Čmrlika
|
Čmr lika, kakorkoli bosta z naredila (tako glede poroke kot glede ev. novega ), bo za vaju prav. mislim, da ti nobena ni hotela soliti pameti, niti nisi namenoma spregledana, verjemi Zakaj pa taka tolažba,al razlaga... saj nisem hotla nič takega povzročit, da bi kdo kaj razumel... za barbaw - pa se mi je res zdelo na trenutke da mi noče odgovorit...ker na poste okrog mene pa je... hotla sem ji pač namignit, da lahko zamenja izpuščaj, tako kot bi ga kmalu jaz... pri Taji... pa glede priimka mi je blo čudno kaj mi je hotela povedat... potem je šlo pa to še naprej za poroko pa sem pač nadaljevala svoje videnje... za otroka pa mi je enih par smilejev sfalilo in pol pride do nerazumevanja, o soljenju pameti pa nisem nič rekla... eh zgleda da sem nekaj narobe anrdila...bom nehala Ni ti hotela napisat, da si ti kaj narobe naredila, ampak da ne glede na to kaj kdo reče izmed nas, so tvoje odločitve samo tvoje in bo prav ne glede na to kako se boš odločila. eh, ma kaj vem kaj je hotela...nič ni več pomembno... zgleda da je bolše, da grem smučanje gledat... ??? 1. Moj post je bil mišljen točno tako, kot sem ga napisala. Samo tisti srček je bil mišljen za na konec, ampak se mi je žal vrinil v tvoj nick. 2. Direktno vprašanje: kaj je narobe, da si tako nataknjena? 3. za karkoli te že mori. vem ,da je bil tako mišljen , z veseljem sem ga prebrala...nič slabega mislila...radovedna bla zakaj si mi na tak način napisla...pa zgleda mam včasih težave se izražat v pisanju Nataknjena pa res nisem...sem katyodogovorila kaj me malo daje...da se ne ponavljam...in hval z a objemček No, mogoče deluje da sem bla zajedljiva...ni bil tak namen...in seveda ti nič ne zamerim... , tak tip sploh nisem sem pa pri nekaterih vprašanjih bla verjetno drugačna, z razlogom...sem zdaj že večkrat omenla, da je to ful grozno, ko ne vidiš človeka v obraz...in pol lahko ful kaj po svoje intepretiraš...imaš občutek da te nekdo namerno malo j...al pa da nekdo ful vse ve, pa pretirava v vsem...in pol ne veš kak bi še vprašal, kaj bi še napisal na kak način, da bi nekdo končno skapiral kaj mu v resnici sporočaš... sem zabluzla,ampak mislim,pravpzaprav vem, da boš razumela kaj sem hotla povedat. Kaj za hudiča je pa zdaj to?? Sori, garantiram ti, da te vsaj v zadnjem tednu, za kolikor se tvojih postov spomnim, nihče ni je.bal (niti namerno niti nenamerno!), zaje.baval oz. pretiraval, ful vse vedel ipd. Zberi se. . Sploh več ne vem, kaj je tebi prav in kaj ne Če nič ne napišemo, dobiš občutek, da te ignoriramo, če ti kaj napišemo, pa spet ni prav... Odloči se, kaj bi rada. sem bla s Tajo dolgo zunaj, privoščla sem si kafe čisto sama...no Taja je bla z mano..p in sem se odločal kako in kaj v zvezi s tem kar sem ti zgoraj pisala ...tudi glede RR- ja. Če te pa še kaj več zanima pa ti z veseljem še naprej kašljam...na Zs mogoče, da ne smetim z osebnimi zadevami tu gor... Me pa drugače nič kaj tak hudo ne mori da bi se tu to moralo v taki meri čutit.. si pa nekaj opazila..to je to, da se malce slabše počutim , križ pa nekaj slabe volje, žalosti,razočaranja nad mojima staršema... ok, sem se skihala, ker nisem kamen in mi gre na k*rac, da hočem človeku dat vedet, da ga cenim, nazaj pa dobim debelo "kajlo" Drugače pa nisem slabe volje, da ne boste zdaj bežale od mene hvala ker me ceniš, jaz tudi tebe, zelo in vse otale tudi. Jaz ne bom več komentirala tvojih postov, bom pa odgovarjala, če boš kaj vprašala. Pa še to le še kakšne dokazljive reči, nič subjektivnega samo tega mi ne nardit...saj je že nekja nato temo v onem postu...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|