Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 9:06:56
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ona ma tudi rok cez 3 dni,kot jaz,mogoce je pa ze sla,ali pa se spi... ...je se nekaj punc prislo vidim,dejmo kak klepet razviti
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 9:07:46
|
|
|
|
MIHAILO
|
TAMIKA3 a imas tudi ti pdp februarja????Vidim ,da nas skoz beres,daj nam se kaj napisi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 9:11:36
|
|
|
|
timy
|
Ja, Kayica še verjetno spi, ali pa bo tekom dneva kakšen sms priletel
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 9:12:28
|
|
|
|
KatMat
|
punce,tukaj majcica!!!mal vas berem pa skupaj z vami drzim pesti da bo vse uredu in da kmalu vidite vase soncke!!! se malo pa bomo me na vasem mestu!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 9:15:33
|
|
|
|
timy
|
KatMat hvala lepa za prečudovite želje. Tudi ve boste zelo kmalu na našem mestu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 9:18:07
|
|
|
|
timy
|
Nič, grem pod tuš, pa glavo prat, pa se še beremo potem
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 9:19:54
|
|
|
|
lilcha
|
Dobro jutro punce! Birdy dobrodošla doma. Upam, da vas zlatenica kmalu zapusti. Majchy pa ne smeš zdaj zbolet no, da ne bo Hana bolane mamice spoznala. Čimprej se pozdravi.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 9:23:56
|
|
|
|
birdy
|
Mihailo in Timy, jst sem tokrat mela umetne popadke in vama povem da če jih lepo dozirajo, pa postopoma dozo povečujejo ne bolijo čist nč bolj kot lastni popadki (ki sem jih mela pri Neli)... Skor bi lohk rekla da so bli umetni bolj švoh kot pa tapravi
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 9:40:07
|
|
|
|
MIHAILO
|
Timy tudi jaz si morem lase umit sam se morm spravit ...pa skoz si recem morm bit pripravljena ,ko se mam malo do roka drugace se mi pa ze 2,3 dan kr zmastijo,prej se mi pa niso tako-groza...Jutro Licha Birdy hvala za odgovor...saj jaz tudi pravim,to so samo besede druih...popadki umetni ali narani bolijo ampak vazno je da strucke potisnejo ven
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 9:40:42
|
|
|
|
MIHAILO
|
grem malo pospraviti stanovanje,potem si morm pa se lase umiti...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 9:46:45
|
|
|
|
diamantina
|
Dan! Sem še kar z vami v enem kosu ... me res že prav zanima, kaj čaka tole naše dete. Danes je zelo lep dan zunaj - sonček in mrzlo. Pri nas je celo 1cm snega čez noč zapadlo. A ste kaj vraževerne za danes? Meni je petek 13. bil vedno nič kaj posebnega Nisem vraževerna, je pa hecno gledat koga, ki je, in ves dan trepeta za tem, da se mu ne bi kaj hidega zgodilo. Uživajte mamice in trpinke nosečke!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 10:00:11
|
|
|
|
TAMIKA3
|
pozdravljene! ja tudi jaz imam termin februarja, in sicer 20. vas je lepo brat, a vas ne dohitevam, čvekice
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 10:02:09
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Kako smo? Vidim, da se nič ne dogaja...Punce, saj bo! Pač so ti naši trmasti... Mene je neki ponoči trebuh bolel oz je blo ku en krč pr M, ma vse skpi nič...Zdej pa si bom šla bučo oprat in pol nesla najemnino gazdi...Sm hotla it na nlb klik pa mi je zbrisalo certifikat in ne morem nič, še pogledat kolko plače sm dobila...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 10:09:55
|
|
|
|
sunny24
|
Ojla tamika, si se opogumla? Dej še podatke, da te damo na seznamček, dej... Mladost, kira nosečnost, kje boš rodila, pa če pričakujete fantka al pupko al je presenečenje, če že maš kakega otroka, naslednji pregled...Sej veš, firbci, pač!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 10:21:45
