Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 17:12:54
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Da vam povem, kaj sem še danes doživela, no sem šla v lekarno kupit, pač še ostalo kar rabim razen hladilnega mazila, tisto bo pa pač ati.No in ker je ena omenila, da je fajn vse razkužit, jaz pač hočem kupit razkužilo(sicer jaz nisem freak za razkuževanje, sam pač ko so en tak zagovarjale, zakaj pa ne).No v glavnem, me una lekarnarka pogleda kot da se mi je strgal, češ kaj zdaj mislim otroka,takle v balon zapret.Mene je tak sram ratal, da sem se nasmehnila, pa plačal pa šla. V glavnem, sem danes vse prebrisala, pa še do pdpja, bom parkrat, sam razkuževala pa ziher ne bom. no vidiš smo rekle da ni potrebno vse razkuževat,..pa smo ble najbolj "trapaste" takrat tiste, ki smo zagovarjale ne razkuževanje vsega se podpišem
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 17:14:12
|
|
|
|
pocka
|
mama_m - za pregled, zdaj pa res počivaj, malo pa še more zdržat! Glede kavice pa bi res bilo super v sredo dopoldne tam nekje po 9 uri, dejte povedat...tokrat mi pa mogoče celo uspe.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 17:16:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 se podpišem .. in ti dovoljujem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 17:17:03
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Da vam povem, kaj sem še danes doživela, no sem šla v lekarno kupit, pač še ostalo kar rabim razen hladilnega mazila, tisto bo pa pač ati.No in ker je ena omenila, da je fajn vse razkužit, jaz pač hočem kupit razkužilo(sicer jaz nisem freak za razkuževanje, sam pač ko so en tak zagovarjale, zakaj pa ne).No v glavnem, me una lekarnarka pogleda kot da se mi je strgal, češ kaj zdaj mislim otroka,takle v balon zapret.Mene je tak sram ratal, da sem se nasmehnila, pa plačal pa šla. V glavnem, sem danes vse prebrisala, pa še do pdpja, bom parkrat, sam razkuževala pa ziher ne bom. sej res ni treba vsega razkužit, s tem se strinjam, ampak mi bomo roke vseeno malo razkužili tu pa tam,drugega pa ne, vsaj prve dni...sicer pa,nevem kaj tisto v lekarni sploh briga kaj boš ti delala s tem razkužilom ,svašta
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 17:17:55
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 se podpišem .. in ti dovoljujem hvala
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 17:19:01
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo novo a ti je smešno?? A se spomniš te debate?? sem se že zbala, da si nam ki ostala v P. sem že najoo tipkala če ima tvojo gsm cifro.. vidiš kak skrbim zate lepo, da vas skrbi. No, pa poročilo: čez dan sm še vedno mela mokre izcedke, če bi bla plodovnica, bi to trajalo še ponoči ampak čez noč ni bilo potem nič! Lažni alarm Hvala bogu!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 17:21:12
|
|
|
|
novo
|
taša-m lepa slikca. Kaj si se za nov del odločila v novo preobleko stopit! kaj zlikala si že?
< Sporočilo je popravil novo -- 2.2.2009 17:23:20 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 17:26:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka sej res ni treba vsega razkužit, s tem se strinjam, ampak mi bomo roke vseeno malo razkužili tu pa tam,drugega pa ne, vsaj prve dni...sicer pa,nevem kaj tisto v lekarni sploh briga kaj boš ti delala s tem razkužilom ,svašta pocka, roke se bodo itak razkuževale..to tud pri nas . Ne bom pa razkuževala kljuk, previjalne in vsega temu podobnega. Vsak kiri bo mimo šel pa mi naše pikice tud nebo mogel šlatat..tisti časi so minili
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 17:28:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo taša-m lepa slikca. Kaj si se za nov del odločila v novo preobleko stopit! kaj zlikala si že? ja sem malo spremenila avatar, ker mi je tisto modro ozadje šlo že na živčke.. Ja, prosim lepo..vse sem zlikala in tud oprala zadnji stroj perila. V čet. zlikam še tisto in sem konec. Torbe pa še vedno nebom pripravila!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 17:29:47
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo taša-m lepa slikca. Kaj si se za nov del odločila v novo preobleko stopit! kaj zlikala si že? ja sem malo spremenila avatar, ker mi je tisto modro ozadje šlo že na živčke.. Ja, prosim lepo..vse sem zlikala in tud oprala zadnji stroj perila. V čet. zlikam še tisto in sem konec. Torbe pa še vedno nebom pripravila! ja, pridna. S torbo se še ti pa ne mudi!
