|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 6.del
11.2.2009 12:30:54   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Tako,naše dete ima uradno očeta user posted image user posted image user posted image .

user posted image  user posted image  user posted image  Midva morava tud še to uredit, pa ne vem kdaj bo imel user posted image  čas, ker imajo v službi zdaj toliko dela.
user posted image user posted image user posted image user posted image če ne pred pa po rojstvu,ko bo imel očetovski dopustuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
11.2.2009 12:30:58   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

živjo pupe!pri nas pa danes tak lepo sonček sije!!pa toplo je tudi precej...prav za kaki sprehod z vozičkomuser posted image
a treniraš s praznim?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
11.2.2009 12:31:00   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

včeraj nam ni delal net, pa nisem mogla javit kako je bilo na pregledu...

ctg ok, naslednji pregled čez 1 teden - 17.2., kg so ostale iste, torej +13,5, miha se je že spustil v porodni kanal in lahko pričakujemo že te dni, lahko pa še tudi čakamouser posted image

drugače pa meni ne dela v celi nosečnosti nič vaginalnih pregledov, do 35 tedna je naredil vedno UZ, od 36 naprej pa snema ctg in ne dela več UZ, pregledi si pa sledijo na 1 teden, če pa bi ctg kazal na kake spremembe pa na 2 dni...

res pa je zanimivo kako se G med sabo razlikujejo glede teh pregledovuser posted image
user posted image user posted image user posted image a to se pravi,da ste v nizkem štartu?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
11.2.2009 12:31:05   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

sem pa tako žalostna, moja prijateljica je v 15t nosečnosti in ker ima neko dedno bolezen v lažji obliki, se pa to laho prenaša v hujši obliki potem na potomce, je zvedla, da se je ravno to tudi zgodilo, njeno dete je podedovalo ta gen v hujši obliki in sedaj sledi abrazija ...user posted image user posted image user posted image user posted image  res kruto, pa tako sta se veselilauser posted image user posted image user posted image

se grem še mal učit, čeprav po tej žalostni novici nimam nobene volje, sam skrbi me za našo pikico ...

user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
11.2.2009 12:31:10   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: janaja

EJ bejbe

kje se pa jjasna85 potika, ponavad je bolj zgovorna ane??

Mogoče je pa kaj novega?
mogoče pauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
11.2.2009 12:31:12   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IN PUPA JE SREČNA DO KONCA user posted image

DNE 23.2.2009 OB 14.00  BOM KONČNO LAHKO DAHNILA USODNI SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  še 12 dniuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
11.2.2009 12:33:03   
spps
jaz sem pa šla mal zapravljat,sedaj pa lahko rečem,da imam skoraj vse pripravljeno,če me kaj zagrabiuser posted image user posted image user posted image -sam še nič ne kaže,da v kratkemuser posted image
edin,kar še moram je,da grem v lekarno in še tam kupim potrebnouser posted image

in že vse kuhate?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
11.2.2009 12:34:35   
yania
ooojj...Pupa user posted image user posted image user posted image user posted image ...to pa je hitro...kaj vabila bosta uspela tako hitro poslati?

Jaz sem pa tako utrujena danes, ne vem kaj je to...ubistvu vem, spala od 1 do skoraj 6.00...potem pa ležanje do 7.30...in sem vstala, ker sem danes jaz tamalo peljala v vrtec, no peš sva šli, čez cesto... in seveda, navajena sem zjutraj poležati, vsaj to, ker čez dan mi to ne uspe...res ne...pa sem bila pri eni kolegici na kavi, pa še mleka ni imela (bljak-turška brez mleka...no sej sem pred tem doma pila celo skodelico mleka...ampak, res ni okusno...kofein pa tudi ni nič prijel).....zdaj čakam, da v vrtcu pojejo...morm iti še po enih opravkih, pa se mi ne da sama, grem po Najo v vrtec, in gre z mano....
kako mi učke skup vleče, pa to ni res....

Glede pregledov in ctgjev, jaz sem imela zadnjega v 35. tednu, zdaj bom pa v 38., pa imam prvi ctg... (trije tedni vmes, pa se mi ful vleče)...ma ne vem, user posted image  se je ful omejil, saj vem da mu zmanjkuje prostora, ampak, včeraj je bil pa res prav miren....potem pa moj itak glavo na trebuh pa pravi: nič ni narobe no, srček mu dela....potem sem pa nekaj začela, kaj če ima kako popkovino okrog, ko je drugače bil vedno ful aktiven v trebuhu, pa pravi moj spet tako kot en dr.: pa kaj ti je, zdej se itak ne bo obrnil, če bi si, bi si jo prej....nič bati...ma sem se začela samo smejati...vedno najde ene take besede, pa ne boste verjele, da ima ponavadi prav...in še pomiri me...že ko sem ga spoznala, mi je dal eno smešno vizitko, ki so si jih dali fantje takrat delat, ma to je ne vem 14 let nazaj: POTUJOČI GINEKOLOG....user posted image user posted image user posted image user posted image ....očitno ma res nekaj v krvi...haha
Ej, lepo bodite....

