Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čer Grem od spredaj nazaj IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiste, ki ste že dajale tako majhnim otročkom kapljice v očke - kako vam je uspevalo? Pri nas je to skoraj misija nemogoče Ne vem kako bo jutri, ko mu bom morala dati kapljice sama. Daš ležat in se toliko nasloniš nanj, da ne more pretirano migat, potem pa hitro z dvema prstoma veke narazen in kapljico noter. Potem se huronsko dere, ti pa hitro vajo ponovit na drugem očesu Sem že zverzirana in bi ti takoj prišla pomagat, če bi bila kje bližje. A nimaš kakšne poti v naše kraje? Jaz mu res očke ne morem odpret :( jana81, spočijta se oba z Nejcem mmoojjccaa, tvoja pikica je res ena pogumna deklica, naj se ji vse poštima tako kot je treba Ti pa si ena res zlata mamica barbaw, glede menjav vzgojiteljic: pri naši veliki piki se jih je v prvem letu obiskovanja vrtca zamenjalo točno 5, poleg tega še 3 različne pomočnice vzgojiteljice... Eni otroci so hudo trpeli, ker so se ravno malo navadili ene osebe, ki je potem šla in je prišla druga nia5, pri vas pa zobki dobesedno rastejo kot gobe po dežju tally, a že kaj nabavljata za novi domek? *Tiana*, stiskam pestke, da najdeš tajnico, s katero se boš ujela Vem, kako je lahko fino delat, če najdeš takšno osebo, in kako težko, če ni pravega stika Sicer sem bila vedno v obratni vlogi (v vlogi tajnice), ampak vseeno poznam občutke. Delo je kakovostno opravljeno samo, če naveza med direktojem in tajnico brezhibno funkcionira Tak zgled sem videla pri svojem prvem direktorju Pa seveda mora biti oseba zainteresirana za delo, to itak IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas je po pol ure spanja tako vreščanje, da . Še nisem slišala otroka, ki bi toliko vreščal. Ojej, kako poznano Vem, da je zaje.bano IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw je pa danes prestavila v 6 sto predstavo Jaz sem imela spet globok pogovor z Andražom , ki ga mora človek res na kratko držat, ker drugače gre takoj po starih poteh. Kolk mi to energije jemlje Alja ni hotela jesti večerje, ne vem ali ima polna luna vmes prste. Bomo ji kar mleko dal in spat, če ga bo seveda sploh hotela Stara moja, deluješ tako brezvoljno in na koncu z energijo, da me kar srce boli IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jezus, edinaos, s tole tvojo peto je pa res hudo Kaj pa pravijo pri pedikerju? Upam, da si jim "omenila" vse skupaj O, hudiča, a zdaj, ko imajo pa kao zavarovano, je pa kar ok? Ma mene pediker ne vidi nikakor ne predlagam jaz sem bila prvič in zadnjič!!!! Sem danes govorila z uslužbencem na odškodnini in smo zmenjeni, da ko končam zdravljenje nam mu pošljem zdr. dokumentacijo in bodo oni ustrezno zrihtali, je rekel da bom lepe denarce dobila za to. Joooj punce jaz še nikoli nisem na tak način prišla do denarja, ampak mislim da so tukaj šli malo čez mejo, pa da sploh o bolečini ki jo od sobote čutim v peti ne govorim , pa vseeno imam nekako slabo vest Jaz bi tudi verjetno imela slabo vest in ti tista deklinca to ni zanalašč naredila. Imej pa v glavi šefico, ki ni imela slabe vesti, tako da kar izkoristi priložnost. Tam se bodo pa nučili, da je s strankami treba lepše ravnat. Aha, zelo podobno sem ti hotela tudi jaz napisat, zato se kar podpišem pod barbawine besede hijenca, za dvatisočko!!!! tilči, naš je lupinico prerasel (mu je glava prišla doz gornjega roba in skoraj čez), zato je že nekaj časa v avtosedežu, ampak ternutno v enem avtu že v smeri vožnje, v drugem pa še vedno kontra IZVIRNO SPOROČILO: hijenca špelin@ kako si pa drugače??? Po današnjem sončnem dnevu odlično Smo tako uživali zunaj