< Sporočilo je popravil novo -- 2.2.2009 17:30:44 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 17:33:35
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo taša-m lepa slikca. Kaj si se za nov del odločila v novo preobleko stopit! kaj zlikala si že? ja sem malo spremenila avatar, ker mi je tisto modro ozadje šlo že na živčke.. Ja, prosim lepo..vse sem zlikala in tud oprala zadnji stroj perila. V čet. zlikam še tisto in sem konec. Torbe pa še vedno nebom pripravila! taša, kaj pol ti gre moje modro ozadje na živce???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 17:39:28
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo taša-m lepa slikca. Kaj si se za nov del odločila v novo preobleko stopit! kaj zlikala si že? ja sem malo spremenila avatar, ker mi je tisto modro ozadje šlo že na živčke.. Ja, prosim lepo..vse sem zlikala in tud oprala zadnji stroj perila. V čet. zlikam še tisto in sem konec. Torbe pa še vedno nebom pripravila! taša, kaj pol ti gre moje modro ozadje na živce??? ne se jezit! Tvojo popestri sončnica!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 17:42:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 taša, kaj pol ti gre moje modro ozadje na živce??? neeeee sploh neeee!! lahko bi pa si že kako drugo sončnico najšla ja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 17:43:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo ja, pridna. S torbo se še ti pa ne mudi! hvala, hvala.. mi je danes moj reko če bom mu vse nastavla, da ko bo mogo it da bo vedo kaj mora vzet. Sem mu rekla da še ne grem nikamor in naj me ne tiši, ker se men še ne mudi nikamor-!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 17:45:25
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: pocka sej res ni treba vsega razkužit, s tem se strinjam, ampak mi bomo roke vseeno malo razkužili tu pa tam,drugega pa ne, vsaj prve dni...sicer pa,nevem kaj tisto v lekarni sploh briga kaj boš ti delala s tem razkužilom ,svašta pocka, roke se bodo itak razkuževale..to tud pri nas . Ne bom pa razkuževala kljuk, previjalne in vsega temu podobnega. Vsak kiri bo mimo šel pa mi naše pikice tud nebo mogel šlatat..tisti časi so minili joooj to je pa meni šlo tako na živce, pa sem oseba,ki ni glih tiho, vedno nazaj zabrusim, ampak, ko so pa malo tikali, pa kar nisem vedela kako reagirat, sem probala čim bolj diplomatsko rešit, ampak ljudje res ne razmišljajo in vsi jih tikajo glih za rokice, s tistimi svojimi umazanimi rokami, ki so kaj veš vse že pred tem tikali in da pol svoje rokice v usta, sej ne mislit,da sem neka sterilna, daleč od tega, ampak tega pa tako ne prenesem... grrr
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 17:49:01
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 taša, kaj pol ti gre moje modro ozadje na živce??? neeeee sploh neeee!! lahko bi pa si že kako drugo sončnico najšla ja evo iz inata si ne bom
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 17:50:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka joooj to je pa meni šlo tako na živce, pa sem oseba,ki ni glih tiho, vedno nazaj zabrusim, ampak, ko so pa malo tikali, pa kar nisem vedela kako reagirat, sem probala čim bolj diplomatsko rešit, ampak ljudje res ne razmišljajo in vsi jih tikajo glih za rokice, s tistimi svojimi umazanimi rokami, ki so kaj veš vse že pred tem tikali in da pol svoje rokice v usta, sej ne mislit,da sem neka sterilna, daleč od tega, ampak tega pa tako ne prenesem... grrr se strinjam s tabo.. najhuje pa je ko jim hočeš to dopovedat pa so užaljeni. Mislim haloo, pol pa pasi mulo,..meni je prav..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 17:55:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 evo iz inata si ne bom meni je prav.. (kot v reklami za .. ne vem več kaj ). Ti pa jaz pošiljam šopek teh rumenih sončnic, brez modrega ozadja Just for you
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 2.2.2009 17:59:35 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 17:59:15
|
|
|
|
lejca
|
sem se zbudla iz spanja..a ni popoldansko spanje najlepse....? Glede tikanja otrocka sem jaz zelo zelo obcutljiva, bomo videli kak bo slo...k sreci mam mojega ,da mi bo pomagal na diplomatski nacin preprecit vso to tikanje in "sladkarijo" , ce me razumete kaj mislim...namrec pr nas ti pridejo vsi takoj na vrata ,da nimas niti casa dihat in se spocit,potem jih moras pa celo se strect..Kar se jaz absolutno ne grem... Jaz hocem vsaj 2 tedna mir pred obiski,pa mir ko dojim. A ni res ,da se moramo mi trije med seboj najprej spoznat?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 18:02:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Jaz hocem vsaj 2 tedna mir pred obiski,pa mir ko dojim. A ni res ,da se moramo mi trije med seboj najprej spoznat? to sem jaz že vsem povedala..malo so me na začetku čudno pogledali ampak pol so se strinjali (druga jim ni ostalo )
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 18:05:27
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca sem se zbudla iz spanja..a ni popoldansko spanje najlepse....? Glede tikanja otrocka sem jaz zelo zelo obcutljiva, bomo videli kak bo slo...k sreci mam mojega ,da mi bo pomagal na diplomatski nacin preprecit vso to tikanje in "sladkarijo" , ce me razumete kaj mislim...namrec pr nas ti pridejo vsi takoj na vrata ,da nimas niti casa dihat in se spocit,potem jih moras pa celo se strect..Kar se jaz absolutno ne grem... Jaz hocem vsaj 2 tedna mir pred obiski,pa mir ko dojim. A ni res ,da se moramo mi trije med seboj najprej spoznat? jaz sem v prvo hitro naredila red glede tega, sem že prej vsem povedala, da prvih 14 dni ne sprejemamo obiskov, da se najprej navadimo en na drugega in se znajdemo v vsej tisti zmedi, pol pa lahko pridejo. Ampak se najdejo taki in drugačni, ki pol pridejo in kar ne znajo iti, visijo tam po 3 ure in več, ti pa ne veš več kam bi se obrnil, pa greš vmes že žnjkrat podojit otroka...ma grozno, no saj tudi to mine, pol se to počasi neha
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 18:07:40
|
|
|
|
pocka
|
joj,ma prav nepokretna sem že, sva se prej s Tajo igrali na tleh in ne vprašajte, ko sem hotela vstat s tal, sem mislila,da mi ne bo nikoli več uspelo, mislim,da če bi me kdo videl pri tej misiji, bi crknil od smeha
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 18:11:27
|
|
|
|
tasa_m
|
pocka vidim da je Taja tudi marčevka . A ste to tak planirali, da bo drugi tudi marčevček?? (joj sem radovedna a ne? ).
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 18:15:06
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca sem se zbudla iz spanja..a ni popoldansko spanje najlepse....? Glede tikanja otrocka sem jaz zelo zelo obcutljiva, bomo videli kak bo slo...k sreci mam mojega ,da mi bo pomagal na diplomatski nacin preprecit vso to tikanje in "sladkarijo" , ce me razumete kaj mislim...namrec pr nas ti pridejo vsi takoj na vrata ,da nimas niti casa dihat in se spocit,potem jih moras pa celo se strect..Kar se jaz absolutno ne grem... Jaz hocem vsaj 2 tedna mir pred obiski,pa mir ko dojim. A ni res ,da se moramo mi trije med seboj najprej spoznat? jaz se popolnoma strinjam s tabo!!! sem se že zmenla tud to, da niti njegova družina ne hodi v P ampak ma dovoljenje samo moja mama in se je čist strinjal z mano... ko pa pridemo domov in se malo ustalimo pa lahko pridejo na kak krajši obisk
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 18:27:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ... pa lahko pridejo na kak krajši obisk ampak čim krajši a ne?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?