|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
30.5.2010 12:31:13   
Ajvy
Čeprav deževen ,vam želim lep dan...grem delat 

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
31.5.2010 12:08:50   
Freycha
Čestitke Kapica za punčko user posted image user posted image user posted image

pa čestitke Madejka za službo user posted image user posted image user posted image  (a danes se vidiva?)

punce, koliko od vas je že šlo na sistematskega pri treh letih? Kaj ste imeli? pa malo me višina in teža zanimajo......

Thanks!

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
31.5.2010 12:27:17   
Kristina_1
Freycha pr nas ma zdravnica ful gužvo, za tavečjega smo meli sist. za 3 leta šele mesec preden je dopolnu 4 leta, zdej tud prčakujem neki podobnega user posted image .

Sem jo pa zadnič merla in tehtala in ma 15kg (isto k pr 2 letih) in 96 cm.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
31.5.2010 16:29:36   
baja*
freycha rene je mel sistematskega nekje 1m pred 3. leti. teža:14,7kg, višina: 96,5cm.
kaj vse smo meli? domov je dobil kartonček, na katerem so bile ene slikice, moral jih je poimenovat, iste slikice so tam uporabili za preverjanje vida. preverjala je tudi sluh. moral je narisat krog in navpično črto, poimenovat barve in odgovarjat na ena vprašanja (kaj naredi, če je lačen/utrujen/ga zebe...). sledil je pregled pri zdravnici, ki ga je spet nekaj spraševala - kako mu je ime, kak se piše, kje je doma, ime mame, atija, sestrce... (ampak ne vem, če to spada zraven al ga je pač btw spraševala, ker je res lepo odgovarjal in kar ni nehala spraševatuser posted image ). pol mu je pokazala sličice (kuža, konj, človek, ptič pa ne vem kaj še in jih je moral poimenovat, pol pa odgovarjat kdo laja, kdo leta, kdo se pogovarja...
nato je sledil zobozdravnik in psihologinja - tu sem mogla v glavnem jaz odgovarjat, npr. če je brez plenice, če prespi noč, kje spi, če si grize nohte al pa kaj... mali se je ta čas igral, edino vmes ga je poklicala, ker je moral zložit kocke različnih oblik. na koncu pa še pika na i - laboratorij (kri in voda, blato morš pa zraven prinest)
tak je blo pri nasuser posted image si morš pa kr cajt vzet, ker traaajaaaauser posted image

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
31.5.2010 17:44:52   
kapica
Ojla punce!
Se vam mal oglasim, hvala vsem za cestitke in lepe zelje!!!
Mi smo v redu, se cartamo, uzivamo z naso pupiko, jaz sem takoo srecna da imam koncno mojo Lejlouser posted image . Tak je pridna, luskana puncka, da bi jo samo gledala.
Porod je bil super, ekspresen, dojenje je cudovito steklo, brez tezav in jaz sem ze skoraj fit. Se par dni, pa bom okej.
Fanta sta jo lepo sprejela, vsak na svoj nacin, se pa pozna, da rabimo vsi malo casa, da se navadimo nove situacije.
Sedaj imam mamo tukaj, mi je fajn v pomoc, moz ima pa ocetovski dopust.

Upam da ste vse okej, zdrave in vasi julijcki tud.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
1.6.2010 8:19:35   
corfu
Kapica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem dobila solze oči user posted image user posted image user posted image user posted image  tako sem vesela za vas user posted image user posted image user posted image user posted image  Uživajte maksimalno user posted image user posted image user posted image user posted image  in crkljajte malo princesko user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
1.6.2010 10:19:48   
bačko
Kapica uživajte in čim lepše trenutke z vajino pupa vam želim.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
1.6.2010 11:50:59   
baja*
kapica kak je lepo prebrat taki postuser posted image sama sreča in veselje...user posted image user posted image
lepo se imejte, ostanite zdravi pa pridno se cartajte še naprej....

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
1.6.2010 20:38:00   
Ajvy
KApica....iiiiiiiiiiii kakšen lepo post..poln sreče....waw....čestitke še enkrat...

