|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   partner DEVICA
17.4.2005 21:09:17   
Mariposa
Zanima me kakšni so moški, rojeni v znamenju device kot partnerji in očetje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   partner DEVICA
17.4.2005 21:12:19   
Petra P.
? Redoljubni?

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   partner DEVICA
17.4.2005 21:18:48   
lol
To je pa zelo težko reči.Saj je skoraj vsak devičnik drugačen.Partner-lahko ga je oviti okoli prsta,hitro vzkipljiv,ljubeč,delaven,pomaga tistim ki ga zato prosijo,ne zna reči ne.....Še bi se kaj našlo.Glede otrok pa ti žal ne morem povedati,ker jih nima.Je pa to moj svak.

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   partner DEVICA
17.4.2005 21:18:53   
lutka
To pa ti lahko napišem iz prve roke;)

So zelo skrbni,včasih kar malo tečni,veliko dajo na varnost otrok.
Je pa zanimivo,ko sva imela prvega otroka je bil z njo ogromno časa.Delal je vse.Previjal,hranil,kopal,lahko bi rekla da ji je bil druga mamica:bravo::bravo:
Zdaj pri,dvojčkih je malo drugače.Ima veliko več obveznosti,kot prej,je malo manj z njima,ampak še vedno zna vse naredit....in to zelo dobro;)
Če povzamem,je zelo dober oče, ampak včasih,če ni po njegovem,mu popustijo živčki;);)

Kar se partnerstva tiče:
:love: pospravi kuhinjo bolje kot jaz,zelo nežen:love:,ne gre mu težko z jezika,da me ima rad,

:( preveč dlakocepski-vse mora bit tip-top,včasi nesramen,od sebe zahteva 100%

In še en nasvet,nikoli,ampak res nikoli,ne govori slabo čez njegovo mamo8)

Verjetno bi se še kaj našlo,ampk se zdaj ne spomnim:)-:)-

lp

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   partner DEVICA
17.4.2005 21:36:20   
lin
Super,resno mislim!

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   partner DEVICA
17.4.2005 22:26:55   
Tejči
Evo potrdilo tudi od mene: SUPER!:love:

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   partner DEVICA
18.4.2005 7:18:25   
nuka
Lahko povem samo kakšni so kot očetje. So redoljubni, natančni, ne smeš jim ugovarjat, pa hčerke jih najlažje ovijejo okrog prsta :)-.

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   partner DEVICA
18.4.2005 9:11:08   
koala
Kakšen bo kot očka, še ne vem, ker še nisva tako daleč. Kot :love: pa je nežen, čustven, zaščitniški.
Od sebe zahteva 100% in ne da miru dokler jih ne doseže. Moj je romantična dušica in me še pa vseh teh letih vedno zna presenetiti!

Pa strinjam se z eno izmed predhodnjic, nikoli apapk nikoli nič čez njegovo mamo(oz. družino nasplošno)

Koala

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   partner DEVICA
18.4.2005 10:41:59   
ZARA
Ljubec,delaven,redoljuben,hitro vzkipljiv,neromanticen,dobro vzgojen(se vid,da se je sam vzgajal)!!!
In ja ...hud perfekcionist!!Pretirava v kompliciranju:grrr:...

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   partner DEVICA
18.4.2005 10:47:58   
baguSka
Hehe zara - k da bi mene opisala (sm devička po horoskopu).:ups:

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   partner DEVICA
18.4.2005 10:49:06   
ZARA
ja po horoskopu ze mogoce...8)

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   partner DEVICA
18.4.2005 10:49:58   
baguSka
:ups::ups:..nikol ne veš.

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   partner DEVICA
18.4.2005 10:55:53   
violinski
Se strinjam s predhodnicami, vse o ljubečnosti in popolnosti :love: pri gospodinjski pomoči in pri otrocih, ljuba hči ga resnično ovija okrog prsta (razen če je tečna zaradi tečnobe, ne zaradi razloga :angel: ), dobro vzgojen in vse....

Romantičen pa ne. Ne pa ne pa ne. Totalno realističen, brez domišljije, kot da ima samo glavo in je srce nekje daaaaaaleč na drugem mestu. Kdo ve zakaj. Zna bit, da je kriva njegova vzgoja, jaz ga počasi poskušam ruknit, ampak v 8 letih sem ga premaknila samo malo. Mi je pa dober izziv za nadaljnje življenje :) :sloncek: Tudi 'globoki' pogovori o življenju so mu tuji, pa to bolj pripisujem temu, da je :modri: moški :). Kot tudi to, da če od njega nekaj hočem, mu moram povedat naravnost, namigovanja ne razume :)) :darilo::rozica:

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   partner DEVICA
18.4.2005 13:44:07   
Annny
Picajzelj, ampak po srcu strašno dober in ljubeč.
lp

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......