rumba
|
Živjo punce! Lepo vas je brati po tolikem času. Ja, tudi mene kar stisne pri srcu, ko se spomnim naših nosečniških čvek. Koliko smo se presmejale... Čas pa beži, še malo, pa bomo spraševale, kako torbo kupiti za šolo. Naša Julija je pravi zmajček. Energije za izvoz, naspidirana od jutra do večera. Spat čez dan je ne spravimo več že od .... drugega tretjega leta nekje. Ni časa, lahko kaj zamudi. Nora je na živali, prime vse, kar je mogoče, pa naj bo pajek, martinček, kača, polž, deževnik... ni važno. Pa vse bi seveda obdržala za hišnega ljubljenčka. Ko bo velika, bo imela kmetijo, meni bo privoščila eno sobico in vrt, kjer bom lahko gojila rože in zelenjavo, očku pa sobo brez oken, da bo lahko celi dan spal. No, kako branje, številke, črke je ne zanimajo, čeprav vsaki dan posluša Aneja in Hano, kako morata brati. Jp, mami je tečna, ta veika se večkrat upirata, tako da branje ziher ni kul. Pa šola tudi ne, ker ne moreš kar tako ostati pri noni za en teden. To bo še hec s šolo.... Me veseli, da ste se spet oglasile in upam, da še kaj počvekamo. lp
|