|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kofetek za vse
19.4.2005 10:44:37   
baguSka
Hehe wawa jst grem vn iz pisarne, tko k udb dons ob dveh.:bravo:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   Kofetek za vse
19.4.2005 10:46:32   
PiaM
:zaspan: Hojla, klepetulje!:kava:
Anitka, bo kruh z nutello in :kava: s smetano vredu?:)
MOj :love: je veselo kihal in šmrkal že 2 dni okoli mene tako, da sem se v to deževno jutro zbudila še jaz z vnetim grlom:((.
:rozica:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   Kofetek za vse
19.4.2005 10:51:28   
wawa
:)-:)-Že ob dveh, joj jaz bom tudi verjetno takrat pobegnila...........saj mogoče ne bo nihče opazil da me ni:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Udb živalski vrt v Zagreb, menda je fenomenalno obnovljen, poiskali so podjetja, ki bi financirala živali in tako sedaj vsaka žival "pripada" enemu podjetju, ki ji krije stroške hrane in ostalega vzdrževanja:bravo::bravo::bravo::bravo: saj tako sem slišala:zmeden::zmeden::zmeden:. jaz sem bila zadnjič v Ljubljani ------------ fulllll razočarana!!!!!!

Manda je pa tudi na Dunaju super!!

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   Kofetek za vse
19.4.2005 10:58:13   
baguSka
jst bi pa vse živali pokupla in jih vrnila v njihovo naravno okolje..:(

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   Kofetek za vse
19.4.2005 11:05:53   
Udb
baguska, načeloma tudi jaz tako mislim, ampak kaj ko bodo kmalu nekatere živali na svetu samo še zaradi živalskih vrtov!

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   Kofetek za vse
19.4.2005 11:06:25   
biba77
Ja, kako pa je pri nas v Lj.? Menda zajcki nimajo takih idej:
http://unix.rulez.org/~calver/pictures/bunny_suicides/
:zmeden:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   Kofetek za vse
19.4.2005 11:06:41   
Udb
wawa, tudi jaz sem slišala, da je fajn urejeno - grem preveriti!! :)-

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   Kofetek za vse
19.4.2005 11:07:16   
Udb
Astra glede na stanje pri nas, bodo verjetno kmalu imeli take ideje!!:)-

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   Kofetek za vse
19.4.2005 11:07:59   
baguSka
Žalost kam vse poseže človeška roka..:((

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   Kofetek za vse
19.4.2005 11:12:52   
aljča
Ojla punce...
Sem že kakšno uro tu gori pa sem komaj sedajle prebrala čvekec zraven:kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava:mislim, da jih bo dovolj še za vas.Jaz sem dons tolk slabe volje,da kar res ni.Sem dobila tako mrzlo polivko tko, da ne vem kaj naj naredim.Komisija mi sploh ni zaključila bolniške sedaj po pritožbi dva krat pa zvem, da mi niso podaljšali naprej tko, da moram dati 16 dni svojga dopusta.Za znort.Tolk da veste,da so začel pometat z nosečnicam in živčnimi bolniki drug mesec začnejo pa z ortoprdskimi bolniki.Lahko imaš rizično nosečnost in te kar dajo lepo delat v službo,pol pa mej velko rodnost v Sloveniji.Nikoli nisem bla velik po bolniški in ko gremo v delo za:duda:pa tole,me je kar minilo.Punce jaz sem čist out.:((:((:((:((:(:(:(:(
Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   Kofetek za vse
19.4.2005 11:28:56   
biba77
Joj, Aljca, ne se sekirat.
Ma ves, se vedno boljsi dopust, samo da bo :duda:. Mogoce pa bi ga pac lahko zdaj cimboljse izkoristila? - upam, da sem zastopila tvoj post...:ups:
Je pa res, da se v Slo dela bolj malo za rodnost in (bodoce) nosecke... :grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   Kofetek za vse
19.4.2005 11:33:21   
Anitka
Hej, hej! Ja Bety me pa pogreša? Prejšnji teden me res ni bilo kaj dosti gor, ker sem bila v bolnici, zdaj pa kar nonstop visim. Čutim pa danes rahle bolečinice na dotik na ranici v popku:zmeden2::zmeden::zmeden2::zmeden: Upam, da bo vse o.k. Grem pa jutri itak šive dat ven, pa bomo videli kako in kaj.

Drugače pa sem pošteno jezna :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: na tole presneto vreme, ki ni nič kaj obetavno. Jaz pa grem drug teden na :morje:, le kaj bom tam :grrr::grrr: A naj bundo vzamem zraven?

Nutella - njami, njami:)-:)-:)-:)-:)-:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:

Aljča a take stvari se ti dogajajo? Mater :ups:zdaj sem pa še za to jezna :grrr::grrr:

Punce grem malce počivat, da ne bo kaj z mojimi ranami narobe in se kasneje spet beremo,

Anitka:pika:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   Kofetek za vse
19.4.2005 14:05:07   
aljča
Evo punce jaz mam novičke...moj:love:me je napodil do moje zdravnice in mi rekel, da mora ona to uštimat ker me je zavajala in glej ga zlomka.Dopusta ne bom nič devala,ker mi je na novo odprla bolniško.Sem vesela ampak jutri grem kar v službo da malo na vse skupaj pozabim in počakam do naslednjega UZ kar seda mirna.Tko bi rada da mi v tretje IUI porata.:zmeden2:;):):zmeden:
Od juter naprej vas berem zvečer tko, da punce lepo kofetkite zjutraj na žalost brez mene:((:(.
Čao Alja:metulj::metulj:
p.s. Glede bolnišk in zdravljenja pa nosečnosti bi pa morale nekaj ukrent, da bi se to zrihtalo,kaj pravte????

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   Kofetek za vse
19.4.2005 14:08:23   
Anitka
Aljča :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: da si dobro poštimala.

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 64
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?