partner DEVICA (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Mariposa -> partner DEVICA (17.4.2005 21:09:17)

Zanima me kakšni so moški, rojeni v znamenju device kot partnerji in očetje?

Petra P. -> partner DEVICA (17.4.2005 21:12:19)

? Redoljubni?

lol -> partner DEVICA (17.4.2005 21:18:48)

To je pa zelo težko reči.Saj je skoraj vsak devičnik drugačen.Partner-lahko ga je oviti okoli prsta,hitro vzkipljiv,ljubeč,delaven,pomaga tistim ki ga zato prosijo,ne zna reči ne.....Še bi se kaj našlo.Glede otrok pa ti žal ne morem povedati,ker jih nima.Je pa to moj svak.

lutka -> partner DEVICA (17.4.2005 21:18:53)

To pa ti lahko napišem iz prve roke;)

So zelo skrbni,včasih kar malo tečni,veliko dajo na varnost otrok.
Je pa zanimivo,ko sva imela prvega otroka je bil z njo ogromno časa.Delal je vse.Previjal,hranil,kopal,lahko bi rekla da ji je bil druga mamica:bravo::bravo:
Zdaj pri,dvojčkih je malo drugače.Ima veliko več obveznosti,kot prej,je malo manj z njima,ampak še vedno zna vse naredit....in to zelo dobro;)
Če povzamem,je zelo dober oče, ampak včasih,če ni po njegovem,mu popustijo živčki;);)

Kar se partnerstva tiče:
:love: pospravi kuhinjo bolje kot jaz,zelo nežen:love:,ne gre mu težko z jezika,da me ima rad,

:( preveč dlakocepski-vse mora bit tip-top,včasi nesramen,od sebe zahteva 100%

In še en nasvet,nikoli,ampak res nikoli,ne govori slabo čez njegovo mamo8)

Verjetno bi se še kaj našlo,ampk se zdaj ne spomnim:)-:)-

lp

lin -> partner DEVICA (17.4.2005 21:36:20)

Super,resno mislim!

Tejči -> partner DEVICA (17.4.2005 22:26:55)

Evo potrdilo tudi od mene: SUPER!:love:

nuka -> partner DEVICA (18.4.2005 7:18:25)

Lahko povem samo kakšni so kot očetje. So redoljubni, natančni, ne smeš jim ugovarjat, pa hčerke jih najlažje ovijejo okrog prsta :)-.

koala -> partner DEVICA (18.4.2005 9:11:08)

Kakšen bo kot očka, še ne vem, ker še nisva tako daleč. Kot :love: pa je nežen, čustven, zaščitniški.
Od sebe zahteva 100% in ne da miru dokler jih ne doseže. Moj je romantična dušica in me še pa vseh teh letih vedno zna presenetiti!

Pa strinjam se z eno izmed predhodnjic, nikoli apapk nikoli nič čez njegovo mamo(oz. družino nasplošno)

Koala

ZARA -> partner DEVICA (18.4.2005 10:41:59)

Ljubec,delaven,redoljuben,hitro vzkipljiv,neromanticen,dobro vzgojen(se vid,da se je sam vzgajal)!!!
In ja ...hud perfekcionist!!Pretirava v kompliciranju:grrr:...

baguSka -> partner DEVICA (18.4.2005 10:47:58)

Hehe zara - k da bi mene opisala (sm devička po horoskopu).:ups:

ZARA -> partner DEVICA (18.4.2005 10:49:06)

ja po horoskopu ze mogoce...8)

baguSka -> partner DEVICA (18.4.2005 10:49:58)

:ups::ups:..nikol ne veš.

violinski -> partner DEVICA (18.4.2005 10:55:53)

Se strinjam s predhodnicami, vse o ljubečnosti in popolnosti :love: pri gospodinjski pomoči in pri otrocih, ljuba hči ga resnično ovija okrog prsta (razen če je tečna zaradi tečnobe, ne zaradi razloga :angel: ), dobro vzgojen in vse....

Romantičen pa ne. Ne pa ne pa ne. Totalno realističen, brez domišljije, kot da ima samo glavo in je srce nekje daaaaaaleč na drugem mestu. Kdo ve zakaj. Zna bit, da je kriva njegova vzgoja, jaz ga počasi poskušam ruknit, ampak v 8 letih sem ga premaknila samo malo. Mi je pa dober izziv za nadaljnje življenje :) :sloncek: Tudi 'globoki' pogovori o življenju so mu tuji, pa to bolj pripisujem temu, da je :modri: moški :). Kot tudi to, da če od njega nekaj hočem, mu moram povedat naravnost, namigovanja ne razume :)) :darilo::rozica:

Annny -> partner DEVICA (18.4.2005 13:44:07)

Picajzelj, ampak po srcu strašno dober in ljubeč.
lp

Stran: [1]