|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 6.del
11.2.2009 13:24:26   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Spps dobila slikco???
user posted image user posted image user posted image DOBLA,sam prej nisem odpisat,ker sem bila terenska,potem pa sem pozabilauser posted image user posted image user posted image  pravi cukeruser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
11.2.2009 13:24:52   
KOKICA32
Cita - hvala za posredovane informacije. Kak super, da vam je tak lepo steklo...user posted image Pa tudi bradavice se bodo porihtale, da boš čimprej lahko dojila, če že imaš mleka dovolj! user posted image Želim ti velikoooo cartanja! Pa oglasi se še kaj, ko boš bolj spočita! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
11.2.2009 13:27:25   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

ma sej ukrotila ga ne bom, ker če ga foter s pasom ne more, pa jih popljuva do kraja, potem jaz nič ne moremuser posted image

jaz sam da preživim

hm, saj mogoče kaj dosti drugega ne moreš doseč v enem dnevu. lahko pa poskusiš obratno varianto - da ga nič ne kregaš, ampak pohvališ, pobožaš..., ko naredi kaj v redu... če je sploh kaj takega, kar je vredno pohvaliti user posted image user posted image user posted image

kadar užgem tako taktiko, se moram potem skrivalnice špilat, če ne dobi ****is ker se ne ukvarjam z njim, pa se dere, pa meče po tleh.user posted image

zdaj pa res več nimam idej user posted image mogoče zamaške za ušesa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
11.2.2009 13:31:08   
Lolita23

ma sej ukrotila ga ne bom, ker če ga foter s pasom ne more, pa jih popljuva do kraja, potem jaz nič ne moremuser posted image

jaz sam da preživim

hm, saj mogoče kaj dosti drugega ne moreš doseč v enem dnevu. lahko pa poskusiš obratno varianto - da ga nič ne kregaš, ampak pohvališ, pobožaš..., ko naredi kaj v redu... če je sploh kaj takega, kar je vredno pohvaliti user posted image user posted image user posted image

kadar užgem tako taktiko, se moram potem skrivalnice špilat, če ne dobi ****is ker se ne ukvarjam z njim, pa se dere, pa meče po tleh.user posted image

zdaj pa res več nimam idej user posted image mogoče zamaške za ušesa user posted image user posted image user posted image

Ma sej bo, ima tiudi zamaške, sicer pa ima še eno možnost, da pride moja sestra na obisk, če so taki bolj ko jih redko vidi, je mal sramežljiv, pa bo vsaj malo mira, če ne bom pa mojega v službo poklicala, user posted image user posted image Vseen hvala za nasveteuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
11.2.2009 13:43:09   
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Spps dobila slikco???
user posted image user posted image user posted image DOBLA,sam prej nisem odpisat,ker sem bila terenska,potem pa sem pozabilauser posted image user posted image user posted image  pravi cukeruser posted image user posted image

Bom rabla tvojo pomoč da mi poveš kako prilimam kakšno slikco tle gor sem tolk zabita da še elbuma si ne znam nardituser posted image user posted image ...Hvala je res pravi mali cukrček...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
11.2.2009 13:54:45   
drevozivljenja
lp javljam se iz pregleda.naša user posted image je težka okrog 2,200gramov.odprta nisem nič,kot so napovedali.brezveze paniko so zdignoli v porodišnici rakičan.ne vem kaj naj si mislim.lepo se imejte,grem počivat.ja pa imam 74kg

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
11.2.2009 13:55:44   
bambam
user posted image No, da se vam še jaz oglasim po dooooolgem časuuser posted image user posted image !

Dans sem s pregleda prinesla................+1kg, se pravi +20kg, naslednji pregled je že drugi teden, 18. 2., obseg trebuha je 118cm, pa napotnico sem dobila za ctg in če nas slučajno kaj preseneti......... "bognedaj"user posted image user posted image .

Otroček ima že ok. 2.400..........težek ha??
Glavico veliko točno za 24t in mislim da bo spet user posted image  na porodni pojstliuser posted image user posted image . Pa bom že zdržalauser posted image .Kolk me boli kouser posted image ............baje zaradi pritiska na križ in ker se vezi mehčajo. Kaj vse moramo dat ženske skoz, da na svet spravimo otročka??user posted image user posted image

Drugač mam pa cotke že parajt (sem misla da bom ob križ, tolk sem prala in peglala). Pa tudi našo tamalo smo navadli da spi celo noč v svoji postli. Je hodla k nama že ob 1ih, pa smo rekli  "stop", to ni dobro, in sva riskirala noč, da sva jo vztrajno nosla nazaj v sobo. Morte mislit kak je šel moj na šiht, mala pa v vrtecuser posted image . Ampak je ratalouser posted image user posted image ..........ne pride več k namauser posted image user posted image .

No, čestitke vsem za preglede, cita welcome homeuser posted image user posted image
in se beremo...............čauči!!

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
11.2.2009 13:56:42   
drevozivljenja
naslednji pregled 18.2

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
11.2.2009 13:59:44   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja

naslednji pregled 18.2

podatke za sezname sporočamo barvno!

