Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lilcha Shuka jaz sem prebrala vic in tud ponavadi preberem ves spremni tekst.Tko da nekdo ceni in vidi vse kar narediš.Si res pridna. Hvala, že to je dovolj, da kdo to vidi IZVIRNO SPOROČILO: cita jaz ko se obrišem vidim krvavo ampak ne neki fulll tako lsuzasto in rozasto...a je to sploh??? To je čep Sazi - želim ti čimprejšnje okrevanje, da bi se reklamacije uspešno v vašo korist uredile, da bi malček se pozdravil in da bi selitev v novo hiško vsi zdravi prišli. Pa čestitke malčku za 3.RD IZVIRNO SPOROČILO: boma2 ojla... mene zanima , če bo katera od vas dala celice shranit? Jaz sem prejšnji teden klicala, po milu dobila vprašalnik, ga izpolnila, isti dan poslala nazaj, čez 2 dni dobila paket za shranjevanje matičnih celic in odločila sva se, da bova darovala popokovnično kri v javno banko. Kolumbo - kolk sem se nasmejala vaši včerajšnji BTC štorji, pa Majkl k je zašel v erotik shop ni vam blo dolgčas, sej od danes naprej vam pa še posebno ne bo. SREČNO in čimprejšnje okrevanje, pa veselo cartanje. IZVIRNO SPOROČILO: witto Jast sem še vedno tu. Po 16h se popadki niso dali na 5 minut, tako, da sem se odločila, da grem se spočit, ker sem čisto sčrpana , jutri zjutraj sem pa itak naročena na ctg, in upam, da me bodo rešili. Kolumbo tudi jast držim pesti zate, srečno Upam, da se stvari premikajo proti porodu, da te bodo obdržali in da boš še danes rodila. IZVIRNO SPOROČILO: diamantina Imam pa eno vprašanje, kako naj vem, da mi plodovnica ne odteka, če pa imam skoz malo moker ta mini dnevni vložek, ne vem, ali je od sluzi ali je prav malo moker. Dobr da imam jutr pregled, ampak če mi ne bo povedala, da sem vsaj 2cm odprta, bom znorela Meni se dogaja, da imam konstantno tekoč bel tok, tko da skoz nosim mini vložke, če ne bi imela skoz mokre hlačke, pa sem mojega g. tud vprašala, da ni slučajno plodovnica pa je rekel, da bi že vedela ko bo plodovnica. Tko da se s tem ne obremenjujem več. IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver joj babike jaz sem ze tako neucakana, samo cakam, da me zgrabi. nisi edina Sunny - vidš to pa sploh ni tolk slaba ideja, da kupiš flis na metre pol pa narediš male dekice, res dobra ideja, kolk si pa kej dala za to? IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: claud Shuka...ane...vsem povemo kdaj je rok pa kr kličejo vsaj 3 tedne prej...ma k da so mal počeni no...jst sm mela dons spet 2 taka klica: a sm že stric.... matr kaj vam pa je...smo rekl da bomo povedal ko bo Sej to je tisto, vsem rečeš, da bojo že zvedel ko bo, ne ampak oni vseen sprašujejo, kdaj bo če je že, pa kr neki no, a se jim res ne da dopovedat, da niso otroci na rok in uro naštimani, ko bo bojo že izvedeli. Pol mi pa tašča prav, zakaj sem tolk zoprna do nje Si ji rekla da si lohk kr sama odgovori? Men moja tašča kr naprej dopoveduje da bo ona takoj k bo lohk prva pršla na obisk...pa sm ji kr rekla da mam poleg mojga prvo osebo na spisku k jo želim vidt MOJA mami-ne pa ona...halo.... ma eni so res neotesanci.... Jest bi sicer najraje videla, da ni nobenega v P in pol še kak mesec ko pridemo domov, ampak vem, da jim tega veselja ne smem vzeti. Ta plan, kdo pa kdaj bo kam prišel bomo še dodelali. Sej jim lohka slikce pošljem vsak dan da vidjo kako napreduje dete, za to res ni treba viset non stop pri nas pa spraševat kako pa kaj. Eni res ne razumejo. Mihailo - naj zobobol al karkoli je hitro mine. Mala* - iskrene čestitke za malo Mašo. Majchy - želim ti lep pregled in tistim, ki greste na CTG ali preglede prečasno zaradi česarkoli, naj bodo pregledi uspešni. Pozdravček pa še našim mamicam: Balonchy, Ajvy, Cati, ki se oglašajo in tistim, ki se ne, saj vem, da imajo polno zaseden dan.