Freycha....mi dobimo vabilo od psihologa, in ko le tega opravimo....gremo na sistematskega....je pa rekla sestra pri P ,da je to tam okol 3 in pol let...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
3.6.2010 10:10:10   
zvesta
Kapica, lepo je brati, da ste srečni.... le cartajte se... čas tako hitro mine :(

no, danes ni naš dan... Saraja je zjutraj v loku bruhala zajtrk.... 4x sem jo preoblekla... zdaj je spet jedla in zaenkrat dobro kaže...

mene pa tudi nek prehlad ali kaj lovi... sem čisto zanič, samo se z vsemi 4 poskušam upirat vsemu...

bi samo spala... pa ne gre...

popoldne imava s Sarajo pregled v razvojni ambulanti... me prav zanima kaj bo...

zdaj pa glasovat za naše malčke... punce, tudi me se priporočamo za vaše glasove...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
7.6.2010 8:55:39   
corfu
Dan

Uh, kakšen lep sonček...uživajte

Uživaj življenje...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
7.6.2010 16:44:35   
kapica
Uh punce, vidim da niste zgovorne zadnje dni. Uzivate na soncku?

Mi smo dobro, res uzivamo, lepo spimo, jemo. Danes je sel Dino spet v vrtec, ker je imel pocitnice prejsnji teden. Se mi zdi ze tak velik fant, sploh govorno se je zelo razvil. Nias je pa taksna rozica, pridkan, vse kopira od Dina. Njegova koza je trenutno super.
Lejla pa se vsak dan spreminja in postaja vedno lepsauser posted image .

Corfu, kaksno je tvoje pocutje?
Ajvy, a ste zdravi?
Zvesta, a ste vi ze boljse?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
7.6.2010 20:43:40   
Ajvy
Kapica...super da vse tako lepo laufa....zelo sem vesela za vas.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
MI smo ok...sicer nekaj pokašljujeta..a guramo....

Corfu...mi smo cele popoldneve zunaj.....lepo v senčki na igrišču..in je superca...
Kako si ti =user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
7.6.2010 22:12:10   
corfu
Čer

Kapica lepo, da se tako lepo štimate user posted image user posted image

Mi smo tudi cele dneve zunaj, mojster še skončuje zadnje detalje, upam, da v 10 dneh popolnoma zaključim z delom in adaptacijo doma. Otroka gresta 27.6. na morje...Moje počutje je odlično, sploh se ne počutim noseča user posted image , ravno danes mi je mami rekla, naj grem no malo bolj počasi po stopnica, češ da grem kar po zraku, res user posted image  sem polna energije, idej...enkrat za spremembo bo moj zraven mene pregorel user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
8.6.2010 6:58:24   
bačko
Jutro!
Kapica ko berem kako se imate si tako želim imeti še kar enega user posted image !Lepo da se imete fajn in da vam laufa!user posted image user posted image user posted image
Corfu lepo da se fajn počutiš.Čuvaj se!user posted image user posted image user posted image
Ajvy lepo da ste zdravi.user posted image user posted image
No pri nas pa je kar pestro.Jaz hodim v službo in se veliko vozim sem ter tja.Lora bo vsak čas začela hoditi.Naredi že po dva ali tri korake sama.Žana je pridna in zelo veliko govori.Včasi Lori zelo rada nagaja ampak drugače pa se imata zelooooooo radi in se kar naprej objemata.Prav lušni sta skupaj.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
8.6.2010 9:44:16   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Jutro!
Kapica ko berem kako se imate si tako želim imeti še kar enega user posted image !Lepo da se imete fajn in da vam laufa!user posted image user posted image user posted image
Corfu lepo da se fajn počutiš.Čuvaj se!user posted image user posted image user posted image
No pri nas pa je kar pestro.Jaz hodim v službo in se veliko vozim sem ter tja.Lora bo vsak čas začela hoditi.Naredi že po dva ali tri korake sama.Žana je pridna in zelo veliko govori.Včasi Lori zelo rada nagaja ampak drugače pa se imata zelooooooo radi in se kar naprej objemata.Prav lušni sta skupaj.

Bačko kar veselo na delo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
8.6.2010 9:50:19   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Jutro!

