Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 12:28:33
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, imaš mogoče e-mail za naročanje za tale set za pop. kri? pocka, kaj potem lahko jutri ob 10h v supernovi? Tam gor pri restavraciji imajo dobro kavo. evo najaa: info@ztm.si js sm tudi pisala tlele, samo so mi odgovorili, da moreš bit v manj kot 34. tednu ko pošiljaš podatke... tako, da js sm avtomatično izpadla, ker sm bla že v 35 Jaz sem pa danes poklicala na številko 01 543 83 14 pa je hotela samo moj naslov in me sploh ni vprašala koliko sem noseča
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 12:29:14
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, imaš mogoče e-mail za naročanje za tale set za pop. kri? pocka, kaj potem lahko jutri ob 10h v supernovi? Tam gor pri restavraciji imajo dobro kavo. evo najaa: info@ztm.si js sm tudi pisala tlele, samo so mi odgovorili, da moreš bit v manj kot 34. tednu ko pošiljaš podatke... tako, da js sm avtomatično izpadla, ker sm bla že v 35 eh rekla bi da si v 34. kaj pa oni vejo kdaj maš točno PDP, mal se je treba včasih znajt ma po moje dobijo podatke... kaj ti js vem... sej če bi mi blo ultra pomembno, bi se zlagala, ma... tolko mi spet ni do tega aja, zdej sm vidla kaj sm napisala... js sm bla v 36.t ne v 35. pardon
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 12:29:40
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Uuuu madona... en dan me ni pa tolko sprememb prvo kot prvo: 6. del... jeeej me ... pol mamo nove avatarje (spps in kokica) - lepiiiii in kokoli grahcu neki dogaja... svašta... kaj bi blo šele, če bi šla brat vseh 33. strani ki ste jih napisale... js sm bla pa včeraj na ogledu porodnišnice in mi je ratalo kar malo slabo ko sm vidla une mize za rojevanje... pa baje, da obstaja tudi porod na pručki... ko nam jo je pokazala sm misnla da se bom poscala od smeha ola, pa ne sam spps in kokica tud lejca pa taša, tko da svašta, sploh več nevem kera kej piše eeee vidiš, ki nism šla brat nazaj... kakšne pomembne info zgubljam a to je zdej kej moderno al kaj? se morm tudi js ''preoblečt''? da nebi, ker se že tko težk navajam
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 12:30:11
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, imaš mogoče e-mail za naročanje za tale set za pop. kri? pocka, kaj potem lahko jutri ob 10h v supernovi? Tam gor pri restavraciji imajo dobro kavo. evo najaa: info@ztm.si js sm tudi pisala tlele, samo so mi odgovorili, da moreš bit v manj kot 34. tednu ko pošiljaš podatke... tako, da js sm avtomatično izpadla, ker sm bla že v 35 jasna ti jih kr poklič na telefon je zgoraj številka, mogoče se pa še da poslat, ker to hiter dobiš, saj jaz sem težko, ker bom čez 2 dni v 38. tednu dvomim, da bi spustili mejo za 1 mesec
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 12:30:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, imaš mogoče e-mail za naročanje za tale set za pop. kri? pocka, kaj potem lahko jutri ob 10h v supernovi? Tam gor pri restavraciji imajo dobro kavo. jaz sem poklicala na št. 015438100 ali 015438314 in se vse zmenila Aha, hvala. jjasna85, boš prišla jutri ob 10h v supernovo? ob 10.00??? madona lih sm pisala piruri ZS da nebi nekih jutranjih ur spet palla... full mam probleme s spanjem zadnje 4 dni in ponavadi pol zjutraj potegnem (beri: do 12h ) ker čene nimam nič od dneva ... tako, da obljubljala ne bom nič.. ma če se po čudežu zgodi, da se danes celo naspim, potem itak pridem.. samo glede na to kakšna sem zadnjih par dni, dvomim, da bom danes kej več spala pocka ne more kasneje... vsem bolj paše dopoldan. Ma daj potrudi se, da se še enkrat vidimo v enem kosu!! Kar se tiče celic, nima veze kdaj se prijaviš. Nekatere so šele tip pred porodom klicale, pa so jim poslali...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 12:30:48
