Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 13:20:01
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: SALT Ja res,smo se tak fajn ujele smo taka lušna skupina. Bom,maksimalno izkoritla še tale lenoritis dokler še lohka A veš ,da tudi js ne morem pogledat tvojih slikic... zdej bi jih lahko..mam prav???
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 13:20:32
|
|
|
|
SALT
|
Evo pa je tudi meni šlo...Kakšen angelček ,pa kako že razmišlja
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 13:21:21
|
|
|
|
sunny24
|
Jst sem malo zabluzila po drugih forumih tu na rr... salt, a boš strije skrivala? Sej to retuširanje je ena zelo lepa zadevica...Ratamo vsi še bolj lepi! ajvy, ja neki te albumi hecajo, ni slikic... Sem že zadnjič hotla pogledat, ker vem da si jih mela, pa ni blo nič...Sam so res smotani ti ta novi albumi... cita, super da je vse OK in da je Lia pridna ponoči. Sam se mi pa res smiliš s temi bradavicami! Upam, da bo hmali bujše in da bo dojenje lepo zalaufalo!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 13:21:27
|
|
|
|
kayica24
|
ajvy,saj maš sam 8 slikic gor od Tarje,ne?Ker drugih pa res ni
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 13:22:23
|
|
|
|
SALT
|
Zdej pa res grem na sprehod.... LEP DAN vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 13:22:34
|
|
|
|
Ajvy
|
Salt..se kar strinjam s teboj...zelo lepo smo se ujele...same čveke na kupu....res sem zelo vesela, da sem lahko del vas...in vi del mene.... Barbara--razlike uf..ne vem kaj naj ti rečem..definitivno naj po porodu pade menjava G.....tole je BV, če se tka obnaša do tebe.... KAr se mene tiče..ti nisi več daleč od rojstva ....drgač bo imel pa itak zadnjo besedo....
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 13:25:21
|
|
|
|
Ajvy
|
evo..zdej so pa res vsi.....sem pozabla shranit spremembe....
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 13:26:12
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ajvy, ja neki te albumi hecajo, ni slikic... Sem že zadnjič hotla pogledat, ker vem da si jih mela, pa ni blo nič...Sam so res smotani ti ta novi albumi... mah..moraš bit že dohtar , dati kej rata narest...
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 13:28:39
|
|
|
|
sunny24
|
Se strinjam! Aja, da te vprašam, kaj na tisti 3D slikici je Tisa?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 13:31:03
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Se strinjam! Aja, da te vprašam, kaj na tisti 3D slikici je Tisa? ja....samo ,da se takrat še ni vedlo kdo je
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 13:33:05
|
|
|
|
Ajvy
|
Barbara..nimam pojma...papirji me grejo od rok.....MAksi ponavadi obvlada te papirne stvari?? nič...zdej pa res....grem Tiso zbudit..je čas....podnevi bi pa skoz spala ...barabinka
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 13:36:58
|
|
|
|
sunny24
|
ajvy, se mi je zdelo, da je Tisa... barbara, pojma nimam...bo res najbujše, da maksi počakaš, ker ona obvlada te stvari! Kje dobiš te papirje za otroški?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 13:38:56
|
|
|
|
BarbaraGS
|
sunny24 jaz sem jih na netu sprintala. Cist vse obrazce dobis na netu. Hvala bogu za net ;)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 13:54:23
|
|
|
|
tanci29
|
hej bejbike jest sem čist skurjena...celo noč nismo spali...nimam pojma kaj ga je ponoči pičlo, uglavnem smo kolovratili okol do pol šestih zjutrej...pol smo pa spal do pol devetih ...erika sem peljala okol pol enajstih šele v varstvo pol sem šla do tete po hlače...zdej pa sem pršla dam...škuham še kakšno župco kremno za erika in ga grem iskat...pol pa čakam da gre zvečer spat in se sam uležem in zaspim... pa mislim da se mi je ponoči začel luščit čep...tak mal krvavkast izcedek...ampak čisto malo tako da ne vem če je to to...sploh ubistvu ne vem kako čep zgleda... ful ste ble pridne čvekice in ajvy ful spet lepo komentiraš..res si faca drugače pa vsem mamicam suoper ste da se takole javljate in rebeka uroš je res pravi cukrček... ajde pupike grem za štedilnik
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 14:42:09
|
|
|
|
tanci29
|
