kapica
|
Majrim, da se od tebe kaj slisimo, skoraj ne verjamem . Superca. Ja, saj to me najbolj zanima, ce doma spet takoj vse tece kot prej no. Sicer sem pa videla, da se od ene minute do naslednje vse spremeni. Tako pazim in gledam na to, da se ob enakem casu spi, itd., pa so mi zaceli vsi trije nekaj mesat . Se dobro da zdaj, pred dopustom, sicer bi krivila hotel . Kako ste vi? Corfu, ja, saj me je strah tega. Pa ker je bila tako hitra odlocitev in ker nisva zapravljala casa za iskanje cesa drugega, ker se v Portorozi sploh nismo bili, pac pa vedno na Hrvaski, bomo videli kako bo. Se pocasi ze psihicno pripravljava . Zvesta, saj to je to, ce se pravzaprav nic kaj ne spremeni na dopustu, kar se spanja tice, ni problem. Men je pa spanec trenutno zeloo potreben in mi vsaka ura spanja steje, sem zeloo obcutljiva kar se tega tice . Nias se je naucil ekspresno priti iz posteljce, kar pomeni da opoldne, ko more it spat, skoz ven iz sobe hodi . Zadnje tri dni je zacel to delat in seveda noce spat, cetud je zeloo zaspan. Za vikend, ko Dino ni bil v vrtcu, tud on ni hotel spat. Je kr veliak sprememba, ne vem pa, kako naj Niasa pripravim do tega, da bi se naprej spal. Saj ga ne morem vsak dan v avto dat in cakat da zaspi, pol pa v posteljco nest. Lejla se je zasukala, je zgleda njeno obdobje spanca mimo, tako da nas kr drzi pokonci, podnevi se mi zdi da sploh ne spi vec kot par minutk skupaj... Pa dokler je ponoci v redu, se ne bom pritozevala. No, Dino pa ne dela problemov, se vidi da je ze dovolj velik, da ve, kdaj se spi, ponoci mislim.