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Ja nova stran pa novi avatarji, moram kr orng pogledat kdo piše, še Miha pogreša rumenga ptička, dojenčka, belo punčko in punčko z rdečo kapo, se bo mogu tud on navadit, upam da rumena roža-sončenca ne zgine ker pol nebo mel kej dišah-vohat čebeica jaz ne popuščam in ostajam sončnica
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 12:30:50
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, imaš mogoče e-mail za naročanje za tale set za pop. kri? pocka, kaj potem lahko jutri ob 10h v supernovi? Tam gor pri restavraciji imajo dobro kavo. evo najaa: info@ztm.si js sm tudi pisala tlele, samo so mi odgovorili, da moreš bit v manj kot 34. tednu ko pošiljaš podatke... tako, da js sm avtomatično izpadla, ker sm bla že v 35 eh rekla bi da si v 34. kaj pa oni vejo kdaj maš točno PDP, mal se je treba včasih znajt ma po moje dobijo podatke... kaj ti js vem... sej če bi mi blo ultra pomembno, bi se zlagala, ma... tolko mi spet ni do tega aja, zdej sm vidla kaj sm napisala... js sm bla v 36.t ne v 35. pardon pa ni neumno jasna, jaz bi na tvojem mestu kar še enkrat klicala
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 12:31:18
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Ja nova stran pa novi avatarji, moram kr orng pogledat kdo piše, še Miha pogreša rumenga ptička, dojenčka, belo punčko in punčko z rdečo kapo, se bo mogu tud on navadit, upam da rumena roža-sončenca ne zgine ker pol nebo mel kej dišah-vohat čebeica jaz ne popuščam in ostajam sončnica ti boš pa tud do konca še skakala tako ane čebeica
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 12:35:45
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Ja nova stran pa novi avatarji, moram kr orng pogledat kdo piše, še Miha pogreša rumenga ptička, dojenčka, belo punčko in punčko z rdečo kapo, se bo mogu tud on navadit, upam da rumena roža-sončenca ne zgine ker pol nebo mel kej dišah-vohat čebeica jaz ne popuščam in ostajam sončnica ti boš pa tud do konca še skakala tako ane čebeica ja ker punčka skače namest mene pa itak sem ze pozabila kako sem to naštimala, vse je blo preveliko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 12:36:04
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, imaš mogoče e-mail za naročanje za tale set za pop. kri? pocka, kaj potem lahko jutri ob 10h v supernovi? Tam gor pri restavraciji imajo dobro kavo. jaz sem poklicala na št. 015438100 ali 015438314 in se vse zmenila Aha, hvala. jjasna85, boš prišla jutri ob 10h v supernovo? ob 10.00??? madona lih sm pisala piruri ZS da nebi nekih jutranjih ur spet palla... full mam probleme s spanjem zadnje 4 dni in ponavadi pol zjutraj potegnem (beri: do 12h ) ker čene nimam nič od dneva ... tako, da obljubljala ne bom nič.. ma če se po čudežu zgodi, da se danes celo naspim, potem itak pridem.. samo glede na to kakšna sem zadnjih par dni, dvomim, da bom danes kej več spala pocka ne more kasneje... vsem bolj paše dopoldan. Ma daj potrudi se, da se še enkrat vidimo v enem kosu!! Kar se tiče celic, nima veze kdaj se prijaviš. Nekatere so šele tip pred porodom klicale, pa so jim poslali... sej pravim: upam, da bo! če bom mela naspano noč, pol ni panike.. ma če ne bom spala nič, pol nima smisla da hodim ko zomby okoli ma sej to govoriš za JAVNO BANKO in ne za zasebno ne? ker js sm brala uno njihovo brošurico in morem rečt, da me sploh ni neki fascinirala tako da se pol nism niti kej preveč sekirala...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 12:36:40
