|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   težave
30.1.2009 17:52:21   
kaya2007
prva težava je ta, da mi ni do sexa...saj ko enkrat "zalaufa" je vse ok, ampak ko vidim, da bi se mož šel posteljne aktivnosti, bi pa raje počela vse ostalo.
druga težava pa je ta, da ne najdem vzroka za prvo user posted image  po glavi se mi plete več možnosti, od te, da je to še vedno od poroda oz. od obdobja po njem, ko sva imela z možem krizo in sva se precej oddaljila (zdaj sva porihtala zadeve)..potem še razmišljam, da me mogoče mož ne privlači več dovolj (na to si res ne znam odgovoriti), mogoče tudi samo sebe ne privlačim (odvečne kile, ki so mi ostale), ali pa so mi KT zmajšale libido..POJMA NIMAM!!! je pa res, da tudi drugače ne razmišljam o sexu, v nobeni obliki...razen, da bi rada, da bi bilo spet vse ok in da bi si spet želela.

ima kdo kakšno idejo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: težave
30.1.2009 18:42:08   
kajalin*
Joj,js mam pa glih kontra težavo...user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.1.2009 19:38:27   
kamilija
Tudi meni se bolj spi zadnje čase:(, pa upam,da bo minilo..
Ko se pa enkrat odtujiš, pa tudi rabiš veliko, da prideš nazaj..je pa vse v glavi seveda.
Očitno se ženske res precej spremenimo po porodu?

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.1.2009 21:01:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kajalin*

jz tud sploh po porodu ko nisva mogla najmanj 6 tednov

(odgovor članu kajalin*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.1.2009 21:38:44   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

prva težava je ta, da mi ni do sexa...saj ko enkrat "zalaufa" je vse ok, ampak ko vidim, da bi se mož šel posteljne aktivnosti, bi pa raje počela vse ostalo.
druga težava pa je ta, da ne najdem vzroka za prvo user posted image  po glavi se mi plete več možnosti, od te, da je to še vedno od poroda oz. od obdobja po njem, ko sva imela z možem krizo in sva se precej oddaljila (zdaj sva porihtala zadeve)..potem še razmišljam, da me mogoče mož ne privlači več dovolj (na to si res ne znam odgovoriti), mogoče tudi samo sebe ne privlačim (odvečne kile, ki so mi ostale), ali pa so mi KT zmajšale libido..POJMA NIMAM!!! je pa res, da tudi drugače ne razmišljam o sexu, v nobeni obliki...razen, da bi rada, da bi bilo spet vse ok in da bi si spet želela.

ima kdo kakšno idejo?

Premisli, kaj je bilo tisto, kar te je najbolj privlačilo pri možu, ko sta bila zaljubljena. Skušaj obuditi te prvotne občutke.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.1.2009 21:43:26   
drum
Težava zarad katerih trpi mnogo zakonov. Vsaj moje izkušnje so take, po pripovedovanju prijateljev drugje ni dost drugače. No, verjetno obstajajo izjeme.Imam občutek, da ko ženske dobite svoje, bi nas najraje poslale nekam. V biološkem smislu smo končali svojo nalogo. Vse skupaj me spominja primer iz živalskega sveta, ko črna vdova požre svojega samca.
Mislim da je večina problemov izvira ravno iz pomanjkanja seksa. Potem nastopijo problemi še drugje.
Za pomankanje želje po seksu so krivi hormoni, ali njihova kombinacija. Od tod tudi zmanjšanje libida pri jemanju KT. Za libido je odgovoren testosteron, ki je moški hormon.
Ne vem če sem ti kaj pomagal, v bistvu je bolj razmišljanje naglas.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.1.2009 22:04:48   
diduska
Če ne njej, pa meni zagotovo....pa ne zaradi pomanjkanja želje, temveč zaradi tistega, ko si napisla: "ko ženske dobite svoje, bi nas najraje poslale nekam!...TO SEM JAZ in sem se dejansko malo zamislila nad tem stavkom in se bom spremenila!!!

Hvala....

Otroci se vas ne bodo spominjali po materialnih dobrinah,ki ste jim jih oskrbeli,
temveč zaradi občutka, da jih cenite.

