felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Drevoživljenja...samo da je zdaj vse uredu, ti pa res počivaj....naj bo še malo na toplem...nič se ne mudi... Felix,,,ja tudi jaz se ne sekiram, samo tista slika, s slaščičarne, je pa obupna...kot bi imela 200 kil..haloo...pa kaka sem res na njej, ta pa res ni prav pritisnil, sori....kolegica je bila danes pri meni, in se je samo smejala, ko sem ji pokazala...no, obe sva se...je rekla, pa kako so pa to res slikali?.... 11 kg sem pridelala do zdaj, meni je to fuuuulll uredu..prvič sem jih 15....pa se res ne sekiram, rabi popolno hrano...to je to..če pa mamici zapaše še kaj sladkega, je pa tudi dojenček potem srečen z njo..a ne Aja, še puding čokoladni imava z Najo preden gre v mižule....zdej pa greva v banjo...moj je pa na košarki...imava babji večer...., dež pa itak pada... Samo vprašanje: ali se je še kateri prebava še bolj polenila? Jaz ne vem, al je to kriva torta, max čokoladna, ki sem jo jedla zdej 3 dni, po en kos, ma ne vem več...kr nekaj..ma me skrbi, da res ni kakih hemeroidov, tako da bom danes čokolado raje nadomestila s čok.pudingom, če mi bo pasal... Pupa, lahko nočko... a dej, yania, me smo pa ja najlepše sej si jest tut nisem všeč, pa kaj pol, ko pogledaš slikco kot celoto, je pa prov fajn. Prebava je pa moja začuda kar ok, še celo boljša kot pred nosečnostjo, pa čeprav jemljem železo.