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Uuuu madona... en dan me ni pa tolko sprememb prvo kot prvo: 6. del... jeeej me ... pol mamo nove avatarje (spps in kokica) - lepiiiii in kokoli grahcu neki dogaja... svašta... kaj bi blo šele, če bi šla brat vseh 33. strani ki ste jih napisale... js sm bla pa včeraj na ogledu porodnišnice in mi je ratalo kar malo slabo ko sm vidla une mize za rojevanje... pa baje, da obstaja tudi porod na pručki... ko nam jo je pokazala sm misnla da se bom poscala od smeha ola, pa ne sam spps in kokica tud lejca pa taša, tko da svašta, sploh več nevem kera kej piše eeee vidiš, ki nism šla brat nazaj... kakšne pomembne info zgubljam a to je zdej kej moderno al kaj? se morm tudi js ''preoblečt''? da nebi, ker se že tko težk navajam ok ok.. sej ta moja koza se mi zdi taka v stilu tako da se mi kar zdi, da bo še nekaj časa obstala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 12:38:04
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Uuuu madona... en dan me ni pa tolko sprememb prvo kot prvo: 6. del... jeeej me ... pol mamo nove avatarje (spps in kokica) - lepiiiii in kokoli grahcu neki dogaja... svašta... kaj bi blo šele, če bi šla brat vseh 33. strani ki ste jih napisale... js sm bla pa včeraj na ogledu porodnišnice in mi je ratalo kar malo slabo ko sm vidla une mize za rojevanje... pa baje, da obstaja tudi porod na pručki... ko nam jo je pokazala sm misnla da se bom poscala od smeha ola, pa ne sam spps in kokica tud lejca pa taša, tko da svašta, sploh več nevem kera kej piše eeee vidiš, ki nism šla brat nazaj... kakšne pomembne info zgubljam a to je zdej kej moderno al kaj? se morm tudi js ''preoblečt''? da nebi, ker se že tko težk navajam ok ok.. sej ta moja koza se mi zdi taka v stilu tako da se mi kar zdi, da bo še nekaj časa obstala ma kozica si in kozica ostaneš pa je
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 12:38:16
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, imaš mogoče e-mail za naročanje za tale set za pop. kri? pocka, kaj potem lahko jutri ob 10h v supernovi? Tam gor pri restavraciji imajo dobro kavo. evo najaa: info@ztm.si js sm tudi pisala tlele, samo so mi odgovorili, da moreš bit v manj kot 34. tednu ko pošiljaš podatke... tako, da js sm avtomatično izpadla, ker sm bla že v 35 eh rekla bi da si v 34. kaj pa oni vejo kdaj maš točno PDP, mal se je treba včasih znajt ma po moje dobijo podatke... kaj ti js vem... sej če bi mi blo ultra pomembno, bi se zlagala, ma... tolko mi spet ni do tega aja, zdej sm vidla kaj sm napisala... js sm bla v 36.t ne v 35. pardon pa ni neumno jasna, jaz bi na tvojem mestu kar še enkrat klicala misliš? ma ki kaj js vem.. sm brala uno njihovo brošuro in se mi je zdelo vse tako čudno...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 12:39:11
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, imaš mogoče e-mail za naročanje za tale set za pop. kri? pocka, kaj potem lahko jutri ob 10h v supernovi? Tam gor pri restavraciji imajo dobro kavo. jaz sem poklicala na št. 015438100 ali 015438314 in se vse zmenila Aha, hvala. jjasna85, boš prišla jutri ob 10h v supernovo? ob 10.00??? madona lih sm pisala piruri ZS da nebi nekih jutranjih ur spet palla... full mam probleme s spanjem zadnje 4 dni in ponavadi pol zjutraj potegnem (beri: do 12h ) ker čene nimam nič od dneva ... tako, da obljubljala ne bom nič.. ma če se po čudežu zgodi, da se danes celo naspim, potem itak pridem.. samo glede na to kakšna sem zadnjih par dni, dvomim, da bom danes kej več spala pocka ne more kasneje... vsem bolj paše dopoldan. Ma daj potrudi se, da se še enkrat vidimo v enem kosu!! Kar se tiče celic, nima veze kdaj se prijaviš. Nekatere so šele tip