hej bejbe...kmal bi na ta drugo stran padle... kaj pa je zdej to
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 15:02:24
|
|
|
|
timy
|
Punce hvala za tolažbo. Saj zdaj se tako ne sekiram več toliko, enkrat mora priti ven in preveč dolgo tako ne bo mogla več ostati, verjetno lahko vztraja še kak dober teden. Pa mislim, da se je g. malce uštela pri teži, ker sem bolj drobna, če ne pa jo bomo tudi že kako spravili ven Ajvy super slikce
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 15:09:09
|
|
|
|
lilcha
|
Ajvi super slikice! Rebeka fuuul lep sinko. Cita boga si s temi tvojimi bradavicami . Naj se čimprej zacelijo ranice. Kaj ji pa potem zdaj daješ za papcat?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 15:25:12
|
|
|
|
Ajvy
|
kosilam hrenovke...MM je šel po Tarjo v vrtec...bosta šla mau na sprehod...jst pa zdejle pojem in grem eno kitico odspat.. Tanci...jst mislim, da se ti je res začel čep luščit Upam, da se danes ponoči odpočiješ, če ne boš prej šla po štručko Timy....sej baje ni važno kakšna si ti kej po konstrukciji..... Ah res..je...ko nehaš čakati,,te pošibajo popadki rodit...no, vsaj tako je bilo pri meni..... Hvala za mnenje o slikicah.. lilcha....hvala za mnenje o slikicah.... Kako ste kaj...danes je sonček balonček....upam da bo jutri tudi, da gremo mau na sprehodka....
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 15:39:01
|
|
|
|
sunny24
|
Punce, kaj naša majchy se danes že od jutra ni oglasla? Da ni že šla po Hano... Jst sem bla pa spet malo pridna, sem hodnik opucala, pa pomivalca spraznla in napunla, zdej bom pojedla še en polpetek od učeri in pol šla verjetno za eno urco v vodoravno...
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 11.2.2009 15:41:18 >
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 15:48:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Punce, kaj naša majchy se danes že od jutra ni oglasla? Da ni že šla po Hano... Jst sem bla pa spet malo pridna, sem hodnik opucala, pa pomivalca spraznla in napunla, zdej bom pojedla še en polpetek od učeri in pol šla verjetno za eno urco v vodoravno... hvala za skrb,ampak sem tuki pridno peglam kavč in vas vsake toliko pridem prebrat.....hana je rekla da ne gre še nikamor
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 15:52:36
|
|
|
|
Maksi1
|
Živijo. Ne bom vas posebej komentirala, ker sem zmartrana ku pes. Zjutraj sem namreč poklicala v bolnico, ker sem imela povišan pritisk (moja G pa je odsotna) in šele pred pol ure sem prišla domov. Ma na srečo je vse ok. Tako da moram doma postopat po starem: počivat in bit na dieti. Drugi teden pa kontrola. Samo par pripomb imam preden grem speglat kavč: - žur bo pri nas za vse: ženske, moške, mlade in stare, prijatelji in žlahta (kar pomeni, da sem prav zadovoljna, da me ne bo doma in mi ne bo treba nič rihtat) - izpolnjevanje papirejev za otroški dodatek: nimam pojma, ker se še nič nisem s tem ukvarjala, še manj pa vem kako je, če si še študent. Zato Barbara, ti predlagam, da pokličeš na CSD in ti bodo povedali - vsem za preglede - Rebeka in Cita dobrodošli doma - Ajvi - če bomo organizirali kak vozičkarski piknik, bomo nabavli piščanca prav zate. Zdej pa ne zamerit. Grem počivat.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 15:54:16
|
|
|
|
MIHAILO
|
Jaz tudi pocivam in pogledam vsake toliko casa ,ce je katera kaj napisala...drugace mi je pa danes tak dolgocasen dan ,da me je kar v spravil...upam,da bo kmalu bolje...na tv-ju ni nic,zdaj bom malo brskala po netu potem pa upam,da ze moj lubi pride...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 15:57:48
|
|
|
|
MIHAILO
|
Maks lepo pocivaj in cuvaj se ,da bo vse ok s pritiskom...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 11.2.2009 16:25:54
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: lilcha Ajvi super slikice! Rebeka fuuul lep sinko. Cita boga si s temi tvojimi bradavicami . Naj se čimprej zacelijo ranice. Kaj ji pa potem zdaj daješ za papcat? Ja ja jaz tudi upam da se kmalu mi zacelijo sedaj ji pa dajem aptamil 1 in je zadovoljna...kako je pr takih malih otrocih jejo in spijo pa mogoče vmes malo gledajo...tak so cotkani...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?