womanpolice -> RE: Februar 09 IVF/ICSI (22.2.2009 11:59:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice IZVIRNO SPOROČILO: lana70 Živjo punce.....hm, meni sploh ni jasno, na osnovi česa se odločijo za kratek ali dolg postopek...po pregledih mi je Ribičeva kar vse papirje in napotnico spisala, pol pa ko sem pošto dobila, sem pa morala samo klicati in številko pridobiti, ter prvi dan M klicati...to je pa bilo včeraj (kar pomeni, da moram jutri klicati),....aaaaaaa meni res ni nič jasno...verjetno posatneš profi tam en drugi postopek, ker očitno imamo začetnice za cel roman vprašanj.....pozdravček vsem lpL A ve katera, zakaj me niso napotili v Po, glede na to, da sem 10 km od postojne? A to sa zbiraš al kako? ej, rade volje bi ti pomagala... ampak tud nekatere ki smo v tretjem postopku še velik ne vemo.... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Jst grem jutri tretjič v postopek in imam vsakič dolg postopek; zakaj, ne vem; Bokalova mi je rekla le to, da odlično reagiram na Menopur, zato bo terapija enaka. Glede Postojne pa mislim da je tko, da imajo enega plačaš, drugi zastonj, tretjega plačaš, četrti zastonj (zavarovalnica), itd... ne pa me za besedo držat, ker nism prepričana; mislm, da sem to nekje #"ujela" JA, Drgač pa jutri pokličeš, da boš dobila datum za prevzem zdravil. datum ti bo dala 22. dan tvojega ciklusa
|
|
|
|