![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 21:28:20
|
|
|
|
boma2
|
dober večer so .. :) a so kakšne novičke danes, grem brat nazaj.. upam, da že imamo februarčičo-.... :) vsem, ki ste imele pregled in ste dobro opravile ...
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 21:28:44
|
|
|
|
Katjusa
|
pozabla sem vas vprašat a katero od vas tud brdavičke bolijo? prav pekočo bolečino mam moj mi je dons že kr lanolin prnesu in si že mažem.... imam pa čist rdeče kot da bi že dojila (kot so ble k je florjan vleku) s tem da se jih zdej noben ne dotika
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 21:31:08
|
|
|
|
boma2
|
majchy23... si pa faca, ker se upaš v bazen... :) bravo...
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 21:31:53
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa pozabla sem vas vprašat a katero od vas tud brdavičke bolijo? prav pekočo bolečino mam moj mi je dons že kr lanolin prnesu in si že mažem.... imam pa čist rdeče kot da bi že dojila (kot so ble k je florjan vleku) s tem da se jih zdej noben ne dotika ne jaz nimam nič takega..... Žal ti ne morem pomagat....
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 21:33:27
|
|
|
|
Čebel@
|
evo mene vsa dišeča sem se mogla z mrzlo vodo umit ker pri nas ne znajo kurit bom jutr popiz.dila na taščo(na mojga sem že) katjuša.....tudi pri meni se nič ne dogaja-so se popadki umirili kolumbo.....vse dobro ti želim jutri in čimprejšnjo vrnitev domov drugače pa mleko nič ne teče si grem glavo posušit in vodoravno ker sem se zmatrala s plavanjem-je pa hana skos muvala ko sem bila v vodi(ne vem ali ji je pasalo ali pa motilo ).....pregled imam pa jutri šele ob 17.30 tko da se prej še tipkamo če gre katera rodit,ji želim čimkrajši porod in veselo cartanje....nočko
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 21:33:57
|
|
|
|
boma2
|
ojla... mene zanima , če bo katera od vas dala celice shranit?
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 21:34:55
|
|
|
|
sunny24
|
katjusa, čer! Kako kaj? Sej se bo hmali začel odogajat tud ipr tebi, boš vidla! Mene pa bradavice bolijo že celo nosečnost, si jih ne smem niti taknt, pa joški me v bsitvu celi bolijo za pop...Saj bo! brkn se pa ni nič oglasila, tako, da ne vem, kaj dogaja!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 21:35:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 majchy23... si pa faca, ker se upaš v bazen... :) bravo... ne vem zakaj ne.......sem se takoj stuširala in zamenjala kopalke,pa tudi voda ni bila nevem kako topla.....mi je pa full pasalo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 21:37:39
|
|
|
|
boma2
|
urša... mala čestitike ob novorojencema in veliko veselja z novim članom....
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 21:39:00
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 majchy23... si pa faca, ker se upaš v bazen... :) bravo... ne vem zakaj ne.......sem se takoj stuširala in zamenjala kopalke,pa tudi voda ni bila nevem kako topla.....mi je pa full pasalo če si kej odprta lahko dobiš vnetje al ne? in lahko dobiš še kakšno bakterijo, ki seveda zdele ne bi bila dobrodošla... men so rekli, da ni priporočljivo zadnji mesec v bazenu... nevem ....
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 21:40:00
|
|
|
|
baki
|
jst sem se mal tu z enim ocesom se berem.sploh se ne smem dol vležt pa že spim.sem mislala da bom gledala na kraju zlocina po A. pa sem jih prespala zdaj bom se mal tipkala pa premik v spalnico.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 21:40:03
|
|
|
|
boma2
|
sunny... brkn... je mogoče že ušla v porodnišnico...
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 21:40:48
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 katjusa, čer! Kako kaj? Sej se bo hmali začel odogajat tud ipr tebi, boš vidla! Mene pa bradavice bolijo že celo nosečnost, si jih ne smem niti taknt, pa joški me v bsitvu celi bolijo za pop...Saj bo! brkn se pa ni nič oglasila, tako, da ne vem, kaj dogaja! komi čakam da stisnem našega škrateka (za katerega še vedno nismo odločeni glede imena ) torbe si še nisme prštimala še nimam filinga da bi blo potrebno.... si jo bom verjetno tsit dan k bom šla na prvi ctg v P.... mene niso brdavice še nikol bolela razn pr dojenju oz poskušanju dojenja.... in to je nenormalno kak to boli da mi solze tečejo..... no ne boli pa nosntop po presledkih.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 21:41:55
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 sunny... brkn... je mogoče že ušla v porodnišnico... pomoje tud sej bi ji poslala sms sam de ne bo misla da sem posilena.... me pa mal skrbi kako in kej....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 21:42:50
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 katjusa, čer! Kako kaj? Sej se bo hmali začel odogajat tud ipr tebi, boš vidla! Mene pa bradavice bolijo že celo nosečnost, si jih ne smem niti taknt, pa joški me v bsitvu celi bolijo za pop...Saj bo! brkn se pa ni nič oglasila, tako, da ne vem, kaj dogaja! komi čakam da stisnem našega škrateka (za katerega še vedno nismo odločeni glede imena ) torbe si še nisme prštimala še nimam filinga da bi blo potrebno.... si jo bom verjetno tsit dan k bom šla na prvi ctg v P.... mene niso brdavice še nikol bolela razn pr dojenju oz poskušanju dojenja.... in to je nenormalno kak to boli da mi solze tečejo..... no ne boli pa nosntop po presledkih..... no tudi mi se še nismo odločili glede imena za fanta... za punco je 100x lažje.... :)
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 21:45:20
|
|
|
|
baki
|
jst tud nebi upala zdele v bazen.dobra si
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 21:48:39
|
|
|
|
baki
|
nocko punce ne morem vec gledat.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 22:00:48
|
|
|
|
sunny24
|
Kaj zdej, ste šle vse pančat al kaj?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.2.2009 22:17:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 22:18:45
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: boma2 sunny... brkn... je mogoče že ušla v porodnišnico... pomoje tud sej bi ji poslala sms sam de ne bo misla da sem posilena.... me pa mal skrbi kako in kej.... ž nič ne bo huda.... sej ti itak ne bo odgovorila, če rojeva... nič bat...
|
|
[Brisano sporočilo] 4.2.2009 22:19:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 22:19:20
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea Hojla! Sem še ena februarčica, ki je rodila zadnji dan januarja. 31.1. se nam je pridružil Erik, težek 3910 in dolg 55cm. Porod je bil relativno kratek in sva z oba OK. Tu in tam sem vas brala, oglašala se pa nisem, ker sta mi dve starejši pupiki vzeli veliko časa. Februarčice pa ste turbo, in vas je res težko spremljat. Vsem, ki so že rodile česititam, ostalim pa veliko sreče in čim lažji porod! Lep pozdrav, Nea in trije sončki
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 22:19:45
|
|
|
|
boma2
|
sunny in kolumbo... a boš ti dala izvorne celice shranit?
< Sporočilo je popravil boma2 -- 4.2.2009 22:23:44 >
|
|
[Brisano sporočilo] 4.2.2009 22:19:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.2.2009 22:20:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.