(odgovor članu drum)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.1.2009 22:07:40   
Čupka

IZVIRNO SPOROČILO: drum

Težava zarad katerih trpi mnogo zakonov. Vsaj moje izkušnje so take, po pripovedovanju prijateljev drugje ni dost drugače. No, verjetno obstajajo izjeme.Imam občutek, da ko ženske dobite svoje, bi nas najraje poslale nekam. V biološkem smislu smo končali svojo nalogo. Vse skupaj me spominja primer iz živalskega sveta, ko črna vdova požre svojega samca.
Mislim da je večina problemov izvira ravno iz pomanjkanja seksa. Potem nastopijo problemi še drugje.
Za pomankanje želje po seksu so krivi hormoni, ali njihova kombinacija. Od tod tudi zmanjšanje libida pri jemanju KT. Za libido je odgovoren testosteron, ki je moški hormon.

user posted image user posted image user posted image  ti pa imaš svojo filozofijouser posted image . Kar se hormonov tiče - pri ženki je tisti, ki ga imate moški najraje, estrogen...takrat ko je ovulacija, ga je največ in takrat se najbolj "gonimo". No, naj te še malo presenetim...tudi tebi brez estrogena mašinca ne bi delovala. Testosteron je pri moških že odgovoren za libido, ampak za funkcionalnost vaših "batin" pa je nujno potreben tudi estrogen ("ženski hormon").
Kar se pa prvega dela tvojega razmišljanja tiče...jaz vem, da ko sva sama in ko imava čas res samo zase, me nič ne ustavi, kar se seksa tiče. Ko pa sva sredi vrveža vsakodnevnih obveznosti, ko se ubadam s tremi otroci, z nalogami, učenjem, pranjem perila, kuhanjem, pospravljanjem, vodenjem psa na sprehod, službenim obveznostim, ki so ostale za popoldne...takrat pa imam očitno eno glavo premalo. V moji glavi namreč zmanjka prostora za seksualne želje. Mogoče je to pri vas drugače, ker imate dve glaviuser posted image user posted image user posted image
Pa da se razume, še vseeno je seksa precej več kot marsikje....ampak za mojega še vedno premalouser posted image

(odgovor članu drum)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.1.2009 22:26:43   
n.nati
Jaz sem tudi mnenja, da je vse v glavi (če praviš, da ko enkrat zalaufa je vse ok).Pripravi kakšno romantično večerjo ob svečkah pa kozarčku vina, obleci nekaj v čemer se počutiš sexi-kakšno novo spodnje perilo.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.1.2009 8:32:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: drum

Imaš prav, po svoje, strinjam se s tistim prvim delom - da moški po oploditvi opravi svoje delo. Samo to je izgovor le pri enem delu žensk. Kar se tiče testosterona, se podpišem pod Čupko, estrogen je glavni "krivec", kar je lepo vidno v meni, ko količina tega hormona zelo pade in ženske dobijo bolj moško podobo telesa (trebušček, poteze obraza se spremenijo, nožnica se neha vlažiti, libido pade na nulo). Estrogen ima zelo močan vpliv, pri meni je delovnaje hormonov zelo očitno skozi mesec - kdaj me meče in kdaj ne user posted image . Samo moj dragi se ne pritožuje, torej je še vedno na dovolj visoki ravni user posted image user posted image user posted image .

Sicer pa je za pomanjkanje libida pri ženskah po moje največ v utrujenosti in v glavi.
Meni ni problem, lahko cel dopoldan razmišljam o telovadbi z možem, ampak bom zvečer tako utrujena, da bom padla v posteljo, kljub želji po intimi. Preporsto ne zmoreš več in čutiš, da od bioloških potreb bolj rabiš zadovoljiti potrebo po spanju kot po seksu. In potem je večni problem, ker večina žensk možem ne zna razložiti, da so preobremenjene, večina moških pa misli, da si ženke izmišljujejo. Napaka v komunikaciji. Pa ne, da moški ne bi bili utrujeni, saj smo vsi, sodoben tempo življenja je zelo stresen, pomanjkanje časa,... zato je fajn narediti klik v glavi (pri ženski in moškemu), da bodo neoprani perilo, nepomita posoda in prah na policah komot počakali, odnos do bližnjih pa ne. to vključuje tudi intimo s partnerjem - biti sposoben vzeti si čas zase in za partnerja. Saj se ne gre samo za seks, tudi pogovor, nežnsot, stiskanje,... pride tu v kompletu. Sicer hitro začneš živeti eden mimo drugega.

