baja*
|
heeeeej babe nekaj vas še vztraja moram priznat, da vas kar pogrešam na momente... pa tiste naše stare cajte... ampak life goes on... upam, da ste vse ok mi smo maladva sta prava cukra... vedno bolj sladka zdaj sta bila sicer oba bolana (rene virusna pljučnica, ema trebušna viroza), ampak sta že v redu ema je stara že 16m, je že dovolj velika punca, da se z renejem lepo zašpilata med sabo... zadnjič je mali naštimal muziko in ju grem pošpejat kaj delata pa sta se držala za roke in plesala o ja, tud zravsat se znata ampak to vse zravn spada sicer pa je mala iber živahna, vsepovsod je je polno - v sekundi je na mizi, v omari, na stolah, na ograji ... ma ni da ni... pa razmetava ko razbojnik, to samo ruši vse okol sabe trmarit je začela že pri enem letu, prva beseda je bla menda ne rene je na srečo že ven iz trme (oz. bom raje rekla ven iz ene od mnooogih faz trme, ker verjetno še pride kakšna ), je že kar samostojen fantek, samo včasih je čisto zasanjan in traaajaaaa preden kaj naredi (al pa že vmes pozabi, kaj bi naj naredil )... jaz sem dobla službo na šoli (svetovalno delo in podaljšano bivanje), mi je kar všeč , definitivno boljše kot je blo pripravništvo, pogodbo mam sicer samo do julija, ampak se bo že kaj našlo pol... delam 26 ur/teden, petke sem fraj, tak da imam podaljšan vikend babike moje, lepo se mejte čez praznike (čeprav jih je že pol mimo ) in počitnice, tiste, ki jih pač imate... v novem letu pa vse dobro..... zdravje itak, to je najbolj važno!!! srečo si pa vsak kroji po svoje....
|