Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 21:00:47
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 citrončica Dobro opravi jutri se podpišemmmmmmmmmmmmm Še jaz,še jaz
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 21:35:16
|
|
|
|
arneja
|
Še dobro, da sem šele zdajle na net prišla, ker bi sicer cel dan špegat hodila . Šukica in Hedi, zdaj sta se pa sigurno že nadihali . No, kaj imamo: enega fantiča in dve pupi ali eno pupiko in dva fantička ? Zvezdica in Gloria, vajina otročka sta takšna lepotca, da bi ju jaz kar ukradla . Še takšne slikce limat, so mi večja motivacija kot nalimani fantje . Miklarom, vse najboljše . Sem ti hotela slikco prilimati, pa mi spet ne uspe. Ampak ti želim eno malo pikico letos, ki bo v devetih mesecih zrastla v čisto pravega otročička .
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 21:38:09
|
|
|
|
arneja
|
<http://www.kulinarika.net/slikerecepti/6359-2.jpg>
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 21:40:40
|
|
|
|
mala81
|
Punce sporočam, da je danes padla prva špika. Podatek za seznam: UZ v petek, 20.2.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 21:47:42
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja <http://www.kulinarika.net/slikerecepti/6359-2.jpg> Da en čink pomagam Arneji
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 21:50:08
|
|
|
|
miska73
|
Hedi, Šuki dihamo, dihamo, dihamo... Zdaj me pa že malo skrbi. Zarja? Še nič novega? Citrončica fajn se zmeni jutri. Mala81 dobrodošla v narkomanskem oddelku.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 21:52:13
|
|
|
|
arneja
|
Hvala, Miška . Miklarom, še enkrat vse najboljše . Jaz sem pa na anticuker dieti . Miška, glavno, da je veliko foliklov, zrastli bodo že še .
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 21:54:23
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Hedi, Šuki dihamo, dihamo, dihamo... Zdaj me pa že malo skrbi. Zarja? Še nič novega? Citrončica fajn se zmeni jutri. Mala81 dobrodošla v narkomanskem oddelku. Se podpišem še jaz! Ne vem več kaj bi, predikura padla, pod tušem sem že bla, depilacija, skuhala čaj, poklicala mamo, gledala košček moje priljubljene oddaje, med vsakim opravilom vneto prekinjam s čekiranjem rr-ja.......in še nič
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 21:54:29
|
|
|
|
lučka 25
|
Evo, sem rekla, da še pogledam, če je kaj novic o Shuki in Hedi. Pa še kar nič. Upam, da sta se že nadihali in sedaj veselo carata. Gledam skozi okno, čez balkon, pa mi Shuki nič ne maha s porodnišnice. Res pa je, da ne vidim prav dobro, še posebej sedaj ko je že tema. Upam, da izvemo vsaj jutri vesele novice. Punci, držta se!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 22:10:35
|
|
|
|
gloria
|
Zvezdica in Gloria, vajina otročka sta takšna lepotca, da bi ju jaz kar ukradla user posted image user posted image . Še takšne slikce limat, so mi večja motivacija kot nalimani fantje user posted image . ...z veseljem.... LL lepo je bilo prebrati da si še na dopustu mislila na mene ...še enkrat hvala vsaki posebaj za pohvale namenjene mojmu sončku...bežim spat ker greva ju3 z Nikom pohajat tak da ne bom dočakala novic od naših nosečk...ma one že siguren cartajo ... ...nočka...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 22:26:55
|
|
|
|
ledenka
|
Torek, 10.02. mismis - posvet mateja_goljev - kri + UZ Mismis fajn se zmeni. Mateja naj bo kri tapravi in UZ uspešen. Torek, 10.02. Sulfinija - pregled Bumo - pregled Sulfinija in Bumo vama pa želim lep pogled na pikice. navijaaaaaam
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 22:27:08
|
|
|
|
pika.po
|
Evo sem pršla malo pofirbcat, če je kaj novičk o naših novih , pa nič... Punci, upam, da že cartata...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 22:30:13
|
|
|
|
lara light
|
ja, glorči, tko je blo, jaz vedno in povsod mislim na moje rr.jevke , lepe sanje lučka, nočka jaz še kar vztrajam.....in čakam....in čakam.....in čakam....in navijam in diham in spet diham in čakam....
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 22:31:47
|
|
|
|
lara light
|
Ajsi, Pika, še smo tu...in čakamo na naše sončke
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 22:32:13
|
|
|
|
pikovit
|
Ja kaj a šenič ni
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 22:33:17
|
|
|
|
ledenka
|
ah, jaz grem spat upam, da bo zjutraj kaj novega
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 22:37:01
|
|
|
|
pika.po
|
O Pikovitka! Kako si? Se srček počasi, počasi sestavlja? Srčno upam in navijam, da bo pingvinček postal tvoja velika sreča.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 22:41:31
|
|
|
|
pikovit
|
Pika.po srček še kar boli in tudi za enkrat se nisem premislila.Bomo pa videli,kaj čas prinese.res mam dost vsega. Pa ti kako si?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 22:55:23
|
|
|
|
pika.po
|
Ti verjamem, da prideš do faze ko imaš vsega dovolj... Itak občudujem tvojo vztrajnost, pogum in optimizem... Res... Ti si kar odpočij od vsega in naredi en konkreten odklop. Res bo čas prinesel svoje in počasi sestavil srček. Kaj veš, kaj ti še vse prinese prihodnost. Ti želim, da vse nalepše in najboljše. Jaz sem kar ok. Sem šla danes pogledat dr. D.-ja. In močno razmišljam kdaj bo pravi čas za novo borbo...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 22:55:34
|
|
|
|
Kicsi
|
Joj,pa kaj je zdaj to? Shuki,Hedi kje sta? Mogoče že cartata Upam,da res in da bomo jutri zvedele to veselo novico. Ja nič,prišla sem pogledat,če lahko čestitam,pa vidim da danes ne bo od čestitk nič .Pa jutri. Lepo se imejte,vsem akterkam jutri SREČNO. NOČKO.
< Sporočilo je popravil Kicsi -- 9.2.2009 22:56:18 >
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 23:07:13
|
|
|
|
kajsica
|
Vam morem povedat..... Naša hedi je rodila ob 21.00 Špelo in Miha..... Z njimi je vse OK, mami počiva, oči pa čuva svoja sončka!!!! Bravo celotni družinici!!!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 23:07:39
|
|
|
|
Zvezdica
|
Pikovitka moja, Šele zdaj vidla. Ne vem kaj naj rečem...res ne vem. Prav žalostna sem in bom šla kar spat.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 23:08:07
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Vam morem povedat..... Naša hedi je rodila ob 21.00 Špelo in Miha..... Z njimi je vse OK, mami počiva, oči pa čuva svoja sončka!!!! Bravo celotni družinici!!!! O hedika ČESTITKE
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 23:09:05
|
|
|
|
mismis
|
Imamo jih, dva naša nova nečaka.... HEDI JE RODIILA Imamo Mihca in Špelco BRAVO MAMI, BRAVO MIHA, BRAVO ŠPELA in čestitke očiju
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?