|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: prosim razložte mi....
2.2.2009 13:44:39   
danijela in taja
pikapolonica nisi dojela......očitno.....

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 51
2.2.2009 15:13:23   
Pikapolonica_
smešna siuser posted image

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu danijela in taja)
Neposredna povezava do sporočila: 52
2.2.2009 15:23:14   
alička
Draga moja danijela in taja, oprosti ampak tvoji posti so resnično težko berljivi, pa reci kar hočeš.

O tem da je stvar kulture, da pišeš tako da drugi lahko sledijo, pa je bilo na rr itak že večkrat govora.

Zdaj pa hitro plani name!

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 53
2.2.2009 15:27:43   
danijela in taja
zakaj bi planla nate...to je pač samo tvoje mnenje.....o kultiri na rr pa nebi  ...lp

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 54
2.2.2009 20:56:41   
rumba
user posted image user posted image user posted image user posted image
Punce, hvala za razvedrilo.......takole mal sproščen od svoje službe drgač...user posted image user posted image user posted image

Jaz se ne bom razpisala, imam po nekaterih merilih bolj butaste otroke.user posted image
Z vrtcem pa sem super zadovoljna. Seveda je veliko odvisno od vzgojiteljice in njihove angažiranosti, kar vemo vsi, a tako nasplošno bi si upala trditi, da se tam otroci kar dosti naučijo.user posted image  Samostojno jesti, deliti igrače in vzgojiteljico, spati, skupinske igre..... Pa tudi uporabljati kahlico.user posted image

(odgovor članu danijela in taja)
Neposredna povezava do sporočila: 55
2.2.2009 21:45:25   
atanja
JAz vidim da se res ukvarjajo v vrtcu, in je res fino k majo vedno kaj novega.

Najlepš pa mi je ker vidim da gre res rad v vrtec, da se znajo vzgojitelice tudi malo znoret z njimi in se lovijo, nasmejijo skratka res uživajo v družbi drug drugega...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 56
2.2.2009 21:53:04   
benika
Jaz se ne bom razpisala, imam po nekaterih merilih bolj butaste otroke.
,

Tudi jaz ugotavljam to za moje otrokeuser posted image Sploh zato, ker pri enem letu ne zna tekoče govorit stavkov. Grozna mama sem, ker tega otroka nisem sama naučila.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 57
2.2.2009 23:34:53   
Marogica
K vsem tem bi dodala še to, da kakor so otroci različni, so tudi starši. Eni se lahko ure in ure ukvarjajo z otroci in to tako, da je njihovi starosti primerno, eni pa jim dajejo manj ali pa več, kot je starosti primerno. To pomeni, da starševstvo ni vedno popolno, da se vse trudimo po svojim močeh in seveda želimo otroku samo najboljše. Vendar naše želje ne pomenijo, da je tudi res tako.

V primeru, da starši pač niso tipi ljudi, ki se lahko neskončno dolgo ukvarjajo z otroci, temveč rabijo malo časa tudi zase in partnerja(kot bi opisala sebe-perfektno mamo, ofkorsuser posted image ), potem vrtec prinese OGROMNO, mi starši pa smo doma samo nadgrajevali. PRedvsem pa stopnji razvoja primerno.

Moja dva sta oba hodila že v jaslično skupino, ta prvi je govoril zelo hitro, pisal črke in vse ostalo, ta mlajši pa je vse prej kot "hiter". Je enostavno normalno razvit otrok. Pri istih starših, enaki vzgoji(skorajuser posted image ), istih vzgojiteljicah, enakem načinu življenja...

V glavnem...v vrtcu se marsikaj dogaja, otroci odnesejo ogromno, in vidno napredujejo. Zato si ne bi želela, da svojemu otroku tega ne bi dala. Bi zamudil marsikaj lepega in dobrega v življenju. user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 58
3.2.2009 0:03:38   
nejcko
O čem zdaj tukaj točno teče debatauser posted image

Mah ... brez veze ...

p. s. Tiste tri pikice vmes so pa zato, da boš lahko hčerko pri dveh letih naučila  pravopisnega pravila pravilne rabe tropičja, in ne desetpičja!, ki je nestično ločilo - ker to pa ja mora pri dveh letih znati in naučiti jo mora - kdo le? - seveda popolna mati!!!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 59
3.2.2009 13:35:31   
danijela in taja
pretiravat pa sploh ni treba....noben ni govoril o nemogočlih stvareh...verjetno si jih pa ti tako dojela...ker ti pač nisi sposobna biti taka...pa sploh ne mislim popolna kot ti pišeš.....o pikicah pa nimaš pojma .....tako pač jaz pišem...ker ne rabimo tu nobenega teksta iz lepopisa in se malo brigaj zase in svoje otroke....ljudje smo različni hvala bogu......eni damo pač več....drugi se pa na tem samo spotikajo in komentirajo...če bi vse to posvetil čemu drugemu bi bilo verjetno veliko kej boljše......
hvala pa obenem tudi da ste mi pokazale kakšne ste ve in kakšna sem jaz......
moj otrok ima veliko srečo .............pa daleč od tega da bi bila popolna ...ampak vem da sem tu zato da dajem vse od sebe....zato pa imamo otroke....eni očitnoi iz drugih razlogov......ja pa dejte zdej zopet komentarje....tko pač je.......lp

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 60
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?