|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kofetek za vse
19.4.2005 8:07:37   
Maša26
Astra, se bom vmešala ;)

Se mi zdi, da je to lahko eden stranskih učinkov klomifena, nekakšni oblivi :zmeden2:

No, mene ni, čeprav, če sedaj začnem za nazaj analizirat, bom verjetno ugotovila, da me je :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Kofetek za vse
19.4.2005 8:07:57   
Udb
o SLAVLJENKA!! vSE NAJBOLJŠE!!

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Kofetek za vse
19.4.2005 8:08:26   
pika74
hvala :love::love:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Kofetek za vse
19.4.2005 8:09:45   
Anitka
Pika kaj pa :torta: ?

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Kofetek za vse
19.4.2005 8:12:42   
Tina76
Na gretje sem prejela le eno lepo blastocisto, saj sem imela hiperstimulacijo, ki pa je k sreči že minila. Na "hladno" so dali še tri blastociste, ki bodo še prišle v poštev. Moj:love: ima vizijo da bi imel kar štiri otroke, če bi se prijeli. S :sloncek: sva nehala pred ET .... dva ni prej sva rekla konec. Tega se enako držim glede orgazma.....vsaj jaz:)-. Pri prvem postopku nisva bila tako previdna in sva si kak orgazem tud privoščila. Sedaj pa :love: pravi da ve zakaj se v prvo ni prijelo.Eh težko je tukaj pameten bit. Če se prime se prime in pika.

LP

Tina

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Kofetek za vse
19.4.2005 8:14:05   
Tina76
Vse naj naj Pika:darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Kofetek za vse
19.4.2005 8:19:30   
biba77
:bravo::bravo::bravo: Cestitke, Pika74! :rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Kofetek za vse
19.4.2005 8:25:31   
Bety
Astra...Klomifen ni čudežna tabletka, pa vendar pomaga da se O zgodi....če je vse drugo OK, pa se tudi dojenček zgodi...mene je v času jemanja Klomifena hudo zeblo...pa mi ščitnica dobro dela...v času O pa sem prav norela od napetosti, da sem mogla buscopane piti...dobro je preveriti, če ti Klomifen sploh deluje in če ne, pa verjetno ima smisel razmišljati o drugačni stimulaciji jajčnikov...ne vem...

Tina...samo enga so ti dali....uffffff...velika loterija....RESNIČNO UPAM, DA TI BO USPELO!!! Ali si pila aspirin in kakšne injekcije si dobila (gonal, menogon???)...kdaj si začela..po M ali že 22.dan ciklusa?...

ANITKAAAAAAA....:love::love::love::love:...pogrešam te na tem našem forumu...zbežala si nekam drugam, mislim...
:rozica:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Kofetek za vse
19.4.2005 8:26:57   
pika74
u še :torta::torta::torta::torta::torta: sm pozabla :)-:)-

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Kofetek za vse
19.4.2005 8:35:21   
biba77
Ja, saj deluje pri meni, samo ratalo se ni z njim...
No, ne bi vec o tem...

Tina, :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Anitka pa je pac pridna in je aktivna na vec straneh, ne A.??? :rozica:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Kofetek za vse
19.4.2005 9:19:45   
wawa
Ohoj en lep pozdravček vsem.....

Evo sem vam spekla fullll veliko :torta: je ta vsako en košček za slavljenke pa za tiste ta lačne pa dva....

Dober tek!

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Kofetek za vse
19.4.2005 9:26:08   
Udb
oJ, Wawa. Tebe pa že dolgo ni bilo pri nas na kofetku! Kako :duda:?

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Kofetek za vse
19.4.2005 9:38:24   
wawa
;)Ma ja Udb zadnje čase sem bila tudi na RR bolj malo, vso energijo kar sem jo imela sem porabila za šiht.....no dons sem vas pa prišla malo pogledat........;)
Zdaj sem prav jezna...kupla sem si eno grozdje, za papat med šihtom pa je full zanič...........:(:(:(:(:(:(:(:(

A ja drugače :duda: OK, sva z dragim vidla slikico, zdaj pa čakam na NS:bravo::bravo:, nimam pa razen utrujenosti pa požrešnosti nobenih drugih :nosecka: znakcov;););) (a ja sam to še da se mi ne da delat in rabim :morje:;););))

Pa ve ostale kako ste?

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Kofetek za vse
19.4.2005 9:42:24   
Udb
wawa, tudi jaz bi dopust! Pa še kako bi mi pasal! Včeraj sem imela energije na pretek, danes pa me je tole vreme + včerajšnje pretiravnje v sprehodu + premalo spanja čisto dotolklo!! :( Bi šla spat. Pa moram po službi v Lj, in imam do 18.30 šolo!!!!!!! Potem pa še 1 ura vožnje domov! Potem se bom pa sesula v posteljo!

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Kofetek za vse
19.4.2005 9:45:14   
baguSka
:)-:)- wawa a si ti zihr da je grozdje zanč??? al je tvoj okus kriv :zmeden: :)-:)-

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Kofetek za vse
19.4.2005 9:50:36   
wawa
Udb veš da se mi prav smiliš, jaz nebi zdržala, sem imela tudi jaz včeraj fulllll energije...............zdajle pa že 20min bulim v eno zadevo tlele, ki bi jo z veseljem naredila, pa kar ne najdem navdiha kako;);););)

Baguska ti se kar hecaj, boš vidla:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-.............ma sem si ga res fullll zaželela.........zdaj pa ni dober:((:((:((:((:((:((:((

Evo help: zdaj služben problem......kaj menite če zboliš v restavraciji za salmonelo imaš pravico do odškodnine:)-:)-:)-:)-:)-:)- NO VIDITE KOK SEM DANES ZBLOJENA TAKE ENOSTAVNE STVARI MI NISO JASNE:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-??????????

RABIM :morje::morje::morje::morje:, kam gremo??????

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Kofetek za vse
19.4.2005 9:59:23   
biba77
Sem ZA odskodnino v takem primeru. Razen, ce si lastnik restavracije. :)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   Kofetek za vse
19.4.2005 10:13:33   
baguSka
Na Bali..

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   Kofetek za vse
19.4.2005 10:20:34   
Udb
Kamorkoli, samo da bi šla od tukaj!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   Kofetek za vse
19.4.2005 10:26:17   
baguSka
Pol pejd pa z mano :zmeden:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   Kofetek za vse
19.4.2005 10:26:54   
baguSka
Od tuki kje udb?? Vn iz pisarne?? Vn iz Nm??? vn iz slo??

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   Kofetek za vse
19.4.2005 10:28:44   
wawa
Nekam kjer bo toplo pa suho, pa morje kjer se bomo namakale.................

Ja glede odškodnine se pa strinjam, je pa smotan če si lastnik gostilne.......no ampak saj majo zavarovano;););););)

Ej mam že malo več energije........:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:, sam mal čveka rabi človek.....

A greste kam za prvega maja?

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   Kofetek za vse
19.4.2005 10:31:38   
Udb
baguska, ven iz pisarne!!!!!!!

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   Kofetek za vse
19.4.2005 10:32:05   
Udb
wawa, midva greva v ZOO Zagreb!! ;)

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   Kofetek za vse
19.4.2005 10:34:04   
biba77
Kdaj v ZOO? Jaz bi tudi...

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?