|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
9.2.2009 17:23:07   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Pika.po... pa jst sem še v službi... pa se ne morem glih tle slačit... men pa tako vroče postaja... user posted image

user posted image user posted image user posted image jest sem tud v službi... pa še kar nekaj časa bom, ampak misli so pa vseeno lahko vroče...user posted image user posted image user posted image

Me bo pa moj vesel, ko domov pridem, če se bom začela slačit...user posted image user posted image user posted image

Če malce pomislim, po vsej verjetnosti tudi jaz nebi mel nič protiuser posted image user posted image user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
9.2.2009 17:24:38   
miklarom
 kaj novega od  ŠUKE IN hedi ,  a še moremo k'r dihat z njima.  m.... sem že k'r utrujena od tega dihanja, mi že sape zmanjkuje.

dejmo punci GO,GO,GOOOOOOOO

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
9.2.2009 17:27:36   
miklarom
Kruce Fiks - ti si pa pohoten sam na k... misliš, verjamem da bi ti pasalouser posted image user posted image user posted image user posted image , sam si pa legenda ni kajuser posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
9.2.2009 17:33:04   
obayifo
punce (in fantje) vas pridem malo prebrat, pa vidim, da ful dogaja user posted image

se diha se diha, je napeto...

shuki, hedi, evo, pomagam!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
9.2.2009 17:41:08   
gigi1
Oj srčice in Kruce

Nisem brala kaj dosti za nazaj,...mi žal ne znese

Koncert je bil nepozaben. No, danes sem malo utrujena...pa nič bat... Ni bilo kakšne gužve. Smo lepo čičali (no 2. polovico stali, ploskali in plesali user posted image )
Drugače pa jaz nimam kaj novega za napisat. Znaki...neznaki...za vse je prezgodaj user posted image

Podganca in pika.po user posted image  user posted image  user posted image  dobro opravljeno user posted image  user posted image  user posted image

Hedi in Šuki upam, da že cartata user posted image user posted image

Miklarom vse najboljše user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image user posted image

Torek, 10.02.
mismis - posvet
mateja_goljev - kri  + UZ

Mismis fajn se zmeni.
Mateja naj bo kri tapravi in UZ uspešen.

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Torek, 10.02.
Sulfinija - pregled
Bumo - pregled

Sulfinija in Bumo vama pa želim lep pogled na pikice.

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
9.2.2009 17:50:59   
miklarom
gigi1 - hvalauser posted image , in lepo da si se nam malo javila, veš sem te že kar pogrešalauser posted image , navijam da ti ratauser posted image user posted image user posted image

Kruce Fiks - kam si zdej pobegnu a ti je nerodenuser posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
9.2.2009 17:51:14   
gloria
...joj še nič novegauser posted image ....pa glih danes ko sem tolk zasedenauser posted image user posted image user posted image user posted image ...

...dejmo punce dihat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...deeeeeeeeeeejmoooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
9.2.2009 17:51:42   
gloria
...pa hvala za pohvale mojmu sinčkuuser posted image ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
9.2.2009 17:53:32   
gigi1
Miklarom user posted image

Glorči res je cuker in čestitke za 5 mesecev user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
9.2.2009 17:58:31   
Bumo

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image user posted image

Torek, 10.02.
mismis - posvet

Mismis fajn se zmeni.

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Torek, 10.02.
Sulfinija - pregled 

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
9.2.2009 17:59:53   
Bumo
HEDI in ŠUKI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mislim na vaju!!!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
9.2.2009 18:04:31   
zarja1
Torek, 10.02.
mismis - posvet

Mismis fajn se zmeni.

Sulfinija - pregled 

še jaz navijam!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
9.2.2009 18:06:52   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Torek, 10.02.
mismis - posvet

Mismis fajn se zmeni.

Torek, 10.02.
Sulfinija - pregled
Bumo - pregled

user posted image  user posted image  user posted image  Se podpišem pod tole in navijam tudi jaz. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
9.2.2009 18:07:01   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Shukica moja, diham s tabo!!!!

lučka, daj pomahaj ji čez balkon!!!