pred porodom klicale, pa so jim poslali... sej pravim: upam, da bo! če bom mela naspano noč, pol ni panike.. ma če ne bom spala nič, pol nima smisla da hodim ko zomby okoli ma sej to govoriš za JAVNO BANKO in ne za zasebno ne? ker js sm brala uno njihovo brošurico in morem rečt, da me sploh ni neki fascinirala tako da se pol nism niti kej preveč sekirala... sej glih za javno banko jasna, nič te ne stane, pa vseeno lahko pomagaš komu, ker tvoj mali ne bo rabu... nevem jaz to tko razmišljam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 12:40:52
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, imaš mogoče e-mail za naročanje za tale set za pop. kri? pocka, kaj potem lahko jutri ob 10h v supernovi? Tam gor pri restavraciji imajo dobro kavo. jaz sem poklicala na št. 015438100 ali 015438314 in se vse zmenila Aha, hvala. jjasna85, boš prišla jutri ob 10h v supernovo? ob 10.00??? madona lih sm pisala piruri ZS da nebi nekih jutranjih ur spet palla... full mam probleme s spanjem zadnje 4 dni in ponavadi pol zjutraj potegnem (beri: do 12h ) ker čene nimam nič od dneva ... tako, da obljubljala ne bom nič.. ma če se po čudežu zgodi, da se danes celo naspim, potem itak pridem.. samo glede na to kakšna sem zadnjih par dni, dvomim, da bom danes kej več spala pocka ne more kasneje... vsem bolj paše dopoldan. Ma daj potrudi se, da se še enkrat vidimo v enem kosu!! Kar se tiče celic, nima veze kdaj se prijaviš. Nekatere so šele tip pred porodom klicale, pa so jim poslali... sej pravim: upam, da bo! če bom mela naspano noč, pol ni panike.. ma če ne bom spala nič, pol nima smisla da hodim ko zomby okoli ma sej to govoriš za JAVNO BANKO in ne za zasebno ne? ker js sm brala uno njihovo brošurico in morem rečt, da me sploh ni neki fascinirala tako da se pol nism niti kej preveč sekirala... sej glih za javno banko jasna, nič te ne stane, pa vseeno lahko pomagaš komu, ker tvoj mali ne bo rabu... nevem jaz to tko razmišljam jz se tud stem strinjam
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 12:41:21
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 sej glih za javno banko jasna, nič te ne stane, pa vseeno lahko pomagaš komu, ker tvoj mali ne bo rabu... nevem jaz to tko razmišljam Jaz tudi V privat nisem imela namena dat, v javno pa ja. Mogoče bo kdo rabu.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 12:41:24
|
|
|
|
Najaa
|
JAVNA BANKA, ja. Res te nič ne stane, pomagaš lahko...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 12:43:17
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 sej glih za javno banko jasna, nič te ne stane, pa vseeno lahko pomagaš komu, ker tvoj mali ne bo rabu... nevem jaz to tko razmišljam Jaz tudi V privat nisem imela namena dat, v javno pa ja. Mogoče bo kdo rabu. bilo bi super da bi nas še več tako razmišljalo!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 12:45:01
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 sej glih za javno banko jasna, nič te ne stane, pa vseeno lahko pomagaš komu, ker tvoj mali ne bo rabu... nevem jaz to tko razmišljam Jaz tudi V privat nisem imela namena dat, v javno pa ja. Mogoče bo kdo rabu. bilo bi super da bi nas še več tako razmišljalo!!! Se pozna, da sem tud krvodajalka, a ne!? Mi je princip zelo všeč
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 12:46:49
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 sej glih za javno banko jasna, nič te ne stane, pa vseeno lahko pomagaš komu, ker tvoj mali ne bo rabu... nevem jaz to tko razmišljam Jaz tudi V privat nisem imela namena dat, v javno pa ja. Mogoče bo kdo rabu. bilo bi super da bi nas še več tako razmišljalo!!! Se pozna, da sem tud krvodajalka, a ne!? Mi je princip zelo všeč jst krvodajalka nisem, sam vseen tko razmišljam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 12:47:22