|
|
|
|
TAMIKA3
|
sem se opogumila, ja no pa poglejmo: aprila bom 30, nosečnost je 4, rodila bom v MS, doma imam že tri fante, katerim se bo baje pridružil še eden... ne znamo naredit pupe , pregled pa imam v torek, 17.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 10:28:11
|
|
|
|
Ajvy
|
oj.....kako smo....včerja mi ni zneslo.... Nočka je bila bolj tako tako...bo pa današnja boljša.... Cati...upam, da vam bodo kapljice zares pomagale,....da boste mirni.... Kolumbo...dobrodošla doma. ...prav fajn zgledaš na slikci..... Rok je pa itak na pu maneken že Mi smo tudi v P štukal z dodatkom...ker so se Mc Zize zagnale šele ta drugi dan.... za Maja, da se čimprej pozdravi.... A in J...super ,da je vse ok....dogajat se bo pa že začel....ne moreš uidet.... Sazi...vidim, da pri vas še na polno dogaja...no, potem pa ti želim, da stručka še malo počaka..... in da vam uspe vse zrihtat.... KOlk je pa star mlajši...oprost sem pozabila.... uf..to s podiranjem kupčka....bogica....upam, da vam bo šlo tokrat bolje....Tisa se kr neče naučit ...... Brkn....jst bi se šla pokazat P...se ni za hecat..... Maksi...super za včerajšnji klepet....babe to potrebujemo..kot kisik sunny....super za včerajšnjo pridnost...danes pa le lepo počivaj...al pa speglaj kavč....ga že od daleč vidim ,kako je zmečkan... Timy...hvala še enkrat kako si?? Majchy...super za masažo.....
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 10:30:15
|
|
|
|
brkn83
|
pozdravljene. Kako ste kaj? No js sem danes že kr uredu. Sem včeraj namreč mogla v porodnišnico na čiščenje hematona, ki se mi je naredil pod šivi - nekje za pest velik strdek krvi. Od tega sem imela tudi vročino. No najprej sem šla k svoji ginekologinji na pregled, ona pa me je potem poslala kr v porodnišnico. Naj bi sicer dobila narkozo in poseg bi naj trajal nekje cca 20 minut. Ampak dežurni zdravnik se je lepo odločil, da bo to on naredil kar na živo - v glavnem bolečine 100x hujše kot pa pri porodu. Potem sem pa morala čez noč ostati na opazovanju, dobila sem še antibiotike in kri so mi vzeli. Ker pa je bilo danes vse uredu, pa tudi vročine ni bilo več pa sem lahko šla domov.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 10:32:37
|
|
|
|
sunny24
|
Uuuu tamika, že tri fante doma, pa še en na poti... Sam res ne znate pupe nardit, a? Malo te hecam! Sej ni važno kaj bo, važno, da bo vse OK z ! ajvy ja, je videt do LJ da je kavč neki zmečkan, ne? Sej verjetno ga bom danes peglala ja, ampak bolj pole popoldne...zdej bom mogla it do gazde dinčke nest...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 10:35:31
|
|
|
|
sunny24
|
brkn, še dobro, da si se šla pokazat, ker nikoli ne veš kako sranje bi se lahko iz tega razvilo! Pa super, da si že doma in d aje zdej vse v redu! Sam kak kreten od zdravnika pa je to, da ti je na živo delal??? Kreten dohtarski!!! Sm še kar jst jezna na njega, k te je martru brezveze!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 10:39:27
|
|
|
|
Ajvy
|
2.del... Urša...ne vem , kaj naj ti svetujem..pri tako majhnih pa res nimam pojma...kaj pa če pokličeš v ZD...pa povprašaš.... da se čimprej zrihta... Salt...kako kaj organizacija maratona?? Majchy...super za ctg in UZ....sem zelo vesela za vas Uf..revca...berem ,da si se čist prehladila.... da se čimprej prehlad konča.... BIrdy...dobrodošla doma , super za Mc Zize, dajih ne daje recesija Upam, da se vam zlatenica popravi...oz. izgine.... to je pa še za Neli, da se pocajta....... Sunny...6 tednov je baje takih počivalnih...potem pa imaš pregled pri G...onada zeleno luč, za miganje takšno in drugačno Orto.... da se čimprej začne dogajat.... Timy...bogica.....kaj te je pa zej križ zagrabu...čim več si ga masiraj.... držim pesti, da bo kmalu bolje....
