|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 6.del
10.2.2009 20:09:38   
Pupa7
nič drage dame, jaz se za danes poslavljam...

lepe sanje in lahko nočko vam želim user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
10.2.2009 20:10:20   
drevozivljenja
evo mene.javljam da sem bila v porodišnici.v nedeljo ob 2 zjutraj sem dobila popadke.ustavljali so jih ampak jih niso mogli in so me transportirali v maribor.tam so mi dali 3 injekcije za razvoj pljučk.in sedaj se je sanje nenadoma umirilo.bila esm odprta za 1 cm,sedaj pa več nič.z našo pupo in mano je vse ok in bove počakale do marca.imam strogo ležanje.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
10.2.2009 20:17:09   
dushka
Felix7

Nič ni novega.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
10.2.2009 20:18:35   
dushka
Lahko noč vam želim.

(odgovor članu dushka)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
10.2.2009 20:22:33   
yania
Drevoživljenja...samo da je zdaj vse uredu, ti pa res počivaj....naj bo še malo na toplem...nič se ne mudi...

Felix,,,ja tudi jaz se ne sekiram, samo tista slika, s slaščičarne, je pa obupna...kot bi imela 200 kil..haloo...pa kaka sem res na njej, ta pa res ni prav pritisnil, sori....kolegica je bila danes pri meni, in se je samo smejala, ko sem ji pokazala...no, obe sva se...je rekla, pa kako so pa to res slikali?....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
11 kg sem pridelala do zdaj, meni je to fuuuulll uredu..prvič sem jih 15....pa se res ne sekiram, user posted image  rabi popolno hrano...to je to..če pa mamici zapaše še kaj sladkega, je pa tudi dojenček potem srečen z njo..a ne user posted image user posted image user posted image

Aja, še puding čokoladni imava z Najo preden gre v mižule....zdej pa greva v banjo...moj je pa na košarki...imava babji večer...., dež pa itak pada...
Samo vprašanje: ali se je še kateri prebava še bolj polenila? Jaz ne vem, al je to kriva torta, max čokoladna, ki sem jo jedla zdej 3 dni, po en kos, ma ne vem več...kr nekaj..ma me skrbi, da res ni kakih hemeroidov, tako da bom danes čokolado raje nadomestila s čok.pudingom, če mi bo pasal...

Pupa, lahko nočko...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
10.2.2009 20:28:19   
pocka
tasa - ne nisem še oprala, bom v naslednjih dneh, čakam sonček,ker v sušilca si pa ne upam dat user posted image

A katera ve kako je naša grahec?

cita - uuaaauuu,pa vidve sta že doma, kako lepouser posted image ....veliko cartanja vam želim
drevozvljenja - počivaj, še dobro,da se je ustavilo, naj user posted image počaka še par tednov user posted image

Moram mojega pohvalit, sem si ful želela košaro za voziček, ker tisti voziček,ki ga imamo od prej je ful težek in pol,ko sem sama doma ga ne morem nosit po stopnicah (ko se vrnem s sprehoda,rada posedim z user posted image še malo v senčki pred stanovanjem, tako je bilo s Tajo), pa sem ga prosila,da bi za Buggsterja, nabavili košaro,da ga bom lahko uporabljala kar od začetka, ker je tudi zelo lahek. No, pa se ni pustil, pa je govoril naj si ne zmišljujem,da bo že star voziček dober...no in danes, kaj se pojavi doma...košara!!! user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu dushka)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
10.2.2009 20:28:22   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja

evo mene.javljam da sem bila v porodišnici.v nedeljo ob 2 zjutraj sem dobila popadke.ustavljali so jih ampak jih niso mogli in so me transportirali v maribor.tam so mi dali 3 injekcije za razvoj pljučk.in sedaj se je sanje nenadoma umirilo.bila esm odprta za 1 cm,sedaj pa več nič.z našo pupo in mano je vse ok in bove počakale do marca.imam strogo ležanje.

sm da je vse ok, zdej p lepo ležat, tko kot jaz pa bo vse okuser posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

Neposredna povezava do sporočila: 4182
10.2.2009 20:34:14   
pocka
yania - a bi nehala s to hrano, sem se zdaj pizze najedla (nič novegauser posted image ), pa bi mi zdaj prav pasala ena palačinka z nutelo user posted image user posted image user posted image , saj ni za drugo, ampak se bojim,da bom mojega nagnala v kuhno palačinke pečtuser posted image user posted image user posted image

prebava...hmmm, tudi jaz opažam,da je bolj pr ta počasnih, sploh zdaj ko elevit bolj poredko vzamem...enostavno ne vem kdaj ga vzet,ker imam cel dan kako tableto za pit user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
10.2.2009 20:35:26   
čebeica maja
CITAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

POCKA user posted image user posted image user posted image  bravo za user posted image , je pa te presenetil, to za valentinovo

mi bomo pa mel za valentinovo veliko feštouser posted image user posted image user posted image  praznoval bomo Mihcov rduser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 10.2.2009 20:36:02 >

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

Neposredna povezava do sporočila: 4184
10.2.2009 20:39:20   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jaz pa grem sedaj v bano user posted image ...si bom eno sproščujočo kopel naredila...pa se vam še mogoče potem kaj javim! user posted image
ti si kr privošči. ..pa nam pridi vsaj lahko noč zaželet user posted image