No zdej pa res grem,,,imajo že konec kosila...papa

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
11.2.2009 12:35:59   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

živjo pupe!pri nas pa danes tak lepo sonček sije!!pa toplo je tudi precej...prav za kaki sprehod z vozičkomuser posted image

a treniraš s praznim?user posted image

SPPS ma ti pa ga usekaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
11.2.2009 12:37:23   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: spps

jaz sem pa šla mal zapravljat,sedaj pa lahko rečem,da imam skoraj vse pripravljeno,če me kaj zagrabiuser posted image user posted image user posted image -sam še nič ne kaže,da v kratkemuser posted image
edin,kar še moram je,da grem v lekarno in še tam kupim potrebnouser posted image

in že vse kuhate?

Bravo! Jaz se moram pa zdaj odpravt, da še kaj uredim in nakupim preden grem po malega v vrtec user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
11.2.2009 12:37:36   
Lolita23

in že vse kuhate?

Midva greva ven na pizzo, hvalabogu za študenstke bone, ki počasi ....user posted image Drugače pa grem jaz tud zapravljat, moram fasango nabavit, pa morda si bom končno sesalec kupila upam.user posted image

A se spomnite, ko sem vam govorila o svojem 12 letnem svaku in njegovih izpadih.Uganite kdo bo naslednji teden 1 dan njegova varuškauser posted image ,jaz jaz sra...Tašča pa tast greta na madžarsk šopingirat, moj dela, jaz pa umiram kak bom sfolgala, zdaj je on začel ukazovat, jaz pa noseča sra...

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
11.2.2009 12:41:22   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: buksi

lep pozdrav!

Včeraj sem imela pregled in je vse ok!, mali je težak približno 2500g.
Podatki za tabelo:  naslednji pregled: 3.3. - to bo zadnji pregled., kile so pa sedaj +14. spol še vedno presenečenje.

čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image
tudi jaz še nisem imela nobenega CTG-ja,pa tud ne vem,kdaj bo,če bouser posted image user posted image

spps, vidim da nekatere celo že podčrtujejo podatke od sile, ne samo barvajo in boldajo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
11.2.2009 12:43:26   
MalaČebelica

in že vse kuhate?

pridna. meni pa manjka še posteljnina. no, sem jo že naročila. samo upam, da jo dobim še pravočasno user posted image

kuhamo pa še ne, ker ne vemo, kaj naj skuhamo danes user posted image nekaj dobrega bi pa ne vemo kaj.... user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
11.2.2009 12:50:15   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

in že vse kuhate?

Midva greva ven na pizzo, hvalabogu za študenstke bone, ki počasi ....user posted image Drugače pa grem jaz tud zapravljat, moram fasango nabavit, pa morda si bom končno sesalec kupila upam.user posted image

A se spomnite, ko sem vam govorila o svojem 12 letnem svaku in njegovih izpadih.Uganite kdo bo naslednji teden 1 dan njegova varuškauser posted image ,jaz jaz sra...Tašča pa tast greta na madžarsk šopingirat, moj dela, jaz pa umiram kak bom sfolgala, zdaj je on začel ukazovat, jaz pa noseča sra...

a ti bi rada šla predčasno rodit?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
11.2.2009 12:50:17   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: buksi

lep pozdrav!

Včeraj sem imela pregled in je vse ok!, mali je težak približno 2500g.
Podatki za tabelo:  naslednji pregled: 3.3. - to bo zadnji pregled., kile so pa sedaj +14. spol še vedno presenečenje.

čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image
tudi jaz še nisem imela nobenega CTG-ja,pa tud ne vem,kdaj bo,če bouser posted image user posted image

spps, vidim da nekatere celo že podčrtujejo podatke od sile, ne samo barvajo in boldajo user posted image user posted image user posted image user posted image

tako je prav,kr naj si vse zgled jemljejouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
11.2.2009 12:52:27   
Lolita23

in že vse kuhate?

Če se v ponedeljek ne javim, potem sem res šla, ker mali je tak da se njegova mam vsak dan joče.user posted image user posted image Potem pa prav, da bo malo vozičkal, mala v strahu kar neha brcat.

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
11.2.2009 13:01:54   
KOKICA32
Jaz delam segadinar! Pač izhod v sili.. user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
11.2.2009 13:02:50   
MalaČebelica

in že vse kuhate?