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 10:42:35
|
|
|
|
sunny24
|
ajvy, sej se mi je zdelo ja, da morem čakat malo več kot mesec, da začnem kej muvat v vseh smislih... Kako si drugače? Male madam? majchy, upam, da se hmali pozdraviš!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 10:48:37
|
|
|
|
Ajvy
|
Mihailo....bogica...upam, da te neha hrbet čimprej bolet... Lepo prosim, nehaj si delat scenarije v glavi.....go with the flow...pa bo najbolje..... Umetni popadki so načeloma bolj boleči, ker so daljši in intenzivnejši.... Katmat...hvala za lepe želje in seveda veliko lepih želja nazaj.... Birdy..si imela tokrat lažji porod???Sem tolk navijala zate, da bom že huda, če ni bil vsaj malo lažji....Full sta lepo ime izbrala.... Sedaj imaste pa dve princeski...tako kot mi pink power Diamantina...nisem vraževerna.... Tamika...kako lepo da si se uspela javit.....saj lahko takole malo vskočiš v debato... dej no povedat, kaj več o sebi.... iiiiiiiiii...4 fante...boga mati..... mi pa fanta ne znamo Kako jim je pa ime...kolk so pa stari....sej vem..nepoporavljiv firbec sem Sunny..dobro jutro
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 10:53:10
|
|
|
|
Ajvy
|
Brkn......me veseli ,da si bolje Malo manj me veseli, da te je tako bolelo bogica moja....lepo počivčkat zdej....pa za NIka energijo šparat.... Držim pesti, da boš čimprej ok.... Sunny...ja, res se vidi....zato sem ti pa rekla, daga moraš speglat....šlampasta pa res ne smeš bit lepo dinčke oddaj..... Mi smo kar v redu...sej pravim, nočka je bila pestra.... Že zvečer sva se z MM nasmejala....ko sem šla Tarjico pokrit. ko je zaspala in sem ugotovila, da je nagec ...je bilo smeha....pol pa je Tisa ga mau biksala.... Drgač smo kar ok....Paše ker je moj doma in nas razvaja.... pa ti.....se držiš....
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 10:53:34
|
|
|
|
Urša08
|
Punce hvala za pikepoke za mojga Žigca. Nočka je bila solidna, smo vsake tri urce pucali noska, me pa tolaži to, da se normalno dojiva. majchy čimprej se pozdravi, še pred porodom. Jaz sem bila v porodnišnici z eno k je bla bolna in je bla bogica, jo je ponoči vročina tresla, prav nič zabavno. Tamika sem se jaz tud mojmu hecala, da ne zna punčke narest - mamo dva fantka, ampak jih ne zamenjam za nič na svetu brkn83 na živo ti je delal, ja pišuka kakšen doktar pa je to, a nima nč srca. Samo da je sedaj vse v redu lepo se imejte, jaz grem pa k mojima sončkoma
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 10:56:01
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy res paše met možka doma. Moj bo do marca z nami in mi tok paše, da me mal razvaja. A Tarjica je bila pa nagec, očitno hoče iz pleničk . kako je pa Tisa, kej krčkov? Mi jih zaenkrat še nimamo (trkam da tako ostane). Sedaj je pa Žiga lačen, je že alarm
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?