Čupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: Čupka Seks sprave je pa ja ena taboljših zadev. Ko obema zmanjka besed in ko zaradi trapaste trme ali še bolj trapastega ponosa ne en ne drugi ne najde pravega pristopa k zadevi, je naboljši seks sprave! Ventilčki spustijo, namesto v obliki besa in jeze izbruhne energija v obliki strasti. Ko se strasti pomirijo pa je na vrsti na izi pogovor, ali pa še to ne. Včasih je dovolj le sladek objem v katerem je odpuščeno vse. Z mojim sva že kar dolgo let v vezi in moram rečt, da seksa te vrste še nisva prakticirala. Brez heca, kaj mi, prosim, lahko poveš kako pride po prepiru ipd do seksa? Kaj minuto prej si še krožnike mečeta in potem po filmsko strasten poljub in nadaljevanje? Pri nama pride velikokrat do prepira, po njegovem, in do kresanja mnenj, po moje . Res, sva totalno kontra drug drugemu, ampak tako furava že juhuhu let. In običajno se jaz pri tem sprostim, on pa gre v svoj delovni kotiček in ima tihe dni in tako dalje.... In si ne predstavljam, da bi iz tega prišlo do seksa. Pride že do njega, ko se pri obema poleže jeza in trma V glavnem toliko da zvem nekaj novega, mogoče se bova od zdaj kregala še rajši lp, mojca No poglej, z mojim sva v vezi že 20 let. Do seksa sprave je prišlo že nekajkrat. Do njega pride čisto enostavno, ker ni predviden, pa je seveda malo težko opisat kako. Res je, da ne mečeva krožnikov en v drugega. To nikoli. Pride pa recimo do konflitktne situacije, ki prevede do besednega dvoboja. Ponavadi se to zgodi po stresnem, ne preveč uspešnem dnevu, ko si greš že sam sebi na živce in si želiš le še miru. In potem pride do fighta . Ostre besede, zvišan ton glasu....začne zmanjkovati besed in v bistvu že skoraj pozabiš zakaj se je prepir začel. Se spogledaš in vidiš pred seboj osebo, ki jo ljubiš že 20 let...v trenutku rata prepir tako banalen, da začne it obema na smeh. Objem je neiogiben in neizogibno vodi do.... Včasih pa je tiha maša. Tihi dnevi. Tega jaz ne prenesem in že vanprej vem (on pa tudi ), da bom jaz tista, ki bom prišla poravnat račune . Ko se moja prvotna jeza ohladi, kar nikoli ne traja prav zelo dolgo, namenoma pozabim na vse, komaj čakam da otroci zaspijo, zlezem k njemu po odejo...na začetku še kuha mulo, samo ga brez izjeme zelo hitro mine... Zjutraj pa sva spet kot nova. Ja, takle mamo...
|