Glava.... ah, to pa je prekletstvo žensk user posted image . Pri ženskah telo funkcionira tako, da se glavna želja po seksu konstruira v naših možganih. In če ženska ni za stvar, pa če jo še takosrbi spodaj, potem seksa pač ne bo. Zato tudi problemi z doživljanjem orgazma ipd. Če ženska ni zadovoljna s svojim telesom, potem se ne bo mogla sporstiti, ne bo mogla sredi kuhanja kosila razmišljati o sebi kot o seks bombi, ker bo preveč časa namenila celulitu in strijam... in potem to postane en brezvezen vzorec, s katerim sam sebi jemlješ spolno privlačnost in seveda ni libida. Večina svoj izgled povezuje s svojo privlačnostjo, pa nimata eden z drugim nobene veze. Zadovoljna ženska ne bo na odvečne kile niti pomislila, izžarevala bo karizmo in bo privlačna četudi bo imela 100 kil. Lahko pa ima ženska popolno manekensko postavo, ampak če ne bo zadovoljna v svojem telesu, če ga ne bo sposobna sprejeti kot lepega, kakšnoliko že je, potem pač sama ne bo sebe videla kot lepe, ne bo karizme, ne bo želje, ne bo seksa, ker sebe ne dojema kot lepo in privlačno. In potem počasi nehaš razmišljat o seksu. In tudi ko/če seksa, tričetrt časa razmišlja o svojem telesu, ne mroe se sprostiti in dejanskega užitka ni. Potem pa smo spet v tistem začaranem krogu. Psiha.
Pa še ena stvar: več ko seksaš, večkrat hočeš. Tako da je potrebno mašinco spraviti v pogon user posted image , potem pa gre.

KT zmanjšujejo libido, ampak bi tu zraven rekla, da niso edini krivec, so pa dodatni faktor. Če je že itak malo libida, potem ga bo še manj, pa še vse drugo zraven.

(odgovor članu drum)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
31.1.2009 8:35:26   
Anonimen
Pred meseci sem tudi jaz imela težave, ampak se je moj mož odločil, da temu naredi konec. Vsedla sva se in se pogovorila, oz. on je govoril. Tudi jaz sem tukaj prosila za pomoč in seveda potem upoštevala dobre predloge. USPELO NAMA JE, spet sva zaljubljena kot v začetku in tudi sex se je spet vrnil v najino življenje

Srečno

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
31.1.2009 15:19:08   
matejchy
IZVIRNO SPOROČILO: kajalin*

js tudi in komaj čakam da se user posted image vrne domov, pa da bo akcijauser posted image user posted image user posted image

kaj pa je vzrok za tvoje težave pa ne vem...

*** Vse kar počneš, počni z ljubeznijo ***

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.1.2009 16:09:37   
Anonimen
Pri nas pa ravno kontra user posted image .Jaz bi vsak dan lahko tud 2x če je treba,on pa ne in ne.Če čakam nanjga da začne,potem mogoče 1x na mesec user posted image . Sem mu že povedala,da bom si poiskala drugega,pa ga ne gane in mi ne verjame.Sva pa skupaj že 10 let in imava otroka.Drugače med nama vse štima,samo to ne.Ko sva se pa spoznala,sva 2 leti sexala vsaj dan najmanj 1x in sem si mislila da bo tak celo življenje user posted image .
Grozno mi je pomislit da bi šla narazen zaradi tega,ampak jaz tak več ne morem živet user posted image .

(odgovor članu kaya2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
31.1.2009 20:44:23   
kaya2007
hvala za pomoč..edino s tabo drum se ne strinjam čisto..najin zakon zaradi tega ne trpi, ker nisem rekla, da sva brez seksa. rekla sem samo, da mi ni do njega, se mi ne da...
je bil pa najin zakon kakšno leto (po porodu) bolj tako tako, pač otrok in spremembe v življenju. in takrat si nihče od naju ni želel seksa, vsaj mislim tako. mogoče sva se takrat res oddaljila in jaz enostavno še ne znam preklopit nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.2.2009 9:13:30   
drum

hvala za pomoč..edino s tabo drum se ne strinjam čisto..najin zakon zaradi tega ne trpi, ker nisem rekla, da sva brez seksa. rekla sem samo, da mi ni do njega, se mi ne da...
je bil pa najin zakon kakšno leto (po porodu) bolj tako tako, pač otrok in spremembe v življenju. in takrat si nihče od naju ni želel seksa, vsaj mislim tako. mogoče sva se takrat res oddaljila in jaz enostavno še ne znam preklopit nazaj.

