|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 6.del
2.2.2009 18:28:56   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7
... pa lahko pridejo na kak krajši obisk user posted image
ampak čim krajši a ne? user posted image

pol ure bo že predolga, ker jaz moram počivat pa dojit pa to user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 301
2.2.2009 18:30:59   
tasa_m

ja logo.. najbolje da ko ti na vratih pozvonijo da se niti sezujejo ne ampak sam pozdravijo in grejo user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 302
2.2.2009 18:32:50   
Pupa7

ja logo.. najbolje da ko ti na vratih pozvonijo da se niti sezujejo ne ampak sam pozdravijo in grejo user posted image user posted image

ta scenarij mi je najlepši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 303
2.2.2009 18:35:39   
Lolita23
Obiski jaz jim moram še tudi povedat.Čeprav jaz imam še en problem tu.Od mene se pričakuje, da organiziram družinsko pojedino za rojstni dan od mojega, ki ga ima 19.3, po resnici, me je bolj strah kak naj to skup spravim, ko bo imela doma user posted image , kot pa poroda.Moj sicer razume, sam užaljenost bo na vidiku.Sej bom mojega spravila, da nekak jim pove.

Šlatanje user posted image , men gre na živce ćže zdaj, ko bi vsak šlatal mpj trebuh, ko bo mala, pa po moje nekaj diplomacije preveč ne bo,če bodo tečni.user posted image Moj pravi, da že vid i, kak gledam ko steklen pes.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 304
2.2.2009 18:38:02   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Obiski jaz jim moram še tudi povedat.Čeprav jaz imam še en problem tu.Od mene se pričakuje, da organiziram družinsko pojedino za rojstni dan od mojega, ki ga ima 19.3, po resnici, me je bolj strah kak naj to skup spravim, ko bo imela doma user posted image , kot pa poroda.Moj sicer razume, sam užaljenost bo na vidiku.Sej bom mojega spravila, da nekak jim pove.

Šlatanje user posted image , men gre na živce ćže zdaj, ko bi vsak šlatal mpj trebuh, ko bo mala, pa po moje nekaj diplomacije preveč ne bo,če bodo tečni.user posted image Moj pravi, da že vid i, kak gledam ko steklen pes.user posted image

kdo to pričakuje, lepo povej da tega ne zmoreš, da ne boš tega delala, madoca lolitka, daj se postavi zase, pa naj jih ven pelje če že mora bit tako praznovanje.. če pa bojo užaljeni, pa naj bodo ti se ne sekiraj in misli nase in na user posted image ker sta daleč na prvem mestu!!!

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 305
2.2.2009 18:38:57   
tasa_m
ta scenarij mi je najlepši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sprintaj si ga ven in ga daj na vrata!!
al pa tisto napiši:
"nekaterih se razveselimo pri prihodu, nekaterih pa pri odhodu.."

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 306
2.2.2009 18:39:38   
Pupa7

sprintaj si ga ven in ga daj na vrata!!
al pa tisto napiši:
"nekaterih se razveselimo pri prihodu, nekaterih pa pri odhodu.."

bom dala raje OBISKI SO NEZAŽELENI! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 307
2.2.2009 18:39:58   
tasa_m
kdo to pričakuje, lepo povej da tega ne zmoreš, da ne boš tega delala, madoca lolitka, daj se postavi zase, pa naj jih ven pelje če že mora bit tako praznovanje.. če pa bojo užaljeni, pa naj bodo ti se ne sekiraj in misli nase in na user posted image ker sta daleč na prvem mestu!!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 308
2.2.2009 18:42:13   
tasa_m
bom dala raje OBISKI SO NEZAŽELENI! user posted image user posted image user posted image
pa napiši v vseh jezikih, da nebo pol kakšnega izgovarjanja, da niso razumeli user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 309
2.2.2009 18:42:44   
Pupa7

pa napiši v vseh jezikih, da nebo pol kakšnega izgovarjanja, da niso razumeli user posted image

bom še v kitajščini za vsaki slučaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 310
2.2.2009 18:49:29   
Pupa7
ma kje ste vse babuške??? user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 311
2.2.2009 18:49:52   
tasa_m

ma kje ste vse babuške??? user posted image

I'm here user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 312
2.2.2009 18:51:32   
tasa_m

bom še v kitajščini za vsaki slučaj user posted image user posted image user posted image

daj ja, nikoli ne veš user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 313
2.2.2009 18:52:18   
tasa_m
TOLKO VAS JE PRIJAVLJENIH PA NOBENA NIČ NE PIŠE user posted image user posted image

A naj grema z pupo dol, da se boste opogumle pa kaj napisale??? user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 314
2.2.2009 18:53:56   
lejca

Ja men gre tud na zivce ,ce me kdo brez vprasanja poslata po trebuhu...me kr zmrazi...se posebej ce je to moja tasca, ampak mislim da je ze porajtala,da ne maram ,niti ne govorim o malem ko pridem iz obiska...ona ze ve zakaj..pa me cist nic ne briga...zdej je celo izjavila ,da si bo vzela teden dni dopusta...ko bom rodila...to ji pa se menda ni jasno,da ne bo nic pametovala in da hocem mir.user posted image