|
|
|
|
yania
|
Ojla...dobro jutro tudi od mene..sem mal prej vstala....ma ubija tole zbujanje na eno uro..pa kaj je to..zaspim na boku, pa se čez uro zbudim na hrbtu in me vse reže noter...prav treb.stene,,,od gor do dol...mah...potem pa zjutraj kar ležim...ob 10ih sem pojedla eno hruško, no ob 12 pa zajtrk...nekaj malega... Ob 2 bo že kosilo..ma sej pravim, da samo še jemo in jemo in čakamo...jaz bi tudi Grahec kar šla, ker tole me pa tako utruja..nisem spala tko npr.5 ur skupaj že ziher 1 mesec...pa to ni normalno...res nimam idej kako najdet normalen položaj, da me ne zbrca in da jaz zdržim...ko se umiri, pa meni več ne paše tko ležat ... Čestitke za pregled tistim ki ste ga imele...super Grahec, ti pa se drži...mogoče te prebava heca? ker mene začne fuul dol boleti vse če ni vse uredu...Če pa že mora ven, pa itak ni več tako mali...sej pravim, da sem jaz tudi za to..bi kar šla no...dopoldan sem vedno takega mnenja....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 12:48:10
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Uuuu madona... en dan me ni pa tolko sprememb prvo kot prvo: 6. del... jeeej me ... pol mamo nove avatarje (spps in kokica) - lepiiiii in kokoli grahcu neki dogaja... svašta... kaj bi blo šele, če bi šla brat vseh 33. strani ki ste jih napisale... js sm bla pa včeraj na ogledu porodnišnice in mi je ratalo kar malo slabo ko sm vidla une mize za rojevanje... pa baje, da obstaja tudi porod na pručki... ko nam jo je pokazala sm misnla da se bom poscala od smeha ola, pa ne sam spps in kokica tud lejca pa taša, tko da svašta, sploh več nevem kera kej piše eeee vidiš, ki nism šla brat nazaj... kakšne pomembne info zgubljam a to je zdej kej moderno al kaj? se morm tudi js ''preoblečt''? da nebi, ker se že tko težk navajam ok ok.. sej ta moja koza se mi zdi taka v stilu tako da se mi kar zdi, da bo še nekaj časa obstala ma kozica si in kozica ostaneš pa je js res upam, da govoriš o AVATARJU!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 12:49:22
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ojla...dobro jutro tudi od mene..sem mal prej vstala....ma ubija tole zbujanje na eno uro..pa kaj je to..zaspim na boku, pa se čez uro zbudim na hrbtu in me vse reže noter...prav treb.stene,,,od gor do dol...mah...potem pa zjutraj kar ležim...ob 10ih sem pojedla eno hruško, no ob 12 pa zajtrk...nekaj malega... Ob 2 bo že kosilo..ma sej pravim, da samo še jemo in jemo in čakamo...jaz bi tudi Grahec kar šla, ker tole me pa tako utruja..nisem spala tko npr.5 ur skupaj že ziher 1 mesec...pa to ni normalno...res nimam idej kako najdet normalen položaj, da me ne zbrca in da jaz zdržim...ko se umiri, pa meni več ne paše tko ležat ... Čestitke za pregled tistim ki ste ga imele...super Grahec, ti pa se drži...mogoče te prebava heca? ker mene začne fuul dol boleti vse če ni vse uredu...Če pa že mora ven, pa itak ni več tako mali...sej pravim, da sem jaz tudi za to..bi kar šla no...dopoldan sem vedno takega mnenja.... yania ne jamraj tolko no, sej smo vse več al manj na istem... počak še vsaj 3 tedne no
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 12:49:56
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ma kozica si in kozica ostaneš pa je js res upam, da govoriš o AVATARJU!!!!! trapa ja o čem pa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 12:51:31
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ma kozica si in kozica ostaneš pa je js res upam, da govoriš o AVATARJU!!!!! trapa ja o čem pa Mogoče o kitajskem horoskopu?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?