Lepo je da zakon ne trpi. Samo če se težava ponavlja iz leta v leto-to pa ni preveč dobro. Sicer  pa smo ljudje različni, mogoče tvojemu to pač ne pomeni toliko.
Slab občutek je, če te ženska kar naprej zavrača in si zmišljuje vedno nove izgovore. Takrat se začnejo težave. Mogoče mnogo težav izvira ravno iz pomanjkanja seksa doma. Začne se umikanje, mogoče skok čez plot, lahko tudi alkoholizem. Pokojni Rugelj je imel v večini prav.
Ne trdim da je samo testosteron generator poželenja- seveda so pomembni tudi ostali hormoni.Bili so narejeni poizkusi z testosteronskim obliži (podobno kot nicorette) pri ženskah in njihov vpliv na libido.Menda se je želja povečala. Je pa seks drugi najpomembnejši nagon v človekovem življenju takoj po prehranjevanju.
Jasno je da vsakodnevne obveznosti izčrpajo človeka, ki ubijajo željo po seksu.  Je pa seks lahko prijeten zaključek dneva, samo sprostit se je treba (če seveda vmes ne zaspiš) in si vzeti malo časa. Namesto da partnerja takoj zavrneš. Bolj kot da ni seksa je za moškega boleča zavrnitev, sploh če se to večkrat dogaja.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.2.2009 11:33:26   
ronja
Od poroda (fizično) gotovo ni, saj je od takrat minilo že več kot leto in pol, če prav vidim... Lahko pa je poporodna kriza pustila posledice, vendar v tem primeru je treba še malo poštimat, da prideta na isto. Normalno, da rabita malo časa zato, ampak je dobro kaj delat na tem - da delata kaj skupaj - sama, brez tamale. Razmisli, ali še kaj zameriš možu in predebatirajta, ker tole stanje tudi njemu verjetno ne paše.

Je pa še ena fora: namreč ženske funkcioniramo v večini tako, da se seksa lahko nekak odvadimo - če ga dolgo ni, nehamo mislit nanj, pozabimo na vse skup in se ne počutimo več kaj prav seksi, kar spet vpliva nazaj negativno. zato je začaran krog. Prekineta ga lahko skupaj, tako da ti on na veliko deli komplimente, kako si seksi, da se boš ti bolj tako počutila, ti pa namenoma večkrat na dan pomisliš na seks: si greš kupit kako zapeljivo perilo, pogledaš kak filmček, ali sliko, če ti je to všeč, ali pa se enostavno na kavici ali malici za minutko zatopiš in razmišljaš, kako
sta bila zaljubljena in kako je seksi, kaj ti je všeč na njem,...

Obstaja možnost, da si enostavno zmatrana ko pes in se ti zato ne da - vendar pa je to malo verjetno, ker se ti potem ne bi dalo delat tudi nič drugega takrat, ne pa da bi rajši šla pospravljat recimo kot pa se ljubit...

KT je možnost, ki jo najlažje sprobaš - nehaj jih jemat za nekaj časa (povej možu, da bi rada ugotovila, če je to razlog, verjetno bo zauser posted image , če bo le kaj pomagalo;)) in takrat pač uporabljajta kaj drugega.

Če se mož ni fizično res zelo spremenil, pa te zdaj manj privlači, potem je to posledica odtujitve - ker se je spremenil vajin odnos.

Pomanjkanje samozavesti je lahko velik zaviralec, vendar pa bi ti v tem primeru verjetno vseeno bilo do seksa na splošno - samo bi se ukokila, ko bi prišlo dejansko do tega, da se kaj zgodi...