Bačko kar veselo na delo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

Jaz bi že šla na delo samo moj možek moče o tem nič slišati tako da bomo verjetno kar pri dveh ostali.user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
8.6.2010 11:23:10   
corfu

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Jutro!

Jaz bi že šla na delo samo moj možek moče o tem nič slišati tako da bomo verjetno kar pri dveh ostali.user posted image

Aha, to je pa druga stvar...no, mogoče si pa premisli user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
10.6.2010 11:55:54   
Ajvy
jutro....danes uživam v frej dnevu..itak da bo prekratek in bom na koncu le tega še bolj zmatrana,,,,.ampak se ne dam user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
12.6.2010 7:49:24   
Ajvy
jutro......kako smo kaj.....tolk je vroče, da to sploh ni normalno......

DAnes gremo na Lunin festival....ne morem verjet, da mi je po celem tednu kalvarije z iskanjem zamenjave uspelo najti.....s pomočjo ene dobre dobre sodelavke.....fuullll sem vesela.....
ČE bo katera tam, naj me kar pocuka za rokav...ali pokliče na mobitel...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
14.6.2010 8:40:31   
corfu
Dobro jutro, moje drage julijke user posted image

Kako ste, da je vroče, prevroče ne rabite jamrat user posted image  noro...

Včeraj sva z mojim naročila voziček Jane Slalom pro a ga je katera imela?

Za mano je že 26. tednov nosečnosti vauuuu user posted image  kako čas noro beži user posted image  še 99 dni user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
14.6.2010 20:40:09   
kapica
Corfu, a te lahko vprasam kaksen avto imate? A bojo sli vsi trije sedezi oz. lupinica not?
Mi imamo trenutno Peugeot 407sw, pa sva ravno te dni probala kako je ce so vsi trije not. In res pasejo odzadaj, ceprav me je skrbelo kako bo sla se lupinica not. sedaj je Nias na sredini, Dino je z ene strani in Lejla z druge. Sicer bo pa ob priliki treba na kaj drugega pomislit, ne vem, se mi zdi da je precej tesno vse skupaj...
Ajvy, kako ste se imeli na festivalu?

Pri nas je vreme ravno super, ni tiste prevelike vrocine, pa se oblacno je na trenutke, da sonce ne pripeka. Danes sem sla sama z vsemi tremi otroci do ene prijateljice. Je bil kr podvig, ampak ker so vsi trije lepo sodelovali, ni bil problemuser posted image . Moji trije sonckiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
15.6.2010 7:53:00   
corfu
Dobro jutro

Kapica, trenutno problem z avtom še nimamo rešen user posted image  imava limuzine BMW-ja ampak v to gresta dva sedeža vmes pa komaj ostane za nahrbtnik user posted image  tako da pospešeno iščeva, meni je osebno všeč Citroe C8 (predvsem zaradi, prostornega prtljažnika in drsnih vrat...bova še videla...

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
15.6.2010 14:00:09   
Ajvy
Corfu...ne morem verjet ,da je še tako malo do novega začetka....waw...kako neusmiljeno mineva tale čas...
MEn je vroče za znoret.....phif...

Kapica..na Luninem festivalu je bilo fenomenalno..bili mso kar cel dan....Bil je Ribič PEpe...nas je še bolj navdušil...pa Romana kranjčan....waw....tudi ona je bila fenomenalna.....waw....
Hvala za skrb...

Waw...to pa je bil podvig..the best da je šlo tako gladko...sicer pa si ti tako sposobna in srčna , da ni bilo nobenega dvoma....

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
16.6.2010 9:50:25   
Ajvy
jutro....
KOnčno se je ohladilo ,da je naš mlajši otrok lahko lepo spal....12 ur v kosu..pa še bi..če je ne bi zbudila ob osmih za v vrtec....

S Tarjo sva imeli psihologa...vse ok..kontrola čez pol leta, ker je pisalo postrani držala.....

JUtri imamo zaključek v vrtcu....ima katera kakšno idejo, kaj naj kupimo vzgojiteljicam?

Tako, danes delam popoldan, tako da lahko še malo posravljam zdejle...jejjjj

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?