Če se v ponedeljek ne javim, potem sem res šla, ker mali je tak da se njegova mam vsak dan joče.user posted image user posted image Potem pa prav, da bo malo vozičkal, mala v strahu kar neha brcat.

joj, se mi prav smiliš. držimo pesti, da bo šlo ukrotit malega.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
11.2.2009 13:05:00   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

ga maš vsaj za dva dni?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
11.2.2009 13:09:35   
Lolita23

in že vse kuhate?

joj, se mi prav smiliš. držimo pesti, da bo šlo ukrotit malega.

ma sej ukrotila ga ne bom, ker če ga foter s pasom ne more, pa jih popljuva do kraja, potem jaz nič ne moremuser posted image

jaz sam da preživim

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4320
11.2.2009 13:15:10   
MalaČebelica

ma sej ukrotila ga ne bom, ker če ga foter s pasom ne more, pa jih popljuva do kraja, potem jaz nič ne moremuser posted image

jaz sam da preživim

hm, saj mogoče kaj dosti drugega ne moreš doseč v enem dnevu. lahko pa poskusiš obratno varianto - da ga nič ne kregaš, ampak pohvališ, pobožaš..., ko naredi kaj v redu... če je sploh kaj takega, kar je vredno pohvaliti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
11.2.2009 13:15:38   
No da se jaz še javim mam malo časa....

Naša mala princeska pančka ati je moral neki it v službo podpisat zarad dopusta in v trgovino...Danes je bila prvič pri nas patronažna in naju je zelo pohvalila je rekla da je tak posebni otroček in zelo lep sem bila vsa medena in seveda ati tudi...Kako smo spali odličnouser posted image user posted image user posted image ...Jedli smo ob 22:00 potem pa je mami odšla spat ker nisem več mogla Lia je tudi pančala ati je pa še bedel je imel skrb da me zbudi ob 01:00 da nahrani Lio in da si jaz ponovno iztisnem mleko kar pa je žalostno da do danaljnega mleko zlivam stran zato ker mi zraven teče kriuser posted image user posted image user posted image resnično mi je uničla brdavice jaz pa imam sedaj mleka dovolj včeraj sem si ga izstisnala v celem popoldnevu ko smo prišle domov pa do večera 130 ml tako da mleko je ampak trenutno ne moreva se še dojit dokler se mi moje brdavice ne popravijo...Bolijo me ne več toliko ampak zarad kakšne okužbe je bolje tako mi je danes patronažna tudi rekla...je pa rekla bomo pogledali popka in sem ji rekla da ji je že odpadel v bolnici včeraj je bila pa fulll presenečena ker ponavadi je rekla da traja malo dlje jaz vem da je bilo pr Lauri fulll dlje in je rekla potem ima pa res dobro kri...tako da mislim da v ponedeljek ko pride sledi kopanje juhuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image ...No potem smo se ob 01:30 nekaj takega najedli in je spala do mal pred šesto in je rekla dans patronažna da jo lahko pustim če želi spat no in potem smo pset jedli in zaspali nazaj do 10:00 potem pa sem jo počasi začela zbujat in je jedla tam okol 11 in sedaj pančka...lahko rečem da imam pridnega otročka sploh vam ne znam opisat da sedaj jemljem materinstno popolnoma drugače kot prvič vidi se da sem starejša in recimo bolj zrelauser posted image user posted image user posted image ...

Drugače kaj naj rečem brala vas res nisem upam da mi ne zamerite in še enkrat iz srca hvala ko ste dihale z mano...

Porodno zgodbo pa tudi napišem v kratkem lahko pa rečem samo tole da ne grem nikoli več rodituser posted image user posted image user posted image ...Sedaj imam kar sem si želela in je dovolj aja pa še to včeraj je Laura prvič videla sestrco ne znam opisat veselje in res veselje komaj čaka da pride ima še antibiotik zato pa je pr atiju...

No sedaj pa šibam počivat...

Spps dobila slikco???

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
11.2.2009 13:18:12   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

ga maš vsaj za dva dni?user posted image user posted image user posted image

Ne, tak daleč pa nisem mislila...pa niti ga noben tak ne obožuje, da bi ga dva dni jedla...user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
11.2.2009 13:20:22   
MalaČebelica
cita- ful sem vesela, da vam gre tak fajn! superca...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
11.2.2009 13:21:29   
Lolita23

jaz sam da preživim

hm, saj mogoče kaj dosti drugega ne moreš doseč v enem dnevu. lahko pa poskusiš obratno varianto - da ga nič ne kregaš, ampak pohvališ, pobožaš..., ko naredi kaj v redu... če je sploh kaj takega, kar je vredno pohvaliti user posted image user posted image user posted image

kadar užgem tako taktiko, se moram potem skrivalnice špilat, če ne dobi ****is ker se ne ukvarjam z njim, pa se dere, pa meče po tleh.user posted image

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?