Midva te težave sicer nimava, imava pa "Shrek" varianto - oba bi, potem pa padeva v posteljo in zaspiva že med padanjem... kot ankica, hehe, cel dan se hecava in komaj čakava, da bojo otroci zaspali, potem pa narediva še kar je nujno in padeva dol ali pa se ena oglasi. No, saj ne bojo večno tako maliuser posted image ...

drum, saj večinoma si želimo več otrok, tak da vas ne bomo kar poslale nekamuser posted image . Je pa res, da se nacrkljaš malo že z otroki - ampak vseeno - to ni isto... Pa biološko vas rabimo še malo, da nam pomagate ta naš zarod gor spravit, nas varujete... Res pa je, da verjetno takoj po porodu biološko res nima smisla energije zapravljat za seks - ampak dolgoročno je pa vseeno fajn za odnos, tak da je narava to zvito naredila tako, da vas vseeno za vsak slučajn ne pošljemo nekamuser posted image . Mal heca, mal resnice.
Kar se pa pajkov tiče, pa navadno samci HOČEJO bit požrti, ker to v gl. pomaga njihovim spermijem, da oplodijo jajčece - na kakšen način, še ne vejo, so pa delali poizkuse in so bila jajčeca večkrat oplojena s tistimi spermiji, katerih očetje pajki so sforsirali svoje pojedenje. (Paj Ker pajkovki se tisti mali pajkec kalorično ne pozna kaj dosti (najprej so mislili, da ga požre za hrano. POtem so ugotovili, da ga včasih ona niti noče požret (pri nekaterih vrstah), pa ji on leze v usta in jo skoz draži, da bi ga požrla, kar se navadno zgodi še med spolnim aktom.
Tak da v naravi imaš svaštauser posted image . Recimo eni kačji pastirji imajo dva penisa, en je navaden, ki pač vnese v samico spermo, drugi pa je taka kljukica, s katero najprej postrga ven spermo drugih samcev - so zviti, a ne?

Kar se tiče hormonov imata oba prav - za sam libido je res najbolj odgovoren testosteron, tudi pri ženskah, vendar pa mora pri nas biti dovolj tudi estrogena, sicer se v ženskem telesu začne cela štala (primer vzhodnonemških plavalk), tak da mora bit obeh lepo dovolj, če češ, da seks štima.

Vendar pa je proizvodnja teh hormonov pod višjim nadzorom hipofize, ki je možganski privesek - nanjo precej vpliva, kaj se sicer dogaja v možganih. Tak da hormoni in psiha niso glih tako lopčeni, kot ljudje radi mislijo... Vplivajo en na drugega, da je joj.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.2.2009 12:07:19   
drum
Saj v večini primerov nas ne pošljete nikamor, samo odnos se spremeni. Kar je po eni strani logično saj otrok potrebuje marsikaj da ga gor spravimo. Sploh v začetku.
Drugače so si pa romantično ljubezen izmislili pesniki. V bistvu gre za kemijo, hormoni niso nič drugega kot kemične snovi kot vse ostalo. Tako kot si ugotovila-vse je odvisno od njihovih ravni oz. razmerij 

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.2.2009 12:36:30   
drum

ima kdo kakšno idejo?

Možno je da te ne privlači več dovolj. Zlo podobne težave sva imela tudi midva z ženo. Imava zdej še večje. Ampak jaz sem optimist.
Kar se tiče samopodobe( ja govort je lahko) pa mislim da se ene kar preveč sekirate glede svojega izgleda. Pa kaj če je kakšen kg preveč, celulit na rit al pa še kje drugje...Nismo tako kritični, v večini nam je še všeč kakšna kila več. Mene osebno tudi celulit ne moti. Samo da je ženska urejena in čista.
Pomisli kdaj na kaj kar te vzburja, mogoče tudi naredi. (če so ti hokejisti všeč bopa mal težjeuser posted image )

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.2.2009 13:20:38   
ronja
vse je odvisno od njihovih ravni oz. razmerij

Na katero sami vplivamouser posted image , tako da je navsezadnje vse odvisno od nas samih - kar je dobro, ker je to edino, kar lahko sami zrihtanouser posted image .

(odgovor članu drum)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.2.2009 10:21:41   
blak
Prenehaj z jemanjem KT.
Jaz sem tako naredila pred mesecem pa pol in se počutim kot nova. Tudi midva sva bila že v globoki krizi zaradi tega. Kakor praviš ti, sej ko je enkrat zalaufalo, je šlo, ampak da bi jaz začela, ni šans.

Res poskusi, pa si za nekaj časa omisli drugo kontracepcijo.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.2.2009 22:49:47   
kaya2007
bom poskusila brez tablet...čeprav mislim, da ni samo to...sem bila te dni bolj pozorna na stvar in sem opazila, da me moti, ker me mož čez dan ne zna "pripravit" na romantični večer. ne potrudi se na pravi način (kar ne pomeni, da se ne trudi), meni pa tudi ni do nekega instant sexa.
sem mu tudi povedala in zdaj je že dva dni užaljen user posted image  res je naporno, če se z nekom nikamor ne da priti, eh.

