|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
14.7.2009 21:53:00   
Ajvy
oi...zagrabu me je krč v vrat..tak da se imam ekstra fino...
tak da vas ne bom preveč komentirala....jutri....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
14.7.2009 21:54:57   
Ajvy
LANA
user posted image

JULIJA....
user posted image

VSE  NAJBOLJŠE ZA VAJIN ROJSTNI DAN.....zdravja, zdravja in še enkrat veliko zdravja....

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
14.7.2009 23:15:57   
Češnca

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

LANA
user posted image

JULIJA....
user posted image

VSE  NAJBOLJŠE ZA VAJIN ROJSTNI DAN.....zdravja, zdravja in še enkrat veliko zdravja....

Se pridružujem! Vse naj-naj-naj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, mi očitno še vedno čakamo na user posted image . Z Anžejem sva pa danes letala po ZD-ju, da so opravli krvno sliko in ma neko virozico, ki se mu sploh ne pozna, samo velik mora pit (to itak ni problem) - torej operacija v ponedeljek odpade. Po svoje na srečo, ker se mu je popoldne ječmen že nekoliko predrl, vn gre pa sama kri... Mali na srečo sploh ne komplicira, boli ga verjetno ne.

Ajvy joj, joj, krč v vrat... Počivaj!!!

ulla ja ornk dedca mate! user posted image user posted image user posted image

pupi nič nisi žleht, sej ideja je dobra, ampak jst bi že preeeeeeeeeeeeeej pestvala!!! user posted image
user posted image user posted image user posted image Naji za ne-pleničkanje. Super vam gre. user posted image

baja krasno za Reneja in sobico! user posted image Pa za ne-pleničkanje, seveda! user posted image

kapica le uživaj v vrtnarjenju! Men je to tud fajn, samo zdej ni prilike...

Tako, zdej grem pa počas spat, kolkor bo pač šlo, ker me noro vse boli!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
15.7.2009 1:21:58   
rumba
Hvala za čestitke in lepe želje. user posted image
Naše praznovanje je za nami. Nismo priredili kakega velikega praznovanja, le ožje sorodstvo, a smo se vseeno imeli prav lepo.user posted image Julijo je sredi preznovanja na ustnico pičila osa, tako da smo za kako uro imeli še Angelino Jolie. user posted image Jp, naša Julija je dobila za drugi rojstno dan še botoks za darilo. Je treba čimprej začeti in biti v koraku s časom.user posted image
Pa še slikci:
user posted image
user posted image

Jaz sem se tudi odločila za Nodi torto, takole pa sem spacala:
user posted image
Sama sem naredila oblikovalno maso, ki pa ni tako prožna kot tičina, a sem nekako vseeno uspela sesatviti tegale Nodija.user posted image Nimam pa oboka za torto, tako da se mi je spet posedla.user posted image No kakorkoli, menda je bila odličnega okusa - borovničeva.user posted image

No, grem dalje pakirati, jutri odrinemo na morje - Grčija naš čaka.user posted image
Imejte se lepo! Vse, ki boste v vmesnem času rodile, vam želim čimlažji in čimhitrejši porod. Se beremo čez en mesec. Za vse prihajajoče rojstne dneve pa že vnaprej želim vse najboljše.user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 15.7.2009 1:26:25 >

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
15.7.2009 9:41:00   
bačko
Jutro!
Lana in Julija vse najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se opravičujem za zamudo!
Rumba super torto si naredila.BRAVO!
Naše slike pridejo kasneje.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
15.7.2009 12:15:46   
madejka
Woooe Rumba kak lepa tortica! Sem jo že na FB občudovala!user posted image

Mi smo tud bli brez pleničke včeraj... user posted image Se je navadil lulat na stopniceuser posted image Ene parkrat je travico zalil, ostalo je pa opravil na stopnicahuser posted image Kakat pa noče it zunaj na kahlicouser posted image Je raje držal dokler nismo šli not in je pol kakal v kahlico... No, vem za drugič, da ga morm not terat, da bo kakal, ker zunaj mu ne greuser posted image Mah... nismo še tak daleč, da bi bil brez pleniceuser posted image
Smo pa drugače cel dan zunaj zdaj pod hruškouser posted image Ima Maj spodaj peskovnik pa bazenček in uživa sto na uro. Bomo pa zgleda mogli it še kaj na morje, glede na njegovo navdušenje nad vodo.
Še slikca:
user posted image

Tobija pa uživa v vozičku:
user posted image

Ajvy pozdravi se!user posted image

Češnca kak si?

Tak... jaz sem dans sama s Tobijem. Mam tono cot za pospravit in zlikat, stanovanje je pa itak v razsulu, ker samo jemo pa spimo not, pa vse mečemo okoluser posted image Ati pa leta okoli za načrti za bajtico al pa dela na parceli... it's gonna be a long, lonely summeruser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
15.7.2009 12:17:46   
madejka
Aja, a ni to fora... ko je bil Maj tak mali, nisem mogla nič doma prav nardit... se mi je zdelo, da nimam nič časa. Zdaj pa ko sem sama s Tobijem pa lahko vse opravimuser posted image
Sej ko bojo pa trije se mi bo pa zdelo, da z dvema ni blo nič delauser posted image

Rumba užiiiiiiiiivajte v Grčiji!!!user posted image
Še jaz še jazuser posted image user posted image Sem ti fauš veš user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
15.7.2009 14:33:26   
Ajvy
DINO
user posted image

KIARA.....

user posted image

VSE NAJBOLJŠE ZA VAJIN 2. ROJSTNI DAN

zdravja ...zdravja in zdravja.....

