n74 -> RE: Februar 09 IVF/ICSI (22.2.2009 15:04:08)
|
Zdej grem pa še malo brat nazaj. wp - krofov še nisem nikoli pekla, dvomim, da bi mi uspeli. Sem si pa včeraj privoščila enega in danes enega za nagrado, čeprav sem se že dober mesec nazaj odrekla cukru. arneja-nisem bila pozorna na krompirjasto obliko foliklov danes, lahko da sta bila dva večja bolj čudne oblike, ampak eden izmed njiju je bil poln. Ti pozabi na te krompirčke in pozitivno razmišljaj. Jaz sem razmišljala o dveh celicah, dobila še enkrat več. kicsi - nisem mislila šinfat tvoje zdravilke, sam malo me je še strah o tej metodi razmišljat, ker mi ni tako blizu. Mogoče bom razmišljala čez pol meseca čisto drugače in jo bom poklicala. miška73 - super za blastocidi, zdaj jih pa le pridno crkljaj lučka25 - a sem že približno šla za tabo? Drugače je bila pa danes v Postojni kar gužva, midva sva malo zamudila in bila zadnja na vrsti za punkcijo, skupaj nas je bilo 6 parov. Kakšno uro in pol prej sem vzela tablet olfen in me ni dosti bolelo, no saj je samo petkrat noter špiknil. Potem je rekel naj štejem celice na ekranu, pa sem rekla, da se na to pa čisto nič ne spoznam. Sem bila pa zelo firbčna in je moral k sinu vmes pogledat in me takoj razveselil, da so v prvi epruvetki vsi polni. Pol je prišel moj noter s semenom in sem se mu smejala, ja tri celice imam, pa je ata reku naj počakam še malo ker mogoče to še ni vse. Pa je bila še ena, jaz pa usta do ušes. Še atu se je smejalo. Pa sem mu rekla, da očitno nisem tako mimo udarila z zdravo prehrano in je rekel, da vsaka stvar, ki jo naredimo zase kaj pomaga. No, danes je bil zelo pozitiven, me ni nič pošiljal v tujino po jajčece[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Pol sva se šla pa še malo nadihat svežega zraka na obalo. A mi še pomagate pri vitaminčkih? Kaj lahko še jem sedaj po punkciji?
|
|
|
|