|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 6.del
2.2.2009 17:12:54   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Da vam povem, kaj sem še danes doživela, no sem šla v lekarno kupit, pač še ostalo kar rabim razen hladilnega mazila, tisto bo pa pač ati.No in ker je ena omenila, da je fajn vse razkužit, jaz pač hočem kupit razkužilo(sicer jaz nisem freak za razkuževanje, sam pač ko so en tak zagovarjale, zakaj pa ne).No v glavnem, me una lekarnarka pogleda kot da se mi je strgal, češ kaj zdaj mislim otroka,takle v balon zapret.Mene je tak sram ratal, da sem se nasmehnila, pa plačal pa šla.user posted image V glavnem, sem danes vse prebrisala, pa še do pdpja, bom parkrat, sam razkuževala pa ziher ne bom.
user posted image user posted image user posted image no vidiš smo rekle da ni potrebno vse razkuževat,..pa smo ble najbolj "trapaste" takrat tiste, ki smo zagovarjale ne razkuževanje vsega user posted image user posted image

se podpišem user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 276
2.2.2009 17:14:12   
pocka
mama_muser posted image za pregled, zdaj pa res počivaj, malo pa še more zdržat!

Glede kavice pa bi res bilo super v sredo dopoldne tam nekje po 9 uri, dejte povedat...tokrat mi pa mogoče celo uspe.user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 277
2.2.2009 17:16:23   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

.. in ti dovoljujem user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 278
2.2.2009 17:17:03   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Da vam povem, kaj sem še danes doživela, no sem šla v lekarno kupit, pač še ostalo kar rabim razen hladilnega mazila, tisto bo pa pač ati.No in ker je ena omenila, da je fajn vse razkužit, jaz pač hočem kupit razkužilo(sicer jaz nisem freak za razkuževanje, sam pač ko so en tak zagovarjale, zakaj pa ne).No v glavnem, me una lekarnarka pogleda kot da se mi je strgal, češ kaj zdaj mislim otroka,takle v balon zapret.Mene je tak sram ratal, da sem se nasmehnila, pa plačal pa šla.user posted image V glavnem, sem danes vse prebrisala, pa še do pdpja, bom parkrat, sam razkuževala pa ziher ne bom.

sej res ni treba vsega razkužit, s tem se strinjam, ampak mi bomo roke vseeno malo razkužili tu pa tam,drugega pa ne, vsaj prve dni...sicer pa,nevem kaj tisto v lekarni sploh briga kaj boš ti delala s tem razkužilom user posted image ,svašta

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 279
2.2.2009 17:17:55   
Pupa7

.. in ti dovoljujem user posted image user posted image

hvala user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 280
2.2.2009 17:19:01   
novo

IZVIRNO SPOROČILO: novo
user posted image user posted image user posted image

novo a ti je smešno?? user posted image user posted image   A se spomniš te debate??

sem se že zbala, da si nam ki ostala v P. sem že najoo tipkala če ima tvojo gsm cifro..
vidiš kak skrbim zate user posted image

lepo, da vas skrbi. No, pa poročilo: čez dan sm še vedno mela mokre izcedke, če bi bla plodovnica, bi to trajalo še ponoči ampak čez noč ni bilo potem nič! Lažni alarmuser posted image Hvala bogu!

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 281
2.2.2009 17:21:12   
novo
taša-m lepa slikca. Kaj si se za nov del odločila v novo preobleko stopit!user posted image

kaj zlikala si že?user posted image

< Sporočilo je popravil novo -- 2.2.2009 17:23:20 >

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 282
2.2.2009 17:26:15   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: pocka
sej res ni treba vsega razkužit, s tem se strinjam, ampak mi bomo roke vseeno malo razkužili tu pa tam,drugega pa ne, vsaj prve dni...sicer pa,nevem kaj tisto v lekarni sploh briga kaj boš ti delala s tem razkužilom user posted image ,svašta

pocka, roke se bodo itak razkuževale..to tud pri nasuser posted image . Ne bom pa razkuževala kljuk, previjalne in vsega temu podobnega.
Vsak kiri bo mimo šel pa mi naše pikice tud nebo mogel šlatat..tisti časi so minili user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 283
2.2.2009 17:28:02   
tasa_m

taša-m lepa slikca. Kaj si se za nov del odločila v novo preobleko stopit!user posted image

user posted image user posted image ja sem malo spremenila avatar, ker mi je tisto modro ozadje šlo že na živčke..
Ja, prosim lepo..vse sem zlikala in tud oprala zadnji stroj perila. V čet. zlikam še tisto in sem konec.
Torbe pa še vedno nebom pripravila! user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 284
2.2.2009 17:29:47   
novo

user posted image user posted image ja sem malo spremenila avatar, ker mi je tisto modro ozadje šlo že na živčke..
Ja, prosim lepo..vse sem zlikala in tud oprala zadnji stroj perila. V čet. zlikam še tisto in sem konec.

ja, pridna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image S torbo se še ti pa ne mudi!user posted image

< Sporočilo je popravil novo -- 2.2.2009 17:30:44 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 285
2.2.2009 17:33:35   
Pupa7

taša, kaj pol ti gre moje modro ozadje na živce??? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 286
2.2.2009 17:39:28   
novo

user posted image user posted image user posted image ne se jezit! user posted image user posted image user posted image Tvojo popestri sončnica!