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
11.2.2009 13:59:58   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IN PUPA JE SREČNA DO KONCA user posted image

DNE 23.2.2009 OB 14.00  BOM KONČNO LAHKO DAHNILA USODNI SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
user posted image user posted image user posted image user posted image

jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii, pa ravno včeraj sem riž kupila user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
11.2.2009 14:00:05   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

trinity22 žal mi je za tvojo prijateljico user posted image

tudi meni user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
11.2.2009 14:00:14   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Sem dolžna še novo sličico za februar...tako...tukaj je v 32. tednu....

user posted image

piruri leeeepiiii buššššiiiii user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
11.2.2009 14:05:10   
felix7
no, pa še moje poročilo s pregleda:
naše dete je precej veliko in glede na tiste tabelice v materinski knjižici na zgornjih mejah. No ja, saj sva tudi midva oba velika, zato me to nič ne čudi. CTGja še ni bilo, ga začnejo delati v 37. tednu. Sicer pa +12 kg, naslednji pregled 3.3.
So mi tudi vzeli kri za toxo, pritisk sem imela pa tako nizek, da sem mislila, da bom zaspala v čakalnici user posted image  Zato grem zdajle res malo v ležeči položaj, ker se mi oči še vedno zapirajo.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
11.2.2009 14:15:01   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

DNE 23.2.2009 OB 14.00  BOM KONČNO LAHKO DAHNILA USODNI SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii, pa ravno včeraj sem riž kupila user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

pol si že v nizkem štartu zame user posted image user posted image user posted image user posted image hvala user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
11.2.2009 14:16:22   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

no, pa še moje poročilo s pregleda:
naše dete je precej veliko in glede na tiste tabelice v materinski knjižici na zgornjih mejah. No ja, saj sva tudi midva oba velika, zato me to nič ne čudi. CTGja še ni bilo, ga začnejo delati v 37. tednu. Sicer pa +12 kg, naslednji pregled 3.3.
So mi tudi vzeli kri za toxo, pritisk sem imela pa tako nizek, da sem mislila, da bom zaspala v čakalnici user posted image  Zato grem zdajle res malo v ležeči položaj, ker se mi oči še vedno zapirajo.

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo feliška zate in za malo-malega user posted image user posted image user posted image user posted image le pejdi pančat, mene tud meče v horizontalo, pa se ne dam user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
11.2.2009 14:17:03   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja

lp javljam se iz pregleda.naša user posted image je težka okrog 2,200gramov.odprta nisem nič,kot so napovedali.brezveze paniko so zdignoli v porodišnici rakičan.ne vem kaj naj si mislim.lepo se imejte,grem počivat.ja pa imam 74kg

in za kok si se torej zredila? da vemo za seznam

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
11.2.2009 14:21:04   
MalaČebelica
jaz pa sem končno dala moje umetnije v albumček in si lahko pogledate kake lepe stvari sem zaštrikala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
11.2.2009 14:32:30   
Pupa7

jaz pa sem končno dala moje umetnije v albumček in si lahko pogledate kake lepe stvari sem zaštrikala user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image bravo, mava podobne zadeve user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4343
11.2.2009 14:34:00   
MalaČebelica

user posted image user posted image user posted image bravo, mava podobne zadeve user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, če si mi pa ti poslala navodila za copatke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
11.2.2009 14:43:13   
Sey
IZVIRNO SPOROČILO: buksi

no saj meni tudi ni jasno, kako imate ve preglede vsak teden pa ctg.
Očitno je odvisno kakopoteka nosečnost. Men je včeraj naredila samo trebušni ultrazvok. in nič drugega. ter dala zadnji datum čez tri tedne. Nobenega ctg-ja itn...
Hodim pa to v Postojno k dr. hrvatinovi, če jo kdo pozna? Res pa je, da dela preko koncesije. NO sam sem vceraj tudi govorila z eno punco, ki je bila noseca in je bila pri njej. Ona tudi ni imela nič ctg-jev. Je pa tko, če misliš, da je kaj narobe, greš pa v P in ti ga tam naredijo.

Moj tudi dela preko koncesije.
Imam pa CTG-je in tako pogoste preglede zato, ker imam rizično nosečnost.
Prvič sem rodila v 32. tednu!

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
11.2.2009 14:48:08   
dushka
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dushka pa ti? Si okej danes? user posted image

Kokica32

Sem okej. Rihkar sem nehala likat, zdaj se bom pa malo spočila.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
11.2.2009 14:50:45   
Sey
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še od mene! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi od mene!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
11.2.2009 14:51:28   
MalaČebelica
jaz pa grem zdaj v trgovino. lepo se mejte pa se slišimo pol.

papa

(odgovor članu dushka)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
11.2.2009 14:52:18   
Pupa7

ja, če si mi pa ti poslala navodila za copatke user posted image user posted image user posted image

a dej, a res user posted image user posted image user posted image user posted image lušno si naštrikala res user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4349
11.2.2009 15:11:15   
yania
Oj ...punce moje...neki se mi dogaja noter v trebuhu....bila sem sredi citiparka, pa me je začel dol tako šraufat....grozno...no eno uro in pol že traja....sem klicala mojo G in je rekla da moram nujno v P, ker se noče umiriti, trebuh mi pa kar skače....po vsem tem, ko je bil zdej 3 dni mir, ne vem, ali hoče nadoknaditi, al pa greva mal po levi-prehitevamo...nič, upam da ni luna kaj uštimala,,,,

se javim, če drugače ne , pa SPPS dobiš sms....držite pesti, da je vse uredu, ker imam filing da gre moj kar z rokami ven, ne samo z glavo....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?