pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pocka vidim da je Taja tudi marčevka . A ste to tak planirali, da bo drugi tudi marčevček?? (joj sem radovedna a ne? ). ja,marčevčki so najboljši, planirali smo,da začnemo delat na drugem , tako, da bo vsaj dve leti razlike, pa je ratalo s prve...tale bo grški, smo ga na dopustu naredili glede obiskov, sem tudi jaz bila ful stroga, v P nisem dovolila, da pridejo,samo moja mama in brat sta prišla, pa moj seveda, ostalim smo pa kar rekli,da sprejemamo obiske čez 2 tedna, naj se lepo najavijo , red mora biti Mene tudi malo skrbi, ker ima Taja rojstni dan 16.3. in res upam,da bom še v enem kosu,da naredimo nekaj malega, saj ne pričakuje nihče od nas,da bomo karkoli delali, ampak jaz bi rada zaradi Taje...bomo že nekako lolita - se kot so ti že druge rekle, ne se pustit, če ne gre, ne gre, pa saj nisi robot, naj jih res tvoj kam ven pelje, če niso dovolj uvidevni,da bi to leto vse skupaj preskočili ...joj ta narod, včasih se res vprašam, a sem jaz malo čudna,ker vedno pogledam malo kaj bi bilo prav in kaj ne (no,očitno nas je že par takih,ki se to sprašujemo )