Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 17:23:07
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Pika.po... pa jst sem še v službi... pa se ne morem glih tle slačit... men pa tako vroče postaja... jest sem tud v službi... pa še kar nekaj časa bom, ampak misli so pa vseeno lahko vroče... Me bo pa moj vesel, ko domov pridem, če se bom začela slačit... Če malce pomislim, po vsej verjetnosti tudi jaz nebi mel nič proti
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 17:24:38
|
|
|
|
miklarom
|
kaj novega od ŠUKE IN hedi , a še moremo k'r dihat z njima. m.... sem že k'r utrujena od tega dihanja, mi že sape zmanjkuje. dejmo punci GO,GO,GOOOOOOOO
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 17:27:36
|
|
|
|
miklarom
|
Kruce Fiks - ti si pa pohoten sam na k... misliš, verjamem da bi ti pasalo , sam si pa legenda ni kaj
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 17:33:04
|
|
|
|
obayifo
|
punce (in fantje) vas pridem malo prebrat, pa vidim, da ful dogaja se diha se diha, je napeto... shuki, hedi, evo, pomagam!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 17:41:08
|
|
|
|
gigi1
|
Oj srčice in Kruce Nisem brala kaj dosti za nazaj,...mi žal ne znese Koncert je bil nepozaben. No, danes sem malo utrujena...pa nič bat... Ni bilo kakšne gužve. Smo lepo čičali (no 2. polovico stali, ploskali in plesali ) Drugače pa jaz nimam kaj novega za napisat. Znaki...neznaki...za vse je prezgodaj Podganca in pika.po dobro opravljeno Hedi in Šuki upam, da že cartata Miklarom vse najboljše Torek, 10.02. mismis - posvet mateja_goljev - kri + UZ Mismis fajn se zmeni. Mateja naj bo kri tapravi in UZ uspešen. Torek, 10.02. Sulfinija - pregled Bumo - pregled Sulfinija in Bumo vama pa želim lep pogled na pikice.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 17:50:59
|
|
|
|
miklarom
|
gigi1 - hvala , in lepo da si se nam malo javila, veš sem te že kar pogrešala , navijam da ti rata Kruce Fiks - kam si zdej pobegnu a ti je neroden
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 17:51:14
|
|
|
|
gloria
|
...joj še nič novega ....pa glih danes ko sem tolk zasedena ... ...dejmo punce dihat ...deeeeeeeeeeejmoooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 17:51:42
|
|
|
|
gloria
|
...pa hvala za pohvale mojmu sinčku ....
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 17:53:32
|
|
|
|
gigi1
|
Miklarom Glorči res je cuker in čestitke za 5 mesecev
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 17:58:31
|
|
|
|
Bumo
|
Torek, 10.02. mismis - posvet mateja_goljev - kri + UZ Mismis fajn se zmeni. Mateja naj bo kri tapravi in UZ uspešen. Torek, 10.02. Sulfinija - pregled
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 17:59:53
|
|
|
|
Bumo
|
HEDI in ŠUKI mislim na vaju!!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 18:04:31
|
|
|
|
zarja1
|
Torek, 10.02. mismis - posvet mateja_goljev - kri + UZ Mismis fajn se zmeni. Mateja naj bo kri tapravi in UZ uspešen. Sulfinija - pregled še jaz navijam!!!!!!!!!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 18:06:52
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: T1979 Torek, 10.02. mismis - posvet mateja_goljev - kri + UZ Mismis fajn se zmeni. Mateja naj bo kri tapravi in UZ uspešen. Torek, 10.02. Sulfinija - pregled Bumo - pregled Sulfinija in Bumo vama pa želim lep pogled na pikice. Se podpišem pod tole in navijam tudi jaz.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 18:07:01
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia Shukica moja, diham s tabo!!!! lučka, daj pomahaj ji čez balkon!!! Hodim na balkon, skoraj na 1/2 ure, šla 2x mimo porodnišnice, dihala zraven,...pa še kar čakamo. Shuki dajmo punca. Zarja, a ti kaj več veš kaj dogaja?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 18:08:25
|
|
|
|
lara light
|
Gigika, lepo da si se imela fajn na koncertu, saj drgač ni moglo bit , še lepše, da se fajn počutiš...mislim nate Gloria, imaš čudovitega fantka in tudi jaz ti čestitam za brzinskih 5 mesecev , se spomnim, kot bi bilo par tednov nazaj, kako sem bila na dopustu za par dni in mojemu govorila, veš moram it v barček čekirat, če je Gloria rodila...in res tisti večer si sporočila, uf sem bila vesela Torek, 10.02. mismis - posvet mateja_goljev - kri + UZ Mismis fajn se zmeni. Mateja naj bo kri tapravi in UZ uspešen. Sulfinija - pregled navijam punce! A smo danes 3x tetke, po mojem da ja! Hedi + Shuki, čakamo!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 18:12:38
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia Shukica moja, diham s tabo!!!! lučka, daj pomahaj ji čez balkon!!! Hodim na balkon, skoraj na 1/2 ure, šla 2x mimo porodnišnice, dihala zraven,...pa še kar čakamo. Shuki dajmo punca. Zarja, a ti kaj več veš kaj dogaja? ne, sem že čist nervozna.....
