Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 23:14:46
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Vam morem povedat..... Naša hedi je rodila ob 21.00 Špelo in Miha..... Z njimi je vse OK, mami počiva, oči pa čuva svoja sončka!!!! Bravo celotni družinici!!!! Pa smo le dočakali. HEDI mami . Čestitke mamici, očkotu in Špelci ter Mihecu.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 23:16:28
|
|
|
|
miska73
|
Zvezdi kako ste vi? Se imate fino? Je Liam še kar doma?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 23:19:14
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Vam morem povedat..... Naša hedi je rodila ob 21.00 Špelo in Miha..... Z njimi je vse OK, mami počiva, oči pa čuva svoja sončka!!!! Bravo celotni družinici!!!! HEDIKA, ISKRENE ČESTITKE DVOJNA MAMI!!! ČESTITKE TUDI DVOJNEMU OČKU PA TOPLA DOBRODOŠLICA MIHCU IN ŠPELCI! IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 23:33:52
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Vam morem povedat..... Naša hedi je rodila ob 21.00 Špelo in Miha..... Z njimi je vse OK, mami počiva, oči pa čuva svoja sončka!!!! Bravo celotni družinici!!!! [/quote Čestitke Hedi in očiju
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 23:35:21
|
|
|
|
pikovit
|
Zdej pa še Šuki čakamo .Dejmo Šukii,dejmo
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 23:45:46
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Zdej pa še Šuki čakamo .Dejmo Šukii,dejmo Pikovik, medve še vztrajava tle , dejmo shuki naša!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 23:56:12
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Vam morem povedat..... Naša hedi je rodila ob 21.00 Špelo in Miha..... Z njimi je vse OK, mami počiva, oči pa čuva svoja sončka!!!! Bravo celotni družinici!!!! Bravo za mamico, Špelo, Miha in očija.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 23:57:08
|
|
|
|
lučka 25
|
Zdaj pa res že komaj gledam. Jaz grem spat. Shuki, mislim nate. Punce, ki še vstrajate. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 0:42:43
|
|
|
|
lara light
|
Nočko Lučka, grem tudi jaz...lepe sanje, upam, da shuki že carta lep cajt s.mančka!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 3:50:38
|
|
|
|
Grethy
|
MORGEN IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Vam morem povedat..... Naša hedi je rodila ob 21.00 Špelo in Miha..... Z njimi je vse OK, mami počiva, oči pa čuva svoja sončka!!!! Bravo celotni družinici!!!! ja tole pa je novička zanavsezgodaj in sto posto sem, da je tud Šuki že mami, sam bom pa spet neki lepega zvedla, ko pridem s šihte ... Bravo Hedi, Hedek in seveda Špeli in Mihi !!!!!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 4:35:02
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Bravo Heidi famaly!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 5:27:50
|
|
|
|
tassi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Vam morem povedat..... Naša hedi je rodila ob 21.00 Špelo in Miha..... Z njimi je vse OK, mami počiva, oči pa čuva svoja sončka!!!! Bravo celotni družinici!!!! čestitke iz srca
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 5:32:55
|
|
|
|
tassi1
|
punce, imam eno vprašanje: vaginalno moram jemat 3*2 utropiz...., vendar imam pavzo med službo eno uro, pa v tem času komaj domov pridem, pojem kosilo in že moram nazaj. Ali ima smisel, da tudi takrat vzameme utrop.. ali ne? Ali je bolje da kar zjutraj vzamem 3 komade in pol zvečet 3 komade? Heeellppp dobro jutro, danes smo pa tetke , pa še šuko čakamo
< Sporočilo je popravil tassi1 -- 10.2.2009 5:33:05 >
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 6:02:15
|
|
|
|
arneja
|
Bravo Hedi, bravo mala Špela in bravo Mihec . Šukica, še tvojega spiderčka čakamo .
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 6:18:33
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Vam morem povedat..... Naša hedi je rodila ob 21.00 Špelo in Miha..... Z njimi je vse OK, mami počiva, oči pa čuva svoja sončka!!!! Bravo celotni družinici!!!! Bravo Hedika Jaz včeraj sploh nisem mogla zaspat, dokler nisem dobla njenega sms. A katera ve, kako je s Shuko? Mismisu - a je se ostal kej keša v kasici, da pošljemo še telegramčke, drgač ga bomo zbral... Lahko pa jaz danes pošljem telegram... Kje pa je naš Žižek? Vsem ostalim dobro jutro!!!! Zdej sem živalim in možu nardila zajtrke in grem nazaj spat :)
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 7:17:57
|
|
|
|
Pija76
|
Bravo Hedi, bravo očka, bravo Miha, bravo Špela!!!!! Punce dobro jutro!!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 7:26:28
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Imamo jih, dva naša nova nečaka.... HEDI JE RODIILA Imamo Mihca in Špelco BRAVO MAMI, BRAVO MIHA, BRAVO ŠPELA in čestitke očiju
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 7:46:12
|
|
|
|
sayuri
|
Kaj pa naša Shuka? Upam, da se ne matra tako dolgo.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 8:21:27
|
|
|
|
gigi1
|
Jutro Hedika moja zlata četitke še 1x od srca . Lepo se cartite Šukiiiii kje si? Zarči ti kaj veš? Meni se ni oglasila. Sem kar malo v skrbeh Vsem želim lep dan
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 8:26:13
|
|
|
|
lara light
|
Jutro vsem! Še nič od naše zelene pošasti? Shukica , samo zate Hedi, lepo se crtkajte
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 8:27:27
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj... Kako smo kaj, vidimo nove sončke že imamo, enega pa še čakamo. Shuki javi se, pogrešamo te... Hedi, srce še enkrat čestitke za Špelco in Mihca Reby, v kasici Kongo prasici je ostalo še 30€, tako da te prosim, da pošlješ Hedi telegram, jaz ti bom pa nakazala denar. Se zmenima potem preko z.s. Žižek, kako smo srce, ne bom te spraševala po znakih, samo počutje me zanima,
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 8:28:47
|
|
|
|
lara light
|
Gigika, kako si? A bomo Lučko vprašale, če lahko gre malo v izvidnico do P?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 8:31:49
|
|
|
|
jazzz27
|
Hedika!!! Čestitke iz srca za Špelo in Miha. Čestitke tudi očku!!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 8:34:30
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Reby, v kasici Kongo prasici je ostalo še 30€, tako da te prosim, da pošlješ Hedi telegram, jaz ti bom pa nakazala denar. Se zmenima potem preko z.s. Ok, šefica :) Danes maš ti zmenek, a maš dopust? Drgač me pa lahk tut kr pokličeš, če boš lahko...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OHEndometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?