|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lamelne zavese
30.1.2009 16:38:47   
maca m
Tiste katere jih imate:
- kako ste zadovoljne z njimi,
- kakšno je vzdrževanje (če se nabira prah, od muh)
- cena

Imela bi jih le v kuhinji, imamo mansardno stanovanje. Te navadne zavese, ki jih imam zdaj mi ful zatemnijo prostor in to me res moti. Da bi bili brez zaves pa tud odpade.

Hvala za odgovoreuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lamelne zavese
30.1.2009 16:50:58   
TadejaF
Pozdravljena.
Mi imamo lamelne zavese v dnevni sobi, v jedilnici in kuhinji pa imamo plise. Zgleda kot žaluzija, vendar je iz blaga in zloženo kot harmonika. Zmontirane pa so tako, da jih zapiraš od spodaj navzgor. Jaz vem, da ne bi nikoli več dala nič drugega kot pliseje v kuhinjo, ker so najbolj praktični in zavzamejo malo prostora. Glede nabiranja prahu pa ni problema, mi jih imamo že skoraj eno leto in se nikjer nič ne pozna. Lamele lahko mogoče samo malo s krpo za prah obrišeš in to je to.
Lep nakup ti želim.

Lp, Tadeja

(odgovor članu maca m)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.1.2009 19:18:28   
end1
mam jih na zaprtem balkonu in se ful dobro obnesejo. za enkrat jih še nisem čistla. V kuhinji imam žaluzije in so kar OK, le pra zaradi vlage ne gre zlaka dol.

(odgovor članu maca m)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.1.2009 19:46:18   
pob@linček
Enakouser posted image

mami in oci je najlepsi poklic za celo zivljenje

(odgovor članu TadejaF)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2009 9:57:24   
honey
Jaz imam po celi hiši lamelne zavese, edino v kuhinji in v kopalnici imam plise. To so mi tudi proizvajalci lamel svetovali, ker v kuhinji nad pultom je malo zoprno, da ti nekaj visi dol na pult. Tako da mogoče je res boljlša izbira plise. Drugače sem pa zelo zadovoljna in s plisejem in z lamelami. Če se umažejo, jih obrišeš z vlažno krpo in to je to. Naj bi bile pa nekako impregnirane, tako da se tudi prah ne nabira na njih. Mi ni žal, da se nisem odločila za navadne zavese, ker z navadnimi zavesami je res ogromno dela, s temi pa nič. 

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu pob@linček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.2.2009 9:19:45   
mala zirafa
Naše lamelne v spalnici od blizu zelo zaudarjajo po prahu in ne vem kako jih temeljito očistit.Ko smo prenavljali stanovanje je droben prah prišel tudi v spalnico, žal.S sesalcem se prilepijo nanj.Najrajši bi jih dala stran, ker samo zmanjšajo prostor in so moteče ko mimo hodiš.Bl eso pa 40 000 sit nekoč, zato nam jih je žal dat stran.Moj je že pretrgal verižico ponesreči.Plise je pa zakon ga imamo v dnevni.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

A se počutiš seksi?
Paštetka

V svojem telesu se počutim seksi.

Ja (53%)

Ne (47%)

Število vseh glasov: 90

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!