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
16.7.2009 8:12:18   
Freycha
Dober dan!

glede na to, da ni podpisa, samo od koga pa naj bouser posted image
V glavnem, Češnica je poslala sms z vsebino:  Pozdravlja vas Ažbe, na svet sem prijokal danes, ob 6.35 uri user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke Češnici, atiju in bratcu za Ažbeja user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
16.7.2009 8:16:16   
Anonimen
češnca čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, pa vse slikce so 1A user posted image

ajvy da ti mal poročam user posted image - nč še novga od herojev, tolk da veš da sem na preži skozuser posted image da nauš misla da sm pozabla al kej..user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2310
16.7.2009 8:24:13   
Ajvy
TARJA ...princeska moja...VSE NAJBOLJŠE...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
16.7.2009 8:24:56   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Dober dan!

V glavnem, Češnica je poslala sms z vsebino:  Pozdravlja vas Ažbe, na svet sem prijokal danes, ob 6.35 uri user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VAV....to pa je presenečenje...kaj ni bla napovedana punčka??

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
16.7.2009 8:39:07   
Freycha

Dober dan!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VAV....to pa je presenečenje...kaj ni bla napovedana punčka??

ej ne vem.... sanja se mi ne, kdo bi sicer rodil, če ni to Češnica... je pa res, da me skrbi, ker ni bilo podpisano, pa tudi iz drugega telefona je sporočilo prišlo user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
16.7.2009 8:44:08   
Češnca

Dober dan!

ej ne vem.... sanja se mi ne, kdo bi sicer rodil, če ni to Češnica... je pa res, da me skrbi, ker ni bilo podpisano, pa tudi iz drugega telefona je sporočilo prišlo user posted image

Neeeeeeeeeeeeee, res nisem jst, čeprov nebi mela nič proti, tudi ime mi je všeč! user posted image Hmmmmm, le kdo bi bil???

Danes ob 13h mam pregled in se zvečer javim.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
16.7.2009 8:45:10   
Freycha
pišuka, katera je pa potem rodila?! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
16.7.2009 10:26:22   
Ajvy
Punce....rečem Tarji, ko se je zbudila....in sva ugotovili da ima rojstni dan.. : zdej se pa še zrihtava, potem pa pogledava če je kje kakšno darilo za tebe....in res..midve se zrihtava....gre v jedilnico...in reče..mami lej darilo za Tarjo...pa rečem jst: pa res....vse najboljše TArja....
Tarja vzame darilo in reče ; hvala mami....
in meni seveda solze na oči.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
16.7.2009 11:43:53   
Freycha
user posted image user posted image iiii kolk lepo Ajvyuser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
16.7.2009 12:39:39   
baja*
ajvy res lepouser posted image  vse najboljše Tarji!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in ostalim, ki praznujejo te dni...

no, jaz nisem rodilauser posted image  al je bla kristina al pa tejči... A sem še na kero user posted image  pozabla?user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
16.7.2009 12:50:13   
Freycha
točno tejči user posted image  ona bi bila lahko....... hmmmm porka flek, kak zoprn filing, k ne vem, kdo je....

a naj napišem sms nazaj, da se opravičujem, ampak da ne vem kdo je? mislim.. kaj vem no..... čudno mi je....

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
16.7.2009 13:29:54   
Ronči
Moja ljuba Klarica, vse najboljše, bodi takša kot si, radi te imamo

user posted image

You can't fix stupid.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
16.7.2009 16:39:55   
madejka
user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem komaj zdaj prišla pogledat, kaj se dogajauser posted image
Me je skor na rit vrglo... Češnca pa fantauser posted image user posted image
Pa še to, da je tebi Freycha napisala sms pa ne meniuser posted image user posted image

Ja, Freycha napiši nooo... ker nas firbca user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
16.7.2009 19:25:50   
madejka
VSem sončkom bonbončkom VSE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
16.7.2009 19:30:55   
bačko
Tarja,Klara in Dino vse najboljše!
user posted image
No Lora je imela danes prvi pregled in smo se zredili za 1200 g, velika pa je 55 cm.Je vse uredu z njo.Kolk še ni uredu in se moreva še široko povijati.
No pa še slikica od Žaninega rojstnega dne.
user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
16.7.2009 20:04:54   
Češnca
rumba uživajte, uživajte, uživajte!!! user posted image user posted image user posted image

madejka krasna sta tale tvoja fanta! user posted image user posted image user posted image To bosta lomilca src...

Dino in Kiara (z zamudo...), pa Tarja in Klara vse naj naj naj naj najboljše za 2. rojstni dan!!!
user posted image

Ajvy joooooj, ja sej, ob takih besedah se ti že morjo mal solzice vsut... user posted image

bačko lepo tortico ste meli! user posted image user posted image

V glavnem, jst še strašim tu naokoli, na pregledu vse ok, nič se ne dogaja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Freycha že kaj veš, je bila kristina??? Madonca me firbec daje... user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
16.7.2009 20:49:12   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem komaj zdaj prišla pogledat, kaj se dogajauser posted image
Me je skor na rit vrglo... Češnca pa fantauser posted image user posted image
Pa še to, da je tebi Freycha napisala sms pa ne meniuser posted image user posted image

Ja, Freycha napiši nooo... ker nas firbca user posted image

sej sem tebe klicala, če si ti tudi dobila sms, ker sem vedela, da bova obe dobili, pa si imela nedosegljiv telefon user posted image

ne, mi je preveč nerodno vprašat, kdo je sploh rodil, pa nisem še nič napisala user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?