnla mal... samo moj je pr 33tednih mel že 2,5kg, kar je šele v teh tednih zdej bol normalno.. mi je pa tašča razlagala da se je mogla pri svojem drugem otroku tut pazit proti koncu, ker je mel že čez 4kg ... tko da ne vem zdej kolk je res na tem in kolk ne... js si predstavlam da si uzamejo kolikor rabijo, pa če mama je dost al pa ne.. ma ka vem, sam da sm se za 20kg zredila mi ni jasn ej... sploh ne vem kam je šlo tolk... ?? pa sej bo šlo po porodu vse dol... ... no vam pokažem slikco v 35.tednu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 14:30:02
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady no vam pokažem slikco v 35.tednu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 14:33:46
|
|
|
|
pocka
|
najaa - ok, pol velja jutri ob 10. v supernovi zgoraj? Aja, pa mama_m je rekla naj ji sporočimo po sms-u, ker nima neta.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 14:35:06
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ej a se kateri dogaja, da se ji zaletava slina, hrana skoz...?Vem da je čuden vprašanje, sam kaj morem. mogoče si preveč požrešna hecam se, meni se to ne dogaja (zaenkrat) ko bi bilo le to Men se tut to dogaja... samo ne pri hrani, pri slini pa pijači pa zlo velikrat . včasih me je prou strah pit, ker sam čakam kdaj se mi bo zaletel.. zgleda da ko sem bla mejhna da me niso naučil dobr pit, oziroma požirat Pa men se prej nikol ni, zdaj me je pa strah da se bom z lastno slino zadušila.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 14:37:31
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka kje se pa tasa skriva? danes je ni, ima opravke
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 14:58:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka kje se pa tasa skriva? danes je ni, ima opravke je šla k Persidi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 15:02:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ooo feliška, si pršla na tekoče z branjem sej sem skoz nekje v bližini delam za službo, pa mam dva laptopa na mizi - vmes pa še preverim, če kaj zamujam so me glih sodelavci iz Bosne razjezil, k so ene kalkulacije zafrknl, jaz sem pa imela že vse kataloge končane in zdaj sem mogla vse popravljat... ti vsaj dolgčas ni
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 15:02:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 kdaj pa te bojo pustl iz službe dihat, da boš uživala nosečnost do konca mogoče potem, ko dobim popadke misliš,da te bodo takrat pustli pri miru? boš imela kak službeni klic,takrat,ko boš pred zadnjim popadkkom
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 15:02:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ej a se kateri dogaja, da se ji zaletava slina, hrana skoz...?Vem da je čuden vprašanje, sam kaj morem. mogoče si preveč požrešna hecam se, meni se to ne dogaja (zaenkrat)
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 15:03:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady no vam pokažem slikco v 35.tednu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 15:03:50
|
|
|
|
spps
|
a bo treba it počivat al boste kaj pisale?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 15:20:12
|
|
|
|
helimaša
|
hej! tok čvekate da vas sploh ne sledim več.....a je kej novga.....no upam da nism nč posebnga zamudla......pr nas je ul snega.....zdele pa še dž pada....tko da je čudn tale vreme..... mam pa Mašo doma.....ker v vrtcu razsajajo norice in ne bi blo glih ajn da kej ašem....ker baje da neki nism prebolela....sm mami ni čist zihr kuga.....po vsej vrjetnosti norice.....tko da upam da ni že kej fasala včer v vrtcu......no sej bomo vidl..... drgač je pa bl zaspan dan.....se mi nč ne da.....sm šla prej z Mašo mal spat ker sm bla koma.....nč morm it ker me že klče..... se tipkamo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 15:20:22
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps a bo treba it počivat al boste kaj pisale? ti kar počivaj,te pa če pišemo al ne... sej vem da se ti bo prileglo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 15:20:27
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps a bo treba it počivat al boste kaj pisale? očitno bomo kar počivali
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 16:01:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: spps a bo treba it počivat al boste kaj pisale? ti kar počivaj,te pa če pišemo al ne... sej vem da se ti bo prileglo še ležat mi ne paše
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 16:02:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps a bo treba it počivat al boste kaj pisale? očitno bomo kar počivali zgleda že tako....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 16:09:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka uuu, kako zatišje,a vas je zasnežilo mogoč pa vse sneg odmetavajo al pa da delajo snežake
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 16:11:47
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka kje se pa tasa skriva? taša je šla v šoping pa persido zabavat
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 16:12:06
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: pocka uuu, kako zatišje,a vas je zasnežilo mogoč pa vse sneg odmetavajo al pa da delajo snežake oooo ko da sva se zmenle
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
sindarinKoliko ste stari?pod 20 (
8%)
20-25 (
18%)
25-30 (
31%)
30-35 (
27%)
35-40 (
9%)
več kot 40 (
7%)
Število vseh glasov: 701Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!