Lamelne zavese (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

maca m -> Lamelne zavese (30.1.2009 16:38:47)

Tiste katere jih imate:
- kako ste zadovoljne z njimi,
- kakšno je vzdrževanje (če se nabira prah, od muh)
- cena

Imela bi jih le v kuhinji, imamo mansardno stanovanje. Te navadne zavese, ki jih imam zdaj mi ful zatemnijo prostor in to me res moti. Da bi bili brez zaves pa tud odpade.

Hvala za odgovore[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

TadejaF -> RE: Lamelne zavese (30.1.2009 16:50:58)

Pozdravljena.
Mi imamo lamelne zavese v dnevni sobi, v jedilnici in kuhinji pa imamo plise. Zgleda kot žaluzija, vendar je iz blaga in zloženo kot harmonika. Zmontirane pa so tako, da jih zapiraš od spodaj navzgor. Jaz vem, da ne bi nikoli več dala nič drugega kot pliseje v kuhinjo, ker so najbolj praktični in zavzamejo malo prostora. Glede nabiranja prahu pa ni problema, mi jih imamo že skoraj eno leto in se nikjer nič ne pozna. Lamele lahko mogoče samo malo s krpo za prah obrišeš in to je to.
Lep nakup ti želim.

Lp, Tadeja

end1 -> RE: Lamelne zavese (30.1.2009 19:18:28)

mam jih na zaprtem balkonu in se ful dobro obnesejo. za enkrat jih še nisem čistla. V kuhinji imam žaluzije in so kar OK, le pra zaradi vlage ne gre zlaka dol.

pob@linček -> RE: Lamelne zavese (30.1.2009 19:46:18)

Enako[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

honey -> RE: Lamelne zavese (5.2.2009 9:57:24)

Jaz imam po celi hiši lamelne zavese, edino v kuhinji in v kopalnici imam plise. To so mi tudi proizvajalci lamel svetovali, ker v kuhinji nad pultom je malo zoprno, da ti nekaj visi dol na pult. Tako da mogoče je res boljlša izbira plise. Drugače sem pa zelo zadovoljna in s plisejem in z lamelami. Če se umažejo, jih obrišeš z vlažno krpo in to je to. Naj bi bile pa nekako impregnirane, tako da se tudi prah ne nabira na njih. Mi ni žal, da se nisem odločila za navadne zavese, ker z navadnimi zavesami je res ogromno dela, s temi pa nič. 

mala zirafa -> RE: Lamelne zavese (8.2.2009 9:19:45)

Naše lamelne v spalnici od blizu zelo zaudarjajo po prahu in ne vem kako jih temeljito očistit.Ko smo prenavljali stanovanje je droben prah prišel tudi v spalnico, žal.S sesalcem se prilepijo nanj.Najrajši bi jih dala stran, ker samo zmanjšajo prostor in so moteče ko mimo hodiš.Bl eso pa 40 000 sit nekoč, zato nam jih je žal dat stran.Moj je že pretrgal verižico ponesreči.Plise je pa zakon ga imamo v dnevni.

Stran: [1]