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 315
2.2.2009 18:58:37   
lejca
Jaz si sedaj pripravljam zalogo hrane v zamrzovalnik,da mi ne bo potem treba prevec kuhat...zdej pripravljam zelenjavo,malo kasneje pa ze pripravljene jedi...
sestavljam priblizen jedilnik za kaksne 3 -4 tedne, se posebej ker ima tudi moj strogo dieto...potem ne bo casa razmisljat kaj kuhatuser posted image

(kralj Salomon)

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 316
2.2.2009 19:01:18   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: lejca
...to ji pa se menda ni jasno,da ne bo nic pametovala in da hocem mir.user posted image
user posted image user posted image lejca ti ji boš tud mogla napisat verjetno user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 317
2.2.2009 19:01:42   
pocka
pocka vidim da je Taja tudi marčevkauser posted image . A ste to tak planirali, da bo drugi user posted image tudi marčevček?? user posted image (joj sem radovedna a ne? user posted image ).

ja,marčevčki so najboljši, user posted image
planirali smo,da začnemo delat na drugem user posted image , tako, da bo vsaj dve leti razlike, pa je ratalo s prve...tale bo grški, smo ga na dopustu naredili user posted image

glede obiskov, sem tudi jaz bila ful stroga, v P nisem dovolila, da pridejo,samo moja mama in brat sta prišla, pa moj seveda, ostalim smo pa kar rekli,da sprejemamo obiske čez 2 tedna, naj se lepo najavijo user posted image , red mora biti user posted image

Mene tudi malo skrbi, ker ima Taja rojstni dan 16.3. in res upam,da bom še v enem kosu,da naredimo nekaj malega, saj ne pričakuje nihče od nas,da bomo karkoli delali, ampak jaz bi rada zaradi Taje...bomo že nekako

lolita - se kot so ti že druge rekle, ne se pustit, če ne gre, ne gre, pa saj nisi robot, naj jih res tvoj kam ven pelje, če niso dovolj uvidevni,da bi to leto vse skupaj preskočili user posted image ...joj ta narod, včasih se res vprašam, a sem jaz malo čudna,ker vedno pogledam malo kaj bi bilo prav in kaj ne (no,očitno nas je že par takih,ki se to sprašujemo user posted image )

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 318
2.2.2009 19:01:50   
Lolita23

Šlatanje user posted image , men gre na živce že zdaj, ko bi vsak šlatal moj trebuh, ko bo mala, pa po moje nekaj diplomacije preveč ne bo,če bodo tečni.user posted image Moj pravi, da že vid i, kak gledam ko steklen pes.user posted image

Ma če imajo tako navado pri njem, da se praznuje.user posted image je pa res, da sva že malo namignila, da ne bo nič, sam te zabeve so lahk z zamikom do dva tedna.To da odpade sicer ne bi trebal men nobenem govorit, ni lahk bili mal uvidevni.

18.3.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 319
2.2.2009 19:03:57   
tasa_m

Jaz si sedaj pripravljam zalogo hrane v zamrzovalnik,da mi ne bo potem treba prevec kuhat...zdej pripravljam zelenjavo,malo kasneje pa ze pripravljene jedi...
sestavljam priblizen jedilnik za kaksne 3 -4 tedne, se posebej ker ima tudi moj strogo dieto...potem ne bo casa razmisljat kaj kuhatuser posted image
pridna,pridna user posted image user posted image
mi pa se bomo kr tašči takrat abonirali..oz. tašča bo kuhala za nas, moj pa domov vozil..user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 320
2.2.2009 19:05:45   
lejca

...to ji pa se menda ni jasno,da ne bo nic pametovala in da hocem mir.user posted image
user posted image user posted image lejca ti ji boš tud mogla napisat verjetno user posted image

mislim,halo...ce lahk samohranilke poskrbijo za svoje otrocke ,bova pa tudi midva z mozekom poskrbela za najinega soncka...user posted image

(kralj Salomon)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 321
2.2.2009 19:06:18   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: pocka
...tale bo grški, smo ga na dopustu naredili user posted image
si me zdaj nasmejala.. user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 322
2.2.2009 19:06:34   
Pupa7

bo pa tvoj kuhno prevzel pa bo user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 323
2.2.2009 19:07:45   
tasa_m

mislim,halo...ce lahk samohranilke poskrbijo za svoje otrocke ,bova pa tudi midva z mozekom poskrbela za najinega soncka...user posted image

user posted image user posted image user posted image pa če bo tašči prav ali ne user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 324
2.2.2009 19:07:47   
lejca

pridna,pridna user posted image user posted image
mi pa se bomo kr tašči takrat abonirali..oz. tašča bo kuhala za nas, moj pa domov vozil..user posted image

sej menda tud ona misli,da bo kuhala za nas..sam vseo to njeno kuhanje je zame precej tezko..hocem reci..kr naprej kuha ene in iste stvari..pa vecerja je tezka,da ne mores potem spat...

(kralj Salomon)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?