Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 14:57:33
|
|
|
|
MBT1979
|
Kaj je zdej Shuka, a bo dojenček al kaj . Sem že čist omotična od dihanja
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 15:05:36
|
|
|
|
Serendipity
|
Oooooo, kaj bi skoraj zamudila! SHUUUKIIII DIIIIHAMOOO S TABO! YOU GO GIRL!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 15:06:22
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Pa še poročilo. Podganca ima še bolj mičkane folikle velikosti 9,10,11,12... Jih je pa precej. Dr. Vogler bi me pa rad spet videl na UZ v četrtek 12.2. Pupe, še bo treba stimulirat moje folikle Gladly my love, just make a wish.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 15:07:00
|
|
|
|
MBT1979
|
oooo moja cifra je tukaj T1979. kukuc . Kako si? Jaz sem od te lune že čist
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 15:07:07
|
|
|
|
lana08
|
Ste toliko napisale da sem se zgubila, dihamo s Shuko ali Hedi ali obema? Ah ni važno, važno da dobimo nove zakladke
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 15:07:48
|
|
|
|
Fargesia
|
Shukica moja, diham s tabo!!!! lučka, daj pomahaj ji čez balkon!!!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 15:08:12
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 pri naši Shuki se je začelo. Draga diham z vsemi svojimi pljuči!!!!!!!!!! RADA TE MAM!!!!!!! Gremo dihat!!!!!!!!!!! Srčice dihajmo in ji pomagajmo!!!!!!! PAJKEC PRIHAJA!!!!!!!!! ...kaj res....že diham
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 15:11:07
|
|
|
|
pika.po
|
Ooooooooooooo vidim, da dogaja tu gor danes... Šuki, a je pajkec že pri tebi? Hedi, kaj pa tvoje dvojno veselje... No z veseljem navijam in diham, diham, diham, navijam...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 15:12:47
|
|
|
|
gloria
|
Hedi tudi za tede diham
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 15:13:10
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 oooo moja cifra je tukaj T1979. kukuc . Kako si? Jaz sem od te lune že čist Živijo pikica. Trenutno dobro, glih pijem kavico. Drugače gre, danes kar delovno, se pripravljam jutri za eno sejo, ki bo trajala cel dan. Jaz bom pa jutri taka, kot tale možicelj tuki gor z rdečimi učki. Še malo, pa grem domov, juhuhu.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 15:15:25
|
|
|
|
T1979
|
Pika.po, kako je bilo na posvetu, si se vse zmenila, kdaj začneš?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 15:20:32
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: Reby Men bo ostal še 10 kom tablet Prometriuma, če katera rabi, ji pošljem :) Čao Reby! Dej mi povej, si ti končala s Prometriumom? Me zanima do kdaj si ga jemala in če si kdaj si šla na en kom na dan? Oj, men je moj G reku, da ga lahko kar neham - zdej sem 12 t in 4 dni oz. ga naj jem samo še do konca tedna. Danes sem vzela 1, pa še 2 dni bom vzela po 1. :) Je lepa tale naša pikica ne? Na ekranu je bla še dost lepša kot na slikcah. Vidva pa itak ne zaostajata dost za mano... Pozdravi Kruciko!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 15:34:39
|
|
|
|
pika.po
|
Reby za pupo. Super, da vse štima. Ma, je mala že zdaj prava manekenka. Cortkane slikice in totalno pozerstvo... Glorija Nik je tud pravi mali pozer. za 5 mesecev. Zvezdi ob Patriku sem se pa itak kar stopila zraven. Cuker mali... Punce moje, kak so pa take slikice lepa motivacija, da se splača vztrajat in da bomo vse slej ko prej imele takele cortkote
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 15:51:55
|
|
|
|
pika.po
|
IZVIRNO SPOROČILO: T1979 Pika.po, kako je bilo na posvetu, si se vse zmenila, kdaj začneš? Heh sem bla pri mišmiškinem doktor D. ju Pri njemu je zmeraj fajn... Mišmiš sem bla čist pridna... Pa nobenih globokih pogledov nisem niti poskusla talat Sploh, ko vem, da ti pri tem niti do kolen ne sežem Štart bo verjetno marca... Se nisem še čist odločla. V glavnem novo napotnico imam in to je to. Mi je pa odsvetoval it v nestimuliran postopek in eto pa sem tam v svoji glavi, ko ni treba.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 15:53:44
|
|
|
|
T1979
|
Torek, 10.02. mismis - posvet mateja_goljev - kri + UZ Mismis fajn se zmeni. Mateja naj bo kri tapravi in UZ uspešen. Torek, 10.02. Sulfinija - pregled Bumo - pregled Sulfinija in Bumo vama pa želim lep pogled na pikice.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 15:55:44
|
|
|
|
T1979
|
Že navijam za jutri in grem počasi domov. Lp do jutri.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 15:55:56
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po IZVIRNO SPOROČILO: T1979 Pika.po, kako je bilo na posvetu, si se vse zmenila, kdaj začneš? Heh sem bla pri mišmiškinem doktor D. ju Pri njemu je zmeraj fajn... Mišmiš sem bla čist pridna... Pa nobenih globokih pogledov nisem niti poskusla talat Sploh, ko vem, da ti pri tem niti do kolen ne sežem Štart bo verjetno marca... Se nisem še čist odločla. V glavnem novo napotnico imam in to je to. Mi je pa odsvetoval it v nestimuliran postopek in eto pa sem tam v svoji glavi, ko ni treba. Pika, sploh ne dvomim, da si bila pridna Kaj ti je pa še rekel? A greš ti marca v kratki ali dolgi postopek oz. kateri postopek si imela v prvo in kako si reagirala. Če mi lahko napišeš prosim, saj če nočeš tu, mi lahko pošlješ na z.s.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 16:00:17
|
|
|
|
pika.po
|
Aha pa še to... Menopur res pridobijo iz urina nun... Je dr. D. danes nekaj klošter omenjal...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 16:09:59
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Lepo pozdravljene RR-jevke... Samo da vas pozdravim, s trepetalkami trepetam; s porodnicami diham; navijam za tiste, ki rabite navijanje; skratka vsem skupaj želim samo lepe reči....