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.2.2009 22:53:35   
Tina 28

bom poskusila brez tablet...čeprav mislim, da ni samo to...sem bila te dni bolj pozorna na stvar in sem opazila, da me moti, ker me mož čez dan ne zna "pripravit" na romantični večer. ne potrudi se na pravi način (kar ne pomeni, da se ne trudi), meni pa tudi ni do nekega instant sexa.
sem mu tudi povedala in zdaj je že dva dni užaljen user posted image  res je naporno, če se z nekom nikamor ne da priti, eh.

No, zaradi tega, kar si zdaj napisala...se pa meni tudi ustavi želja. Sex po prepiru ali tečnobi...ne znam prakticirat. Tko, da najboljš da se pošteno pogovorita...midva se večkrat, pa spet pozabi, pa spet je užaljen...enkrat pa marbit bo pokapiraluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.2.2009 0:29:26   
Čupka

Jaz sem mojemu nekoč rekla, da je zame cel dan predigra. Če pol dneva pi..i name, med tem ko se jaz trudim uskladit družinsko življenje, službene obveznosti, šolske obveznosti,...mi gre po vrhu še pol stvari narobe, sem zvečer resnično fizično izmučena, potem pač ne morem skočit v samostoječe nogavice, mu zaplesat striptisa in ga naskočit kot pri norcih in se nenavsezadnje počutit še neskončno seksi,...

Je pa res, da ne smeš samo čakat, da se bo on potrudil in hkrati grajat in mu očitat. Potrudit se morata oba. Enkrat en, drugič drugi. Pač tisti, ki ima tisti dan več pozitivne energije, volje,...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.2.2009 0:33:38   
Čupka

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

No, zaradi tega, kar si zdaj napisala...se pa meni tudi ustavi želja. Sex po prepiru ali tečnobi...ne znam prakticirat. Tko, da najboljš da se pošteno pogovorita...midva se večkrat, pa spet pozabi, pa spet je užaljen...enkrat pa marbit bo pokapiraluser posted image user posted image user posted image

Seks sprave je pa ja ena taboljših zadev. Ko obema zmanjka besed in ko zaradi trapaste trme ali še bolj trapastega ponosa ne en ne drugi ne najde pravega pristopa k zadevi, je naboljši seks sprave! Ventilčki spustijo, namesto v obliki besa in jeze izbruhne energija v obliki strasti. Ko se strasti pomirijo pa je na vrsti na izi pogovor, ali pa še to ne. Včasih je dovolj le sladek objem v katerem je odpuščeno vse.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 24
3.2.2009 10:30:40   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: Čupka
Seks sprave je pa ja ena taboljših zadev. Ko obema zmanjka besed in ko zaradi trapaste trme ali še bolj trapastega ponosa ne en ne drugi ne najde pravega pristopa k zadevi, je naboljši seks sprave! Ventilčki spustijo, namesto v obliki besa in jeze izbruhne energija v obliki strasti. Ko se strasti pomirijo pa je na vrsti na izi pogovor, ali pa še to ne. Včasih je dovolj le sladek objem v katerem je odpuščeno vse.

Z mojim sva že kar dolgo let v vezi in moram rečt, da seksa te vrste še nisva prakticirala. Brez heca, kaj mi, prosim, lahko poveš kako pride po prepiru ipd do seksa? Kaj minuto prej si še krožnike mečeta in potem po filmsko strasten poljub in nadaljevanje?user posted image user posted image Pri nama pride velikokrat do prepira, po njegovem, in do kresanja mnenj, po moje user posted image user posted image . Res, sva totalno kontra drug drugemu, ampak tako furava že juhuhu let. In običajno se jaz pri tem sprostim, on pa gre v svoj delovni kotiček in ima tihe dni in tako dalje.... In si ne predstavljam, da bi iz tega prišlo do seksa. Pride že do njega, ko se pri obema poleže jeza in trma user posted image user posted image user posted image V glavnem toliko da zvem nekaj novega, mogoče se bova od zdaj kregala še rajši user posted image user posted image

lp, mojca

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?