Sem že nazaj...kak je pasalo...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
10.2.2009 20:39:30   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

yania - a bi nehala s to hrano, sem se zdaj pizze najedla (nič novegauser posted image ), pa bi mi zdaj prav pasala ena palačinka z nutelo user posted image user posted image user posted image , saj ni za drugo, ampak se bojim,da bom mojega nagnala v kuhno palačinke pečtuser posted image user posted image user posted image

prebava...hmmm, tudi jaz opažam,da je bolj pr ta počasnih, sploh zdaj ko elevit bolj poredko vzamem...enostavno ne vem kdaj ga vzet,ker imam cel dan kako tableto za pit user posted image

KAKŠNE tablete pa to imaš

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
10.2.2009 20:40:13   
KOKICA32

Jaz pa grem sedaj v bano user posted image ...si bom eno sproščujočo kopel naredila...pa se vam še mogoče potem kaj javim! user posted image

Sem že nazaj...user posted image Kak je pasalo!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
10.2.2009 20:45:17   
KOKICA32

Kokica Persida mi je rekla da ne ve, bo pa vpr. sestro, ko pride v sobo.. pa bo mi javila user posted image

Hvala še enkrat...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
10.2.2009 20:45:48   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja

Samo, da je sedaj vse okej! Sedaj pa počivaj! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4189
10.2.2009 20:47:24   
mihaela01
Hej

Jaz pa imam jutri pregled in že komaj čakam...,da vidim našo bebico. Mislim, da imam jutri zadnji UZ.

Vam javim kako je bilo.

laho noč

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
10.2.2009 20:47:36   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

3x/dan buscopan, 3x/dan magnesol pol pa ne vem kdaj elevit vzetuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4191
10.2.2009 20:49:54   
pocka
Punce, jaz vas tudi počasi zapuščam, bova z dragim dr. House gledala, jautri pa imam tudi jaz UZ, pa očetovstvo greva podpisat....se vam javim jutri, da povem kako je bilo na uz.

nočko

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
10.2.2009 20:54:39   
čebeica maja

3x/dan buscopan, 3x/dan magnesol pol pa ne vem kdaj elevit vzetuser posted image

men je pa rekla da če elevit jemlem potem samo en magnesol, mogoče je pri tebi drugač, boskopan mam pa po trebi, je po res zoprno ko maš skoz nekaj

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
10.2.2009 20:57:43   
čebeica maja

KOKIC- zdej si pa rjavi medvedek-risaka,  sm mogla kr pogledat

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
10.2.2009 21:01:10   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01

Hej

Jaz pa imam jutri pregled in že komaj čakam...,da vidim našo bebico. Mislim, da imam jutri zadnji UZ.

Vam javim kako je bilo.

laho noč

držim pestke in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mihaela01)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
10.2.2009 21:02:14   
lejca
Dober vecer...

se javljam ,da je vse v redu...moj je doma in moram rect,da se ga morm spet navadit user posted image user posted image user posted image

Sem sla na hitro cez dan kaj ste napisale....user posted image ...moj gre dons ze kr zgodi spat,ker je cist zmatran od letala,tak da s user posted image ne bo nic....sicer pa me skrbi zaradi dansnjega jutra ,ko so me neki krci grabli..ampak zdej je vse v redu razen tega ,da mi busi ful utrdeva...

jutr mam pregled pri kardiologu in pol se dam kri ,pa bris za streptokoka, se morava vstat ze ob pol sedmih ,da urediva vse skupaj..

No,glih toliko ,da vas pozdravim, lepo panckite.

lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

Neposredna povezava do sporočila: 4196
10.2.2009 21:03:40   
KOKICA32

KOKIC- zdej si pa rjavi medvedek-risaka,  sm mogla kr pogledat

pa ja...sem nekaj brskala, pa sem spremenila. user posted image ..saj me bo ziher ena nadrla...češ kaj tolko spreminjam..samo malo pa moram bit žleht! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4197
10.2.2009 21:05:00   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Dober vecer...

se javljam ,da je vse v redu...moj je doma in moram rect,da se ga morm spet navadit user posted image user posted image user posted image

Sem sla na hitro cez dan kaj ste napisale....user posted image ...moj gre dons ze kr zgodi spat,ker je cist zmatran od letala,tak da s user posted image ne bo nic....sicer pa me skrbi zaradi dansnjega jutra ,ko so me neki krci grabli..ampak zdej je vse v redu razen tega ,da mi busi ful utrdeva...

jutr mam pregled pri kardiologu in pol se dam kri ,pa bris za streptokoka, se morava vstat ze ob pol sedmih ,da urediva vse skupaj..

No,glih toliko ,da vas pozdravim, lepo panckite.

lejca

Lepo, lepo, Lejca, da si se oglasila...saj bodo stvari same stekle..sedaj ko sta spet skupaj..user posted image user posted image user posted image
Jutri pa dobro opravi pri dohtarjih! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
10.2.2009 21:09:18   
KOKICA32
Pa kaj zdaj? Zdaj pa ste vse šle? Ene se niti poslovile niste!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
10.2.2009 21:09:33   
tasa_m

drevoživljenja.. zdaj pa le počivat, pa nič okoli skakat user posted image user posted image

yania .. ja super za babji večer..izkoristita koliko še lahko user posted image

pocka.. jaz tud čakam na sonček,sicer pa saj imama še čas user posted image

mihaela01
.. fajn zrihtaj na pregledu user posted image

Kokica.. nič mi še ni odpisala, ti jutri javim ko pridem iz pregleda in obiska Perside in kolegice,ki je v P. ker se ji je mali obrnil nazaj gor (pdp ima 22.02).. In lep avatar user posted image

Punce, zdaj pa vam zaželim smo LAHKO NOČ in sladke sanje..
Grem na kavč k mojemu, gledat Taxi3 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?