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 18:15:20
|
|
|
|
pika.po
|
Miklarom hepi brzdej! Naj se ti brzinsko izpolnijo tiste ta največje želje!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 18:16:29
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia Shukica moja, diham s tabo!!!! lučka, daj pomahaj ji čez balkon!!! Hodim na balkon, skoraj na 1/2 ure, šla 2x mimo porodnišnice, dihala zraven,...pa še kar čakamo. Shuki dajmo punca. Zarja, a ti kaj več veš kaj dogaja? ne, sem že čist nervozna..... Škoda, mene tud že daje radovednost, pa nervoza.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 18:23:11
|
|
|
|
Reby
|
Kaj še ni nič novega, kaj delajo te babnce danes ?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 18:23:12
|
|
|
|
pika.po
|
IZVIRNO SPOROČILO: T1979 Torek, 10.02. mismis - posvet mateja_goljev - kri + UZ Mismis fajn se zmeni. Mateja naj bo kri tapravi in UZ uspešen. Torek, 10.02. Sulfinija - pregled Bumo - pregled Sulfinija in Bumo vama pa želim lep pogled na pikice. Jest tud navijam!!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 18:23:53
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po IZVIRNO SPOROČILO: T1979 Torek, 10.02. mismis - posvet mateja_goljev - kri + UZ Mismis fajn se zmeni. Mateja naj bo kri tapravi in UZ uspešen. Torek, 10.02. Sulfinija - pregled Bumo - pregled Sulfinija in Bumo vama pa želim lep pogled na pikice. Jest tud navijam!!! Jaz tut!!!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 18:24:32
|
|
|
|
pika.po
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Kaj še ni nič novega, kaj delajo te babnce danes ? Te babnice že cartajo, pa so nas mal pustile na trnih in na suhem...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 18:29:47
|
|
|
|
Kicsi
|
Oj.Vidim ,da DIHATE že cel dan,pa bom še jaz začela,če ni že prepozno.Dajmo Shuka[/color],daj nas razveseli . Pa tudi Hedi vidim,da nas znaš razveselit že danes in to dvojno . Miklarom-VSE NAJBOLJŠE,pa naj se ti uresniči tvoja največja želja,pa tudi one postranske seveda . Gloria,tale tvoj Nikec je pa že zdaj pravi maneken.Lepotec,lepotec. Reby,bravo za lepe novičke,pa za lepo slikco in še lepšo pupiko.Srečno še naprej.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 18:33:49
|
|
|
|
Kicsi
|
Goldy,kako sta pa vedve z pupiko kaj?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 18:37:09
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Zarjica sončece zlato štajersko, kako je šel ta prvi teden skoz .... fino, kot da ne bi sploh manjkala.... Sem hitro not padla . Gužvasto. Samo dans sem tolk nervozna. ..moja Shuki...upam, da že carta. Saj sem že Lari napisala, ene ste mi še posebaj v zapisane, čist čutim z vami...pol pa me sekira čakanje na novičke. Pa ti draga? Kdaj lulamo?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?