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 16:12:04
|
|
|
|
pika.po
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pika.po IZVIRNO SPOROČILO: T1979 Pika.po, kako je bilo na posvetu, si se vse zmenila, kdaj začneš? Heh sem bla pri mišmiškinem doktor D. ju Pri njemu je zmeraj fajn... Mišmiš sem bla čist pridna... Pa nobenih globokih pogledov nisem niti poskusla talat Sploh, ko vem, da ti pri tem niti do kolen ne sežem Štart bo verjetno marca... Se nisem še čist odločla. V glavnem novo napotnico imam in to je to. Mi je pa odsvetoval it v nestimuliran postopek in eto pa sem tam v svoji glavi, ko ni treba. Pika, sploh ne dvomim, da si bila pridna Kaj ti je pa še rekel? A greš ti marca v kratki ali dolgi postopek oz. kateri postopek si imela v prvo in kako si reagirala. Če mi lahko napišeš prosim, saj če nočeš tu, mi lahko pošlješ na z.s. Dolgi postopek sem imela v prvo, dolgi postopek bom imela tudi zdaj... Prvič S-fact + Gonal: 10 celic, 1 nezrela, 2 neoplojeni, 7 oplojenih. 2 vstavljeni, 0 zamrznjenčkov Zdaj pa bomo preštekali na Menopur, zaradi mojega filozofiranja o sintetičnih in naravnih hormonih...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 16:21:24
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: T1979 Torek, 10.02. mismis - posvet mateja_goljev - kri + UZ Mismis fajn se zmeni. Mateja naj bo kri tapravi in UZ uspešen. Torek, 10.02. Sulfinija - pregled Bumo - pregled Sulfinija in Bumo vama pa želim lep pogled na pikice. je tko fino napisan... šuka pa heidi a z obema dons dihamo? hi, hi, hi, hi, ha, ha, ha, hu, hu, hu..... uf se mi že vrti. podganca dober vmesni rezultat , za stimulacijo pa ne morem pomagat, ne znam T1979 samo še 6 dni. A si že kej živčna? miklarom vse najboljše za teeeeee .... reby za pupo kozica naj bo et uspešen
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 16:23:27
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Oj spelka12, a si še fraj al že delaš?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 16:27:02
|
|
|
|
pika.po
|
Podganca bravo za folikelčke A bo tale kej hasnu za stimulacijo? Al pa tale?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 16:39:56
|
|
|
|
miska73
|
Pika.po... pa jst sem še v službi... pa se ne morem glih tle slačit... men pa tako vroče postaja... A je kej novic od Šuke in Hedi? A že navijate za jutri... bom pomagala zvečer... Grem še kej nardit, da bomo meli za kruh in mleko
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 9.2.2009 17:21:25
|
|
|
|
pika.po
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Pika.po... pa jst sem še v službi... pa se ne morem glih tle slačit... men pa tako vroče postaja... jest sem tud v službi... pa še kar nekaj časa bom, ampak misli so pa vseeno lahko vroče... Me bo pa moj vesel, ko domov pridem, če se bom začela slačit...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
porod in čepV kolikem času ste rodile ko se vam je odluščil čep?tisti dan (
73%)
v roku enega tedna (
18%)
v roku dveh tednov (
5%)
v roku treh tednov (
2%)
več kot tri tedne kasneje (
2%)
Število vseh glasov: 222Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!