yania
|
ooojj...Pupa ...to pa je hitro...kaj vabila bosta uspela tako hitro poslati? Jaz sem pa tako utrujena danes, ne vem kaj je to...ubistvu vem, spala od 1 do skoraj 6.00...potem pa ležanje do 7.30...in sem vstala, ker sem danes jaz tamalo peljala v vrtec, no peš sva šli, čez cesto... in seveda, navajena sem zjutraj poležati, vsaj to, ker čez dan mi to ne uspe...res ne...pa sem bila pri eni kolegici na kavi, pa še mleka ni imela (bljak-turška brez mleka...no sej sem pred tem doma pila celo skodelico mleka...ampak, res ni okusno...kofein pa tudi ni nič prijel).....zdaj čakam, da v vrtcu pojejo...morm iti še po enih opravkih, pa se mi ne da sama, grem po Najo v vrtec, in gre z mano.... kako mi učke skup vleče, pa to ni res.... Glede pregledov in ctgjev, jaz sem imela zadnjega v 35. tednu, zdaj bom pa v 38., pa imam prvi ctg... (trije tedni vmes, pa se mi ful vleče)...ma ne vem, se je ful omejil, saj vem da mu zmanjkuje prostora, ampak, včeraj je bil pa res prav miren....potem pa moj itak glavo na trebuh pa pravi: nič ni narobe no, srček mu dela....potem sem pa nekaj začela, kaj če ima kako popkovino okrog, ko je drugače bil vedno ful aktiven v trebuhu, pa pravi moj spet tako kot en dr.: pa kaj ti je, zdej se itak ne bo obrnil, če bi si, bi si jo prej....nič bati...ma sem se začela samo smejati...vedno najde ene take besede, pa ne boste verjele, da ima ponavadi prav...in še pomiri me...že ko sem ga spoznala, mi je dal eno smešno vizitko, ki so si jih dali fantje takrat delat, ma to je ne vem 14 let nazaj: POTUJOČI GINEKOLOG.... ....očitno ma res nekaj v krvi...haha Ej, lepo bodite.... No zdej pa res grem,,,imajo že konec kosila...papa