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 287
2.2.2009 17:42:03   
tasa_m

neeeee user posted image sploh neeee!!
lahko bi pa si že kako drugo sončnico najšla ja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 288
2.2.2009 17:43:24   
tasa_m
ja, pridna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image S torbo se še ti pa ne mudi!user posted image

hvala, hvala.. user posted image

mi je danes moj reko če bom mu vse nastavla, da ko bo mogo it da bo vedo kaj mora vzet. Sem mu rekla da še ne grem nikamor in naj me ne tiši, ker se men še ne mudi nikamor-!! user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 289
2.2.2009 17:45:25   
pocka

pocka, roke se bodo itak razkuževale..to tud pri nasuser posted image . Ne bom pa razkuževala kljuk, previjalne in vsega temu podobnega.
Vsak kiri bo mimo šel pa mi naše pikice tud nebo mogel šlatat..tisti časi so minili user posted image user posted image

joooj to je pa meni šlo tako na živce, pa sem oseba,ki ni glih tiho, vedno nazaj zabrusim, ampak, ko so pa malo tikali, pa kar nisem vedela kako reagirat, sem probala čim bolj diplomatsko rešit, ampak ljudje res ne razmišljajo in vsi jih tikajo glih za rokice, s tistimi svojimi umazanimi rokami, ki so kaj veš vse že pred tem tikali in user posted image da pol svoje rokice v usta, sej ne mislit,da sem neka sterilna, daleč od tega, ampak tega pa tako ne prenesem... grrruser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 290
2.2.2009 17:49:01   
Pupa7

neeeee user posted image sploh neeee!!
lahko bi pa si že kako drugo sončnico najšla ja user posted image user posted image user posted image

evo iz inata si ne bom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 291
2.2.2009 17:50:56   
tasa_m
joooj to je pa meni šlo tako na živce, pa sem oseba,ki ni glih tiho, vedno nazaj zabrusim, ampak, ko so pa malo tikali, pa kar nisem vedela kako reagirat, sem probala čim bolj diplomatsko rešit, ampak ljudje res ne razmišljajo in vsi jih tikajo glih za rokice, s tistimi svojimi umazanimi rokami, ki so kaj veš vse že pred tem tikali in user posted image da pol svoje rokice v usta, sej ne mislit,da sem neka sterilna, daleč od tega, ampak tega pa tako ne prenesem... grrruser posted image

se strinjam s tabo..
najhuje pa je ko jim hočeš to dopovedat pa so užaljeni. Mislim haloo, pol pa pasi mulo,..meni je prav..user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 292
2.2.2009 17:55:42   
tasa_m
evo iz inata si ne bom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni je prav.. user posted image user posted image (kot v reklami za .. ne vem več kaj ).

Ti pa jaz pošiljam šopek teh rumenih sončnic, brez modrega ozadja user posted image Just for you user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 2.2.2009 17:59:35 >

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 293
2.2.2009 17:59:15   
lejca
sem se zbudla iz spanja..a ni popoldansko spanje najlepse....?

Glede tikanja otrocka sem jaz zelo zelo obcutljiva, bomo videli kak bo slo...k sreci mam mojega ,da mi bo pomagal na diplomatski nacin preprecit vso to tikanje in "sladkarijo" , ce me razumete kaj mislim...namrec pr nas ti pridejo vsi takoj na vrata ,da nimas niti casa dihat in se spocit,potem jih moras pa celo se strect..Kar se jaz absolutno ne grem...

Jaz hocem vsaj 2 tedna mir pred obiski,pa mir ko dojim. A ni res ,da se moramo mi trije med seboj najprej spoznat?

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 294
2.2.2009 18:02:46   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: lejca
Jaz hocem vsaj 2 tedna mir pred obiski,pa mir ko dojim. A ni res ,da se moramo mi trije med seboj najprej spoznat?
user posted image user posted image user posted image to sem jaz že vsem povedala..malo so me na začetku čudno pogledali ampak pol so se  strinjali (druga jim ni ostalouser posted image )

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 295
2.2.2009 18:05:27   
pocka

Glede tikanja otrocka sem jaz zelo zelo obcutljiva, bomo videli kak bo slo...k sreci mam mojega ,da mi bo pomagal na diplomatski nacin preprecit vso to tikanje in "sladkarijo" , ce me razumete kaj mislim...namrec pr nas ti pridejo vsi takoj na vrata ,da nimas niti casa dihat in se spocit,potem jih moras pa celo se strect..Kar se jaz absolutno ne grem...

jaz sem v prvo hitro naredila red glede tega, sem že prej vsem povedala, da prvih 14 dni ne sprejemamo obiskov, da se najprej navadimo en na drugega in se znajdemo v vsej tisti zmedi, pol pa lahko pridejo. Ampak se najdejo taki in drugačni, ki pol pridejo in kar ne znajo iti, visijo tam po 3 ure in več, ti pa ne veš več kam bi se obrnil, pa greš vmes že žnjkrat podojit otroka...ma grozno, no saj tudi to mine, pol se to počasi neha

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 296
2.2.2009 18:07:40   
pocka
joj,ma prav nepokretna sem že, sva se prej s Tajo igrali na tleh in ne vprašajte, ko sem hotela vstat s tal, sem mislila,da mi ne bo nikoli več uspelo, mislim,da če bi me kdo videl pri tej misiji, bi crknil od smeha user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 297
2.2.2009 18:11:27   
tasa_m
pocka vidim da je Taja tudi marčevkauser posted image . A ste to tak planirali, da bo drugi user posted image tudi marčevček?? user posted image (joj sem radovedna a ne? user posted image ).

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 298
2.2.2009 18:15:06   
Pupa7

jaz se popolnoma strinjam s tabo!!! sem se že zmenla tud to, da niti njegova družina ne hodi v P ampak ma dovoljenje samo moja mama in se je čist strinjal z mano... ko pa pridemo domov in se malo ustalimo pa lahko pridejo na kak krajši obisk user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 299
2.2.2009 18:27:37   
tasa_m
... pa lahko pridejo na kak krajši obisk user posted image
ampak čim krajši a ne? user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?