Hodim na balkon, skoraj na 1/2 ure, šla 2x mimo porodnišnice, dihala zraven,...pa še kar čakamo. Shuki dajmo punca. Zarja, a ti kaj več veš kaj dogaja?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
9.2.2009 18:08:25   
lara light
Gigika, lepo da si se imela fajn na koncertu, saj drgač ni moglo bituser posted image , še lepše, da se fajn počutiš...mislim nateuser posted image

Gloria, imaš čudovitega fantka in tudi jaz ti čestitam za brzinskih 5 mesecevuser posted image , se spomnim, kot bi bilo par tednov nazaj, kako sem bila na dopustu za par dni in mojemu govorila, veš moram it v barček čekirat, če je Gloria rodila...in res tisti večer si sporočila, uf sem bila veselauser posted image
Torek, 10.02.
mismis - posvet

Mismis fajn se zmeni.

Sulfinija - pregled 
user posted image  navijam punce!user posted image

A smo danes 3x tetke, po mojem da ja!user posted image Hedi + Shuki, čakamo!user posted image user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
9.2.2009 18:12:38   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Hodim na balkon, skoraj na 1/2 ure, šla 2x mimo porodnišnice, dihala zraven,...pa še kar čakamo. Shuki dajmo punca. Zarja, a ti kaj več veš kaj dogaja?
ne, sem že čist nervozna.....

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
9.2.2009 18:15:20   
pika.po
user posted image

Miklarom hepi brzdej! user posted image

Naj se ti brzinsko izpolnijo tiste ta največje želje! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
9.2.2009 18:16:29   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

ne, sem že čist nervozna.....

Škoda, mene tud že daje radovednost, pa nervoza.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
9.2.2009 18:23:11   
Reby
Kaj še ni nič novega, kaj delajo te babnce danes ? user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
9.2.2009 18:23:12   
pika.po

Torek, 10.02.
mismis - posvet

Mismis fajn se zmeni.

Torek, 10.02.
Sulfinija - pregled
Bumo - pregled

Jest tud navijam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
9.2.2009 18:23:53   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

Torek, 10.02.
mismis - posvet

Mismis fajn se zmeni.

Torek, 10.02.
Sulfinija - pregled
Bumo - pregled

Jest tud navijam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tut!!!!

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
9.2.2009 18:24:32   
pika.po
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Kaj še ni nič novega, kaj delajo te babnce danes ? user posted image

Te babnice že cartajo, pa so nas mal pustile na trnih in na suhem...
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
9.2.2009 18:29:47   
Kicsi
Oj.Vidim ,da DIHATE že cel dan,pa bom še jaz začela,če ni že prepozno.Dajmo Shuka[/color],daj nas razveseli .
Pa tudi Hedi vidim,da nas znaš razveselit že danes in to dvojno user posted image user posted image .

Miklarom-VSE NAJBOLJŠE,pa naj se ti uresniči tvoja največja želja,pa tudi one postranske seveda user posted image . user posted image user posted image user posted image

Gloria
,tale tvoj Nikec je pa že zdaj pravi maneken.Lepotec,lepotec.

Reby,bravo za lepe novičke,pa za lepo slikco in še lepšo pupiko.Srečno še naprej.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
9.2.2009 18:33:49   
Kicsi
Goldy,kako sta pa vedve z pupiko kaj?

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
9.2.2009 18:37:09   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Zarjica sončece zlato štajersko, kako je šel ta prvi teden skoz ....
fino, kot da ne bi sploh manjkala....user posted image user posted image user posted image  Sem hitro not padlauser posted image . Gužvasto.

Samo dans sem tolk nervozna.user posted image ..moja Shuki...upam, da že carta.user posted image
Saj sem že Lari napisala, ene ste mi še posebaj v user posted image zapisane, čist čutim z vami...pol pa me sekira čakanje na novičke.
Pa ti draga?